Mega60 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Mam pytanie dla Was w ramach ćwiczeń - odpowiem w następnym tygodniu poniedziałek/wtorek ? - od piątku do niedzieli mamy imprezę okolicznościową-gdzie ona będzie się odbywać? - ile osób będzie brało w tym udział?chodzi mi o osoby które organizują ta imprezę? - czy osoby biorące udział w imprezie(tylko bardzo bliskie) będą zadowolone wraz ze mną? - czy dojdzie do jakiś nieporozumień czy wszystko będzie super? - czy impreza przyniesie zysk czy stratę...........? Pozdrawiam i zyczę powodzenia odpowiem tak jak pisałam wyzej:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted July 5, 2014 Author Share Posted July 5, 2014 Czemu zadna nie pisze-żle sformułowane pytania...? Juz co nieco wiem-odnosnie odpowiedzi-ale jeszcze jutro... Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted July 8, 2014 Author Share Posted July 8, 2014 Widzę,że nie ma chętnych do odpowiedzi - to może wybiorę tylko dwa z tych wszystkich, bardzo konkretne-ok:) - czy ta impreza okolicznościowa odbywała się w pomieszczeniu czy na świeżym powietrzu? - czy impreza przyniosła zysk czy stratę? Buziaczki-myślę,że to bardziej konkretnie sformułowane pytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr2525 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 1. odbędzie się na świeżym powietrzu lecz nie będziecie zadowoleni z tego pogoda może nie do końca sprzyjać 2.impreza przyniosła zyski dzięki zdolnemu młodemu człowiekowi do sukcesu również przyczyniła się twoja przyjaciółka lub dobra znajoma która ogromnie ci w tym pomogła jest to moje jedno z pierwszych stawianie kart jeśli jest kompletnie co innego to z góry przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gala.tea Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 As Buław - sporo zaangażowanej energii, stawiam raczej na otwartą przestrzeń. 5 Buław, Pustelnik, 5 Kielichów - duża konkurencja. W najlepszym wypadku wyjdzie na zero. Dzisiaj jakoś karty mnie zawodzą. Mam nadzieję, że impreza świetnie się udała. Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QPucharów Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 gdzie - As monet - zdecydowanie w plenerze zysk czy strata - Q monet, Słońce, 6 buław - zysk. Czy to nie były jakieś urodziny?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KociaMama Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 1. Sila, Paz bulaw, Umiarkowanie - wszystkie trzy karty w plenerze wiec impreza byla na swiezym powietrzu 2. 7 pucharow, 9 bulaw , Slonce - mysle , ze liczyliscie na wiecej ale impreza I tak przyniosla zysk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 1. Impreza odbędzie się w pomieszczeniu (10 karo) Może organizowana przez jakąś parę (dama pik król pik) Czy to wesele ? 2. Czy przyniesie zysk ? As karo król karo. Powiedziałabym, że tak. Czy przyniesie stratę? Tak w postaci nieudanego spotkania z kobietą 9 pik odwrócona dama karo . Ogólnie bardzo było mi ciężko coś zobaczyć, bo według mnie pytania źle sformułowane, zaczynające się od czy?, takie pokręcone dość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted July 8, 2014 Author Share Posted July 8, 2014 Wspaniale kochane-możne odpowiem jutro aby dać szanse jeszcze innym- buziaczki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Witajcie dziewczyny:) - była to impreza w plenerze na swiezym powietrzu - przynisła zysk , ale nie taki jak myslelismy,ponieważ była spora konkurencja. Dziekuje wszystkim- a szczegolnie KociaMama-specjalny plus-miłego wieczorku życzę))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 No i wielki plus dla wiedzma.marta89 - to nie były urodzinki, ale wiesz mozna i nazwać to urodzinkami miasta... w którym ta impreza odbywa sie co roku. Tak-WIELKI PLUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Nikt nie pisał, bo ćwiczenia mają sie odnosić do przeszłości/teraźniejszości, a nie wydarzeń przyszłych. Czytaj regulamin. I tytułuj wątki konkretnie, tak, jak to robią wszyscy w tym dziale, a nie "witam.../proszę..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega60 Posted July 13, 2014 Author Share Posted July 13, 2014 Nikt nie pisał, bo ćwiczenia mają sie odnosić do przeszłości/teraźniejszości, a nie wydarzeń przyszłych. Czytaj regulamin. I tytułuj wątki konkretnie, tak, jak to robią wszyscy w tym dziale, a nie "witam.../proszę..." Ok-masz rację Cornelia- ale myślę ze nic się takiego nie stało,żeby tak do mnie pisać. Nie wiem co złego jest w powitaniu słowo "witam...? Jak miałaś zły humor to trzeba było policzyć do 10 i by Ci przeszło,albo trzeba było napisać to- zaraz na początku- jak napisałam. Zyczę Ci miłego dnia, uśmiechu i więcej życzliwości do ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Jako moderator działu zwróciłam Ci uwagę i zdecydowałam się tylko na to - bez wlepiania ostrzeżenia za nieprzestrzeganie regulaminu. Jeśli tak zwyczajny post potraktowałaś personalnie, to popracuj nad pewnością siebie, może się przyda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts