agaMAJ Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Jak go spędzę? 10 monet--paź mieczy--10 pucharów ogólnie to wkurzona jestem bo nie dostałam przelewu z firmy, więc brak trochę kaski na jakieś ekstra wydatki. ale weekend chyba ogólnie udany, na początku pewnie mnie ten brak kasy zirytuje, ale w 10 pucharach siedząc w domu, z rodzinką, się zrelaksuje Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 pierwszy dzień weekendu spędzisz w domu najprawdopodobniej i będzie spokojny. W niedziele może byc rodzinne spotkanie albo z pratnerem bo pokazuje się wzajemna sympatia i poczucie rodzinności. Udanego weekendu :-) Cytuj
Trida Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Jak go spędzę?10 monet--paź mieczy--10 pucharów A ja się zastanawiam, czy wieczorem jakiegoś przelewu nie dostaniesz / nie dostałaś. Bo te 10 monet mogą to sugerować. Jeśli nie to mimo wszystko humor Ci się poprawi. Czuję spędzenie czasu z lubym 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Lipca 2014 Autor Napisano 4 Lipca 2014 przelewu niestety brak ;( więc weekend na łonie przyrody i rodziny, bez zakupów Cytuj
Mala_83 Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Weekend upłynie w miłej atmosferze w rodzinnym gronie gdzieś na łonie przyrody Udanego weekendu życzę 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 myślę, że mozesz wybyć na jakąś imprezkę lub na zakupy 1 Cytuj
Trida Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 myślę, że mozesz wybyć na jakąś imprezkę lub na zakupy Zakupy odpadają przecież, bo przelewu nie było Ale łono natury, jakiś wyjazd nad wodę - jak najbardziej wg mnie Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lipca 2014 Autor Napisano 5 Lipca 2014 hehe ale jeszcze mogę wygrac w totka los puszczony Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 ale moze przelew jednak dojdzie no i zawsze zostaje wypad za miasto a pogoda sprzyja Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 obie dziesiątki mówią o bliskich/krewnych, więc możesz ten weekend spędzisz bardziej z rodziną niż z jakimś znajomym (chyba, że wpadnie nieproszony) w giermku mogła się pokazać wiadomość od kogoś, a także kontakt z osobą młodą albo zwyczajnie rozmowa w gronie rodzinnym Weekend do najgorszych należeć nie powinien - z HB masz Sąd, a to także karta rodziny, jak również wyzwolenia (np. z trosk, obowiązków) Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 Weryfikacja : zakupy były, nie takie jak planowałam, ale jednak. Trójka w totka. a dodatkowo dostałam małego kota, o którego pokłóciłam się z ojcem, kóry teraz się do mnie nie odzywa. Najważniejsze jednak, że moja córa jest szczęśliwa z powodu posiadania małej puchatej kulki Cytuj
Trida Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Oooo to całkiem fajnie I w sumie katy się nawet pokrywają. Cytuj
Vivere Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Kociaczek to w 10 kielichów wg mojego Boskiego Tarota Któż by przypuszczał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi