Skocz do zawartości

Impreza

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy X będzie na imprezie?

Kapłanka Król mieczy Paź pucharów

Wydaje mi się że nie, bo szef będzie kazał mu coś zrobić a on się nie wyrobi jak to pazik w dodatku w kapłance będzie chciał być sam, bez szumu i hałasu

Czy poznam kogoś ciekawego na imprezie?

IV buław Kapłanka Król Mieczy

W 4 widać dobrą zabawę jednak chyba będę trzymać dystans w Kapłance ale chyba pojawi się Pan o ciętym języku :)

Gość Daffne
Napisano

Może zjawić się później na imprezie, ewentualnie nie pojawi się ani na chwilkę i nie będzie go wcale.

Będziesz rozmawiać z różnymi ludźmi, ale i tak w głowie będzie Ci pan, o którego pytasz, dlatego nawet jeśli kogoć poznasz będziesz na tyle zdekoncetrowana, że możesz nie dać się poznać bliżej.

Napisano
Czy X będzie na imprezie?

Kapłanka Król mieczy Paź pucharów

Może przyjdzie na chwilkę albo dwie ale nie na jakaś dużą cześć imprezy.

Chyba będzie / jest zajęty czymś innym.

Czy poznam kogoś ciekawego na imprezie?

IV buław Kapłanka Król Mieczy

Raczej starzy znajomi. A jak ktoś nowy to nie na tyle interesujący, by był z tego dłuższy romans ;)

Napisano

WERYFIKACJA

Pana nie było na imprezie - pojechał do domu.

Nikogo nie poznałam - spędziłam tak jak zobaczyła Trida ze starymi znajomymi właściwie jednym :) trochę wypiliśmy i wróciłam szybko do domu