Skocz do zawartości

wyjazd złuzbowy w przysżłym tygodniu

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

Nie wiem, czy dobrze zadałam pytanie....

Mam jechać w poniedziałek z panem w celach zawodowych. Nie bardzo mi się chce, ale szef każe. Z panem relacja na dzień dzisiejszy (z mojej strony) zawodowa, ale w tle są jakieś emocje nasze i jego podchody do mnie.

Co się wydarzy między mna a panem na tym wyjeździe?

as monet 3 pucharów 10 pucharów= głupiec

po załatwieniu spraw służbowych zaprosi mnie gdzieś na obiado-kolację. może gdzieś w plenerze. Powinno byc miło.

Na razie nic więcej mi nie przychodzi do głowy. Może komuś cos innego się skojarzy. Będę wdzięczna .

Napisano
Co się wydarzy między mna a panem na tym wyjeździe?

as monet 3 pucharów 10 pucharów= głupiec

Zapytałaś o sam wyjazd także początkowo iście służbowo. Rozmowy o pracy, samym wyjeździe ale, jeśli będziecie mieli możliwość pójść gdzieś na drinka to tam mogą zadziać się ciekawe rzeczy :) miło słowa, lekki flirciki, które mogą zapoczątkować coś fajnego na przyszłość.

• Lubię to! 1
Napisano

kolacji to ja tu nie widze, ze jakis spontaniczny wypad na drinka to i owszem. Powodzenia!

Gość Euterpe
Napisano

może się pojawić szansa do miłej zabawy, spędzania czasu, ale w większym gronie - na obu ostatnich kartach jest więcej niż dwoje ludzi (na mojej talii)

będzie radośnie, przyjemnie, wesoło, nie narzekałabym przy takich ładnych kartach :)

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)
Zapytałaś o sam wyjazd także początkowo iście służbowo. Rozmowy o pracy, samym wyjeździe ale, jeśli będziecie mieli możliwość pójść gdzieś na drinka to tam mogą zadziać się ciekawe rzeczy :) miło słowa, lekki flirciki, które mogą zapoczątkować coś fajnego na przyszłość.

a wiec tak: najpierw byly sprawy sluzbowe, potem wyjscie na obiad do restauracji. Wieczorem pan byl flirciarski i dawal wyraznie znaki, ze chcialby spedzic milej czas ze mną. Ja bylam nawet gotowa na to, ale jak zawsze pan musial dac plame. No rozczarowal mnie swoim zachowaniem i potem wolalam obejrzec mecz niz spedzic czas z nim w lozku :)

wyjazd zakonczyl sie tym, ze sie wkurzylam na niego ostro i jestem na dystans do niego. Szansa na cos byla ale ja nie skorzystalam.

Edytowane przez duo70
Napisano

No to pan zrobił z siebie Głupca ;)

Heh... opluł się sokiem czy co :P?

Dziękuję za weryfikację ;)

Napisano
No to pan zrobił z siebie Głupca ;)

Heh... opluł się sokiem czy co :P?

Dziękuję za weryfikację ;)

nie stworzyl romantycznego nastroju :) byl zalatany, zajety mocno swoimi sprawami, a ze mna to wygladalo tak, jakby chcial z doskoku, poza tym byl malo goscinny. Mial powierzchowne i plytkie podejscie do tego co mogło się wydarzyc miedzy nami. No poprostu oczekiwalam, wiekszej uwagi ze strony pana :) wyszedl na tego glupca

• Maestro
Napisano

Noooooo, bedzie milusio i słodziusiooo..ewidentnie...Mi te karty pokazuja wylewanie sie uczuć ze strony pana i zapewnienia o głębokiej i dozgonnej miłości:)

Napisano
Noooooo, bedzie milusio i słodziusiooo..ewidentnie...Mi te karty pokazuja wylewanie sie uczuć ze strony pana i zapewnienia o głębokiej i dozgonnej miłości:)

hehhh wyjazd juz był. Pan może i się wylewał ale nie okazywał tego, jak ja bym chciała. Ja widziałam tylko jego powierzchowne i płytkie podejście do bliskości ze mna. A wogóle to wyjazd zakończył się dla mnie katastrofą emocjonalną. Pokłóciłam się z panem, bo w moich oczach nie starał się zbytnio. Były nawet moje łzy i teraz jest chłód między nami.

Nie wiem czemu ale mi puchary pokazują bardzo często płacz , żal, smutek.

• Maestro
Napisano
hehhh wyjazd juz był. Pan może i się wylewał ale nie okazywał tego, jak ja bym chciała. Ja widziałam tylko jego powierzchowne i płytkie podejście do bliskości ze mna. A wogóle to wyjazd zakończył się dla mnie katastrofą emocjonalną. Pokłóciłam się z panem, bo w moich oczach nie starał się zbytnio. Były nawet moje łzy i teraz jest chłód między nami.

Nie wiem czemu ale mi puchary pokazują bardzo często płacz , żal, smutek.

Kurcze, szkoda wielka...Jak widać karty z każdym rozmawiają inaczej, aczkolwiek uważam, ze ten as monet może sugerować, że trafi się ktoś nowy, kto da Ci to szczęście 3 i 10 pucharowe.Wiem z doświadczenia, że czasem karty rozmawiają z nami bardzo enigmatycznie. Ja robiłam rozkłady na jednego faceta, a karty cały czas mówiły mi o innym, teraz czytając stare rozkłady widzę to czarno na bialym.