panna.marta Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Czy Pani X (moja znajoma) odezwie się do mnie jeszcze w tym roku? giermek denarów, 5 mieczy, 7 buław dołożone głupiec nie, zakończy się tylko na planach i próbach, ale nie- zdecydowanie nie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 giermki to wiadomości, a przy takim dotarło do mnie kiedyś bardzo cenne info 5 mieczy też mi pokazało przekaz, ale odebrałam go kolejnego dnia, a miecze to powietrze, środki komunikacji, więc tym bardziej tak 7 buław - możliwe, że tutaj będzie kartą potwierdzającą a głupiec to Twój nastrój po jej otrzymaniu Osobiście jestem na tak Zobaczymy jak będzie Cytuj
Trida Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Czy Pani X (moja znajoma) odezwie się do mnie jeszcze w tym roku?giermek denarów, 5 mieczy, 7 buław dołożone głupiec Będą myśli w tym kierunku ale odzewu to niekoniecznie. Mozę po nowym roku / życzenia na nowy rok. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 6 Lipca 2014 Moderator Napisano 6 Lipca 2014 odezwie się, giermek to przecież kontakt, ale dalej karty mogą mówić o formie przekazu... Cytuj
Vivere Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Czy Pani X (moja znajoma) odezwie się do mnie jeszcze w tym roku? giermek denarów, 5 mieczy, 7 buław dołożone głupiec nie, zakończy się tylko na planach i próbach, ale nie- zdecydowanie nie. Może poczynić próbę kontaktu lecz nie koniecznie udane. Nie wiem jaki miały to być kontakt np. może zadzwonić lecz nie wczas i nie odbierzesz telefonu lub zmienisz numer czy jakieś takie przeszkody .... lub ten kontakt nie będzie miły Cytuj
afercia Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Moim zdaniem paź bywa czasami mało zdecydowany. Wg mnie nie zdecyduje się jednak odezwać Cytuj
Czarownica Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Moim zdaniem to takie plany by nawet i miała ale tu jest chyba jakis foch, jakaś dosłownie wyrażowa w głupcu pierdoła, która sprawia, że Pani X jest najeżona i mimo że czegoś by od Ciebie potrzebowała, czy nawet tak by wypadało, to sie nie odezwie. Ewentualnie coś w stylu "ej, oddasz mi w końcu moje cośtam?' Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lipca 2014 Maestro Napisano 7 Lipca 2014 Da znac na 100%, ale jak pisze Vivere, może byc tak, że akurat będziesz rozmawiała przez tel. lub nie będziesz mogła odebrać, lub bedzie problem z zasięgiem, czy ktos będzie musiał oddzwonić, ale coś stanie na przeszkodzie. Cytuj
emilr Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Odezwie się, ale będziesz miała poczucie, że nie o taki kontakt Ci chodziło. Rezerwa. Cytuj
marcepanka Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 giermek denarów, 5 mieczy, 7 buław dołożone głupiec Myślę, że ta pani będzie sama z sobą zmagała się w kwestii tego kontaktu, jednak nie skontaktuje się. W Giermku Denarów jest szansa, potem ta 5 Mieczy z 7 Buław-walka z własnymi myślami, Głupiec to naiwność oczekującego na kontakt,,tak widzę te karty, :) Cytuj
QPucharów Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Stawiłabym, że się odezwie. Przynajmniej ma zamiar, plan(paź monet). Będzie musiała się z czymś uporać. A w Głupcu kontakt może być całkowitym zaskoczeniem i niespodzianką Cytuj
panna.marta Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Napisano 3 Sierpnia 2014 Weryfikuje - Pani X sie odezwala, ale zlozyla tylko zyczenia urodzinowe nic ponadto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi