Mega60 Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Mam pytanie dla Was w ramach ćwiczeń - odpowiem w następnym tygodniu poniedziałek/wtorek ? - od piątku do niedzieli mamy imprezę okolicznościową-gdzie ona będzie się odbywać? - ile osób będzie brało w tym udział?chodzi mi o osoby które organizują ta imprezę? - czy osoby biorące udział w imprezie(tylko bardzo bliskie) będą zadowolone wraz ze mną? - czy dojdzie do jakiś nieporozumień czy wszystko będzie super? - czy impreza przyniesie zysk czy stratę...........? Pozdrawiam i zyczę powodzenia odpowiem tak jak pisałam wyzej:)
Mega60 Napisano 5 Lipca 2014 Autor Napisano 5 Lipca 2014 Czemu zadna nie pisze-żle sformułowane pytania...? Juz co nieco wiem-odnosnie odpowiedzi-ale jeszcze jutro... Pozdrawiam:)
Mega60 Napisano 8 Lipca 2014 Autor Napisano 8 Lipca 2014 Widzę,że nie ma chętnych do odpowiedzi - to może wybiorę tylko dwa z tych wszystkich, bardzo konkretne-ok:) - czy ta impreza okolicznościowa odbywała się w pomieszczeniu czy na świeżym powietrzu? - czy impreza przyniosła zysk czy stratę? Buziaczki-myślę,że to bardziej konkretnie sformułowane pytania.
Piotr2525 Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 1. odbędzie się na świeżym powietrzu lecz nie będziecie zadowoleni z tego pogoda może nie do końca sprzyjać 2.impreza przyniosła zyski dzięki zdolnemu młodemu człowiekowi do sukcesu również przyczyniła się twoja przyjaciółka lub dobra znajoma która ogromnie ci w tym pomogła jest to moje jedno z pierwszych stawianie kart jeśli jest kompletnie co innego to z góry przepraszam
gala.tea Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 As Buław - sporo zaangażowanej energii, stawiam raczej na otwartą przestrzeń. 5 Buław, Pustelnik, 5 Kielichów - duża konkurencja. W najlepszym wypadku wyjdzie na zero. Dzisiaj jakoś karty mnie zawodzą. Mam nadzieję, że impreza świetnie się udała. Powodzenia! 1
QPucharów Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 gdzie - As monet - zdecydowanie w plenerze zysk czy strata - Q monet, Słońce, 6 buław - zysk. Czy to nie były jakieś urodziny?? 1
KociaMama Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 1. Sila, Paz bulaw, Umiarkowanie - wszystkie trzy karty w plenerze wiec impreza byla na swiezym powietrzu 2. 7 pucharow, 9 bulaw , Slonce - mysle , ze liczyliscie na wiecej ale impreza I tak przyniosla zysk 1
Gość anhana Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 1. Impreza odbędzie się w pomieszczeniu (10 karo) Może organizowana przez jakąś parę (dama pik król pik) Czy to wesele ? 2. Czy przyniesie zysk ? As karo król karo. Powiedziałabym, że tak. Czy przyniesie stratę? Tak w postaci nieudanego spotkania z kobietą 9 pik odwrócona dama karo . Ogólnie bardzo było mi ciężko coś zobaczyć, bo według mnie pytania źle sformułowane, zaczynające się od czy?, takie pokręcone dość
Mega60 Napisano 8 Lipca 2014 Autor Napisano 8 Lipca 2014 Wspaniale kochane-możne odpowiem jutro aby dać szanse jeszcze innym- buziaczki:)
Mega60 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Witajcie dziewczyny:) - była to impreza w plenerze na swiezym powietrzu - przynisła zysk , ale nie taki jak myslelismy,ponieważ była spora konkurencja. Dziekuje wszystkim- a szczegolnie KociaMama-specjalny plus-miłego wieczorku życzę)))))
Mega60 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 No i wielki plus dla wiedzma.marta89 - to nie były urodzinki, ale wiesz mozna i nazwać to urodzinkami miasta... w którym ta impreza odbywa sie co roku. Tak-WIELKI PLUS
Czarownica Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Nikt nie pisał, bo ćwiczenia mają sie odnosić do przeszłości/teraźniejszości, a nie wydarzeń przyszłych. Czytaj regulamin. I tytułuj wątki konkretnie, tak, jak to robią wszyscy w tym dziale, a nie "witam.../proszę..."
Mega60 Napisano 13 Lipca 2014 Autor Napisano 13 Lipca 2014 Nikt nie pisał, bo ćwiczenia mają sie odnosić do przeszłości/teraźniejszości, a nie wydarzeń przyszłych. Czytaj regulamin. I tytułuj wątki konkretnie, tak, jak to robią wszyscy w tym dziale, a nie "witam.../proszę..." Ok-masz rację Cornelia- ale myślę ze nic się takiego nie stało,żeby tak do mnie pisać. Nie wiem co złego jest w powitaniu słowo "witam...? Jak miałaś zły humor to trzeba było policzyć do 10 i by Ci przeszło,albo trzeba było napisać to- zaraz na początku- jak napisałam. Zyczę Ci miłego dnia, uśmiechu i więcej życzliwości do ludzi.
Czarownica Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Jako moderator działu zwróciłam Ci uwagę i zdecydowałam się tylko na to - bez wlepiania ostrzeżenia za nieprzestrzeganie regulaminu. Jeśli tak zwyczajny post potraktowałaś personalnie, to popracuj nad pewnością siebie, może się przyda?
Rekomendowane odpowiedzi