Lorette Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Dawno niczego sobie nie rozkładałam, ale jako że zerwałam z chłopakiem, postanowiłam dowiedzieć się coś z kart o następnym I tu proszę o pomoc, bo naprawdę nic nie mogę znaleźć na ten temat, spytałam o wygląd i wyszło to: 6 mieczy + rydwan + 2 mieczy Wiem że 6 mieczy to ktoś kto ma jakiś wyróżniający się ubiór chyba, albo tatuaże, ogólnie odchodzący od normy styl (czytałam na jakiejś zagranicznej stronce), a poza tym nie mam pojęcia bo wszędzie tylko o królach/rycerzach piszą głównie, więc jak macie jakiś pomysł, to podzielcie się tu Cytuj
tlumaczka Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 miecze mi się kojarza zawsze z chudzielcami i często blond włosy 1 Cytuj
Trida Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 6 mieczy + rydwan + 2 mieczy) Szczupły, wysoki, wysportowany. Ciemne włosy, jasna cera. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 wydaje mi sie, ze osoba szczupla, dosc zywa moze wlasnie wysportowana jak pisaly dziewczyny. Ewentualnie moze kurier, dostawca albo taksowkarz jesli w pytaniu wchodze tez w gre jakis inny szczegol. 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) a z jakiej talii kładłaś, często rysunki na karcie też dają nam podpowiedź, np. jak wygląda woźnica na Twojej karcie Rydwan ? Z tych kart natomiast mogę powiedzieć jedno będzie miał samochód i lubił jeździć, dużo będzie jeździł , bo karty pokazują nam nie tylko odpowiedź na pytanie ale i tło, będzie to człowiek aktywny, ale czy za tym też idzie szczupła sylwetka ? Na karcie 2 mieczy postać ma przeważnie ciemne włosy, tzn ciemny blond, brąz. Ma też zasłonięte oczy, tak więc albo będzie miał problemy ze wzrokiem nosił okulary, albo będzie lubił okulary przeciwsłoneczne i często je nosił. Brak tu kart dworskich czyli trudno dokładanie ocenić wygląd, za to karty sugerują ze poznasz go w drodze, w podróży. Może nie nastawiaj się na konkretnie jeden typ,np. na ciemnych blondynów, czy na kierowców, ale bądź otwarta na ludzi których spotykasz Edytowane 5 Lipca 2014 przez SooYoung Cytuj
Lorette Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 Dzięki wielkie wszystkim;) Z Universal Tarot, ale się nie sprawdziło, bo jest szczupły (ale nie mięśniak), ma prawie czarne włosy, niebieskie oczy, lekko opaloną skórę i nie ma żadnych problemów ze wzrokiem, haha, jednak powinnam przestać się bawić kartami, bo słabo mi to wychodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi