Skocz do zawartości

znajomość z T(ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Poznałam takiego chłopaka na portalu randkowym. Miło mi się z nim pisze. Zapytałam jak się potoczy ta znajość w ciągu miesiąca od dziś:

10 pucharów, 10 denarów, koło fortuny X dołożone król buław dołożone 6 buław

ogólnie to miłe karty takie spokojne, harmonijne. Poczuję właśnie,że to miły i spokojny człowiek.Król buław to chyba on. Może pozytywnie mnie zakoczyć czymś - koło.

Zweryfikuję za miesiąc :)

Edytowane przez panna.marta
  • Lubię to! 1
Gość björn
Napisano
Poznałam takiego chłopaka na portalu randkowym. Miło mi się z nim pisze. Zapytałam jak się potoczy ta znajość w ciągu miesiąca od dziś:

ogólnie to miłe karty takie spokojne, harmonijne. Poczuję właśnie,że to miły i spokojny człowiek.Król buław to chyba on. Może pozytywnie mnie zakoczyć czymś - koło.

Zweryfikuję za miesiąc :)

Dżizes... te karty wyszły takie trochę małżeńskie. :D Szkoda, że tylko o miesiąc zapytałaś, a nie czy będziesz z nim w związku (choć obstawiam, że tak), ale skoro pytasz o dany czas - będzie fajnie i ciepło. Taki stan pełni się pokazał, niespodzianek i nieplanowanych zdarzeń. Niczego nie zabraknie. Pan będzie chciał czegoś więcej. Generalnie pozytywnie, najs. Powodzenia :0)
Napisano

Dużo rozmów, dużo wyznań nawet (typu, że fajnie Was się rozmawia ze sobą) i tutaj w kole bym sugerowała Wasze wstępne plany na spotkanie itd, które dojdzie do skutku z inicjatywy Pana. A w 6 buław no radość, z poznania fajnej, drugiej osoby ;)

Napisano

dziękuje bardzo :) nie sądziłam, że takie ładne karty wyjdą i może dlatego spytałam tylko o ten miesiąc:D

Napisano

Król buław pokazuje mi zwykle faceta dojrzałego niekoniecznie wiekiem, ale takiego doświadczonego, poważnego, może na ważnym stanowisku.

Karty bardzo sprzyjające, 6 buław to spotkania, koło fortuny w towarzystwie sprzyjających kart pokazuje swoją dobrą stronę, więc czekaj na korzystny obrót spraw :-) Jedyne, co może tutaj zgrzytać, to szybkie tempo zdarzeń i czasem dziesiątki pokazują 'smutek spełnionej baśni', refleksja nad końcem czegoś, np. dotychczasowego okresu życia.

Daj znać jak Wam się ułoży :-)

Napisano

bardzo pozytywne karty. Ten król buław z 6 buław skojarzył mi się z tym, że Pan będzie dążył do spotkania i jeszcze to koło fortuny - stawiłabym na spotkanie.

Napisano

jak się potoczy ta znajość w ciągu miesiąca od dziś:

Myślę, że Pan będzie działał, pisał, nawiązywał kontakt. Kontakt da Wam radość, będzie miło, bardzo dobre stosunki między Wami. Wyznanie uczuć, czy też pewnych emocji ( możliwe, że coś w typie bardzo miło mi sie z Tobą pisze itd ). A być może będą dogadywania się odnośnie spotkania.

Powodzenia :)

Napisano

10 pucharów, 10 denarów, koło fortuny X dołożone król buław dołożone 6 buław - Bedzie bardzo milo, podstawy do fajnego zwiazku, sa uczucia i stabilnosc. Pan konretny, bedzie iskrzec :) Na pewno sie spotkacie

Gość Lukrusia
Napisano

doszło do spotkania ? zweryfikujemy rozkład .

• Maestro
Napisano

Karty bardzo ładne. Jeśli pan jest aby na pewno stanu wolnego, to miłe kontakty, wiele emocji i spotkanie, jeśli ukrywa swój status związkowy to i tak Cię zdobędzie na romans:)

Napisano

Będzie już za dużo tego pisania, stanie sie to mało wystarczajace i pojawi sie pomysł rozmowy telefonicznej z pana inicjatywy. Raczej spotkanie w lipcu- I dekada sierpnia- nie (bo pytasz o ten okres:))

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikuję, spotkania nie było. Bardzo mi się z nim miło pisało i miałam dość dużą nadzieję na coś fajnego, ale z czasem pan T okazał się zarozumiały i opieszały :(