Skocz do zawartości

mój weekend

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak go spędzę?

10 monet--paź mieczy--10 pucharów ogólnie to wkurzona jestem bo nie dostałam przelewu z firmy, więc brak trochę kaski na jakieś ekstra wydatki. ale weekend chyba ogólnie udany, na początku pewnie mnie ten brak kasy zirytuje, ale w 10 pucharach siedząc w domu, z rodzinką, się zrelaksuje

Gość Daffne
Napisano

pierwszy dzień weekendu spędzisz w domu najprawdopodobniej i będzie spokojny. W niedziele może byc rodzinne spotkanie albo z pratnerem bo pokazuje się wzajemna sympatia i poczucie rodzinności. Udanego weekendu :-)

Napisano
Jak go spędzę?

10 monet--paź mieczy--10 pucharów

A ja się zastanawiam, czy wieczorem jakiegoś przelewu nie dostaniesz / nie dostałaś. Bo te 10 monet mogą to sugerować.

Jeśli nie to mimo wszystko humor Ci się poprawi. Czuję spędzenie czasu z lubym ;)

• Lubię to! 1
Napisano

przelewu niestety brak ;( więc weekend na łonie przyrody i rodziny, bez zakupów

Napisano

Weekend upłynie w miłej atmosferze w rodzinnym gronie gdzieś na łonie przyrody :) Udanego weekendu życzę :)

• Lubię to! 1
Napisano

myślę, że mozesz wybyć na jakąś imprezkę lub na zakupy :D

• Lubię to! 1
Napisano
myślę, że mozesz wybyć na jakąś imprezkę lub na zakupy :D

Zakupy odpadają przecież, bo przelewu nie było ;)

Ale łono natury, jakiś wyjazd nad wodę - jak najbardziej wg mnie :)

Napisano

hehe ale jeszcze mogę wygrac w totka ;) los puszczony ;)

Napisano

ale moze przelew jednak dojdzie no i zawsze zostaje wypad za miasto a pogoda sprzyja :D

Gość Euterpe
Napisano

obie dziesiątki mówią o bliskich/krewnych, więc możesz ten weekend spędzisz bardziej z rodziną niż z jakimś znajomym (chyba, że wpadnie nieproszony)

w giermku mogła się pokazać wiadomość od kogoś, a także kontakt z osobą młodą albo zwyczajnie rozmowa w gronie rodzinnym

Weekend do najgorszych należeć nie powinien - z HB masz Sąd, a to także karta rodziny, jak również wyzwolenia (np. z trosk, obowiązków)

Napisano

Weryfikacja : zakupy były, nie takie jak planowałam, ale jednak. Trójka w totka. a dodatkowo dostałam małego kota, o którego pokłóciłam się z ojcem, kóry teraz się do mnie nie odzywa. Najważniejsze jednak, że moja córa jest szczęśliwa z powodu posiadania małej puchatej kulki ;)

Napisano

Oooo to całkiem fajnie :)

I w sumie katy się nawet pokrywają.

Napisano

Kociaczek to w 10 kielichów :D wg mojego Boskiego Tarota

Któż by przypuszczał :D