Skocz do zawartości

Czy Pani X się odezwie?(ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy Pani X (moja znajoma) odezwie się do mnie jeszcze w tym roku?

giermek denarów, 5 mieczy, 7 buław dołożone głupiec

nie, zakończy się tylko na planach i próbach, ale nie- zdecydowanie nie.

Gość Euterpe
Napisano

giermki to wiadomości, a przy takim dotarło do mnie kiedyś bardzo cenne info

5 mieczy też mi pokazało przekaz, ale odebrałam go kolejnego dnia, a miecze to powietrze, środki komunikacji, więc tym bardziej tak

7 buław - możliwe, że tutaj będzie kartą potwierdzającą

a głupiec to Twój nastrój po jej otrzymaniu :)

Osobiście jestem na tak :) Zobaczymy jak będzie :mysli:

Napisano

Będą myśli w tym kierunku ale odzewu to niekoniecznie.

Mozę po nowym roku / życzenia na nowy rok.

• Moderator
Napisano

odezwie się, giermek to przecież kontakt, ale dalej karty mogą mówić o formie przekazu...

Napisano

nie, zakończy się tylko na planach i próbach, ale nie- zdecydowanie nie.

Może poczynić próbę kontaktu lecz nie koniecznie udane. Nie wiem jaki miały to być kontakt np. może zadzwonić lecz nie wczas i nie odbierzesz telefonu lub zmienisz numer czy jakieś takie przeszkody .... lub ten kontakt nie będzie miły

Napisano

Moim zdaniem paź bywa czasami mało zdecydowany. Wg mnie nie zdecyduje się jednak odezwać

Napisano

Moim zdaniem to takie plany by nawet i miała ale tu jest chyba jakis foch, jakaś dosłownie wyrażowa w głupcu pierdoła, która sprawia, że Pani X jest najeżona i mimo że czegoś by od Ciebie potrzebowała, czy nawet tak by wypadało, to sie nie odezwie.

Ewentualnie coś w stylu "ej, oddasz mi w końcu moje cośtam?'

• Maestro
Napisano

Da znac na 100%, ale jak pisze Vivere, może byc tak, że akurat będziesz rozmawiała przez tel. lub nie będziesz mogła odebrać, lub bedzie problem z zasięgiem, czy ktos będzie musiał oddzwonić, ale coś stanie na przeszkodzie.

Napisano

Odezwie się, ale będziesz miała poczucie, że nie o taki kontakt Ci chodziło. Rezerwa.

Napisano

Myślę, że ta pani będzie sama z sobą zmagała się w kwestii tego kontaktu, jednak nie skontaktuje się. W Giermku Denarów jest szansa, potem ta 5 Mieczy z 7 Buław-walka z własnymi myślami, Głupiec to naiwność oczekującego na kontakt,,tak widzę te karty,

:):)

Napisano

Stawiłabym, że się odezwie. Przynajmniej ma zamiar, plan(paź monet). Będzie musiała się z czymś uporać. A w Głupcu kontakt może być całkowitym zaskoczeniem i niespodzianką

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikuje - Pani X sie odezwala, ale zlozyla tylko zyczenia urodzinowe nic ponadto.