afercia Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Czy X będzie na imprezie? Kapłanka Król mieczy Paź pucharów Wydaje mi się że nie, bo szef będzie kazał mu coś zrobić a on się nie wyrobi jak to pazik w dodatku w kapłance będzie chciał być sam, bez szumu i hałasu Czy poznam kogoś ciekawego na imprezie? IV buław Kapłanka Król Mieczy W 4 widać dobrą zabawę jednak chyba będę trzymać dystans w Kapłance ale chyba pojawi się Pan o ciętym języku Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Może zjawić się później na imprezie, ewentualnie nie pojawi się ani na chwilkę i nie będzie go wcale. Będziesz rozmawiać z różnymi ludźmi, ale i tak w głowie będzie Ci pan, o którego pytasz, dlatego nawet jeśli kogoć poznasz będziesz na tyle zdekoncetrowana, że możesz nie dać się poznać bliżej. Cytuj
Trida Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Czy X będzie na imprezie?Kapłanka Król mieczy Paź pucharów Może przyjdzie na chwilkę albo dwie ale nie na jakaś dużą cześć imprezy. Chyba będzie / jest zajęty czymś innym. Czy poznam kogoś ciekawego na imprezie? IV buław Kapłanka Król Mieczy Raczej starzy znajomi. A jak ktoś nowy to nie na tyle interesujący, by był z tego dłuższy romans Cytuj
afercia Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 WERYFIKACJA Pana nie było na imprezie - pojechał do domu. Nikogo nie poznałam - spędziłam tak jak zobaczyła Trida ze starymi znajomymi właściwie jednym trochę wypiliśmy i wróciłam szybko do domu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi