duo70 Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 witam Nie wiem, czy dobrze zadałam pytanie.... Mam jechać w poniedziałek z panem w celach zawodowych. Nie bardzo mi się chce, ale szef każe. Z panem relacja na dzień dzisiejszy (z mojej strony) zawodowa, ale w tle są jakieś emocje nasze i jego podchody do mnie. Co się wydarzy między mna a panem na tym wyjeździe? as monet 3 pucharów 10 pucharów= głupiec po załatwieniu spraw służbowych zaprosi mnie gdzieś na obiado-kolację. może gdzieś w plenerze. Powinno byc miło. Na razie nic więcej mi nie przychodzi do głowy. Może komuś cos innego się skojarzy. Będę wdzięczna . Cytuj
Trida Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Co się wydarzy między mna a panem na tym wyjeździe?as monet 3 pucharów 10 pucharów= głupiec Zapytałaś o sam wyjazd także początkowo iście służbowo. Rozmowy o pracy, samym wyjeździe ale, jeśli będziecie mieli możliwość pójść gdzieś na drinka to tam mogą zadziać się ciekawe rzeczy miło słowa, lekki flirciki, które mogą zapoczątkować coś fajnego na przyszłość. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 kolacji to ja tu nie widze, ze jakis spontaniczny wypad na drinka to i owszem. Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 może się pojawić szansa do miłej zabawy, spędzania czasu, ale w większym gronie - na obu ostatnich kartach jest więcej niż dwoje ludzi (na mojej talii) będzie radośnie, przyjemnie, wesoło, nie narzekałabym przy takich ładnych kartach Cytuj
duo70 Napisano 15 Lipca 2014 Autor Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) Zapytałaś o sam wyjazd także początkowo iście służbowo. Rozmowy o pracy, samym wyjeździe ale, jeśli będziecie mieli możliwość pójść gdzieś na drinka to tam mogą zadziać się ciekawe rzeczy miło słowa, lekki flirciki, które mogą zapoczątkować coś fajnego na przyszłość. a wiec tak: najpierw byly sprawy sluzbowe, potem wyjscie na obiad do restauracji. Wieczorem pan byl flirciarski i dawal wyraznie znaki, ze chcialby spedzic milej czas ze mną. Ja bylam nawet gotowa na to, ale jak zawsze pan musial dac plame. No rozczarowal mnie swoim zachowaniem i potem wolalam obejrzec mecz niz spedzic czas z nim w lozku wyjazd zakonczyl sie tym, ze sie wkurzylam na niego ostro i jestem na dystans do niego. Szansa na cos byla ale ja nie skorzystalam. Edytowane 15 Lipca 2014 przez duo70 Cytuj
Trida Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 No to pan zrobił z siebie Głupca Heh... opluł się sokiem czy co ? Dziękuję za weryfikację Cytuj
duo70 Napisano 15 Lipca 2014 Autor Napisano 15 Lipca 2014 No to pan zrobił z siebie Głupca Heh... opluł się sokiem czy co ? Dziękuję za weryfikację nie stworzyl romantycznego nastroju byl zalatany, zajety mocno swoimi sprawami, a ze mna to wygladalo tak, jakby chcial z doskoku, poza tym byl malo goscinny. Mial powierzchowne i plytkie podejscie do tego co mogło się wydarzyc miedzy nami. No poprostu oczekiwalam, wiekszej uwagi ze strony pana wyszedl na tego glupca Cytuj
Trida Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Ojjj to zdecydowanie ładnie karty pokazały. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Lipca 2014 Maestro Napisano 15 Lipca 2014 Noooooo, bedzie milusio i słodziusiooo..ewidentnie...Mi te karty pokazuja wylewanie sie uczuć ze strony pana i zapewnienia o głębokiej i dozgonnej miłości:) Cytuj
duo70 Napisano 16 Lipca 2014 Autor Napisano 16 Lipca 2014 Noooooo, bedzie milusio i słodziusiooo..ewidentnie...Mi te karty pokazuja wylewanie sie uczuć ze strony pana i zapewnienia o głębokiej i dozgonnej miłości:) hehhh wyjazd juz był. Pan może i się wylewał ale nie okazywał tego, jak ja bym chciała. Ja widziałam tylko jego powierzchowne i płytkie podejście do bliskości ze mna. A wogóle to wyjazd zakończył się dla mnie katastrofą emocjonalną. Pokłóciłam się z panem, bo w moich oczach nie starał się zbytnio. Były nawet moje łzy i teraz jest chłód między nami. Nie wiem czemu ale mi puchary pokazują bardzo często płacz , żal, smutek. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Lipca 2014 Maestro Napisano 16 Lipca 2014 hehhh wyjazd juz był. Pan może i się wylewał ale nie okazywał tego, jak ja bym chciała. Ja widziałam tylko jego powierzchowne i płytkie podejście do bliskości ze mna. A wogóle to wyjazd zakończył się dla mnie katastrofą emocjonalną. Pokłóciłam się z panem, bo w moich oczach nie starał się zbytnio. Były nawet moje łzy i teraz jest chłód między nami. Nie wiem czemu ale mi puchary pokazują bardzo często płacz , żal, smutek. Kurcze, szkoda wielka...Jak widać karty z każdym rozmawiają inaczej, aczkolwiek uważam, ze ten as monet może sugerować, że trafi się ktoś nowy, kto da Ci to szczęście 3 i 10 pucharowe.Wiem z doświadczenia, że czasem karty rozmawiają z nami bardzo enigmatycznie. Ja robiłam rozkłady na jednego faceta, a karty cały czas mówiły mi o innym, teraz czytając stare rozkłady widzę to czarno na bialym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi