Skocz do zawartości

kontakt do końca lipca(ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Euterpe
Napisano

Rozkład nie jest dla mnie, ale dla osoby, która mnie o niego poprosiła. Zgodziła się również, aby go tutaj udostępnić. Weryfikacja nastąpi na początku sierpnia.

Opis sytuacji: relacja trwa już długi czas, pan powiedział, że się odezwie, ale niestety nadal milczy

Jak się spełnią oczekiwania pani X (urodzonej tego a tego dnia), że pan Y (urodzony tego a tego dnia) odezwie się do niej do końca lipca tego roku?

As mieczy, 6 mieczy, 2 puchary

jak dla mnie to kontakt będzie :)

As mieczy jako przerwanie milczenia

6 mieczy jako kontakt (wiadomość e-mail, sms, przedzwonienie) albo jako wyjazd jego do niej i wtedy by było spotkanie (2 puchary)

2 puchary jako ponowne połączenie się, odnowienie kontaktu, miłe spotkanie

z HB wychodzi pustelnik, a on mi pokazuje kontakty (wylosowałam go kilka razy i jak do tej pory nie zawiódł)

Napisano

mi 6 mieczy wypadala zawsze na zakonczenie czegos lub rezygnacje. Obawiam sie, ze moze sie nie odzewac lub odezwie sie pozniej :(

Napisano

a wg mnie pan poczynił rejteradę. Nie odezwie się.

Napisano

Jak się spełnią oczekiwania pani X (urodzonej tego a tego dnia), że pan Y (urodzony tego a tego dnia) odezwie się do niej do końca lipca tego roku?

Jak dla mnie chwila ciszy ale będzie nieoczekiwany kontakt i nawet potencjał na spotkanie w ostatnim tygodniu lipca.

Gość Linkinia
Napisano

Pan odezwie się drogą internetową bądź telefoniczną. Będzie kontakt ;)

• Moderator
Napisano

as mieczy mówi o odcięciu się, o takiej rozmowie kończącej coś... 6 mieczy o podjęciu nowej drogi 2 pucharów o spotkaniu

kontakt powinien nastąpić, ale będzie oznaczał zakończenie relacji

Napisano

Dla mnie te karty pokazują, że kontaktu nie będzie, relacja została zakończona, pan odszedł do innej kobiety,

:)

• Maestro
Napisano

Zadzwoni do niej i sie spotkają. W podsumie wg Starowiejskiej mamy Slońce:)

• 4 tygodnie później...
Gość Euterpe
Napisano

też myślałam, że będzie kontakt - 6 mieczy + 2 puchary, ale jednak ten as na początku zrobił swoje...

Napisano

Mi as jako 1 w takim samym pytaniu pokazal kontakt , szkoda ze nie bylo kontaktu