Gość Euterpe Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Rozkład nie jest dla mnie, ale dla osoby, która mnie o niego poprosiła. Zgodziła się również, aby go tutaj udostępnić. Weryfikacja nastąpi na początku sierpnia. Opis sytuacji: relacja trwa już długi czas, pan powiedział, że się odezwie, ale niestety nadal milczy Jak się spełnią oczekiwania pani X (urodzonej tego a tego dnia), że pan Y (urodzony tego a tego dnia) odezwie się do niej do końca lipca tego roku? As mieczy, 6 mieczy, 2 puchary jak dla mnie to kontakt będzie As mieczy jako przerwanie milczenia 6 mieczy jako kontakt (wiadomość e-mail, sms, przedzwonienie) albo jako wyjazd jego do niej i wtedy by było spotkanie (2 puchary) 2 puchary jako ponowne połączenie się, odnowienie kontaktu, miłe spotkanie z HB wychodzi pustelnik, a on mi pokazuje kontakty (wylosowałam go kilka razy i jak do tej pory nie zawiódł) Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 mi 6 mieczy wypadala zawsze na zakonczenie czegos lub rezygnacje. Obawiam sie, ze moze sie nie odzewac lub odezwie sie pozniej Cytuj
Vivere Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 As mieczy, 6 mieczy, 2 puchary a wg mnie pan poczynił rejteradę. Nie odezwie się. Cytuj
Trida Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Jak się spełnią oczekiwania pani X (urodzonej tego a tego dnia), że pan Y (urodzony tego a tego dnia) odezwie się do niej do końca lipca tego roku? As mieczy, 6 mieczy, 2 puchary Jak dla mnie chwila ciszy ale będzie nieoczekiwany kontakt i nawet potencjał na spotkanie w ostatnim tygodniu lipca. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Pan odezwie się drogą internetową bądź telefoniczną. Będzie kontakt Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 6 Lipca 2014 Moderator Napisano 6 Lipca 2014 as mieczy mówi o odcięciu się, o takiej rozmowie kończącej coś... 6 mieczy o podjęciu nowej drogi 2 pucharów o spotkaniu kontakt powinien nastąpić, ale będzie oznaczał zakończenie relacji Cytuj
marcepanka Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Dla mnie te karty pokazują, że kontaktu nie będzie, relacja została zakończona, pan odszedł do innej kobiety, Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lipca 2014 Maestro Napisano 8 Lipca 2014 Zadzwoni do niej i sie spotkają. W podsumie wg Starowiejskiej mamy Slońce:) Cytuj
Trida Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Szkoda trochę, bo nadzieja była heh Dzięki za weryfikację Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 też myślałam, że będzie kontakt - 6 mieczy + 2 puchary, ale jednak ten as na początku zrobił swoje... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Mi as jako 1 w takim samym pytaniu pokazal kontakt , szkoda ze nie bylo kontaktu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi