Dominika2 Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) 3 denarów, królowa buław, 5 buław, 5 pucharów może się odezwać, ale nie za szybko? (królowa buław, która mówi, że po jakimś czasie). Co myślicie? co to za usuwanie interpretacji? (i w ogóle jak dla mnie ten wątek jest niekompletny, Twoja interpretacja tylu kart sprowadza się tylko do "może"? Gdzie jakis opis sytuacji? Zapoznaj się z Regulaminem działu) Edytowane 6 Lipca 2014 przez Czarownica regulamin! Cytuj
Dominika2 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) Nie pytałam o czas Edytowane 6 Lipca 2014 przez Dominika2 Cytuj
Trida Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 No nie najlepiej... Kartom lepiej jest dać przedział czasowy. Jak długo się zajmujesz Tarotem? A odpowiadając na pytanie - ja tutaj odzewu niestety nie widzę, prędzej Twoje próby odzewu, które niekoniecznie zakończą się powodzeniem. 1 Cytuj
Dominika2 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) dziękuje za odpowiedź Edytowane 6 Lipca 2014 przez Dominika2 Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 6 Lipca 2014 Moderator Napisano 6 Lipca 2014 nie specjalnie widać, żeby się miał sam odezwać, jak Ty się do niego odezwiesz, to owszem jest tutaj kontakt, ale sam z siebie to ona nie bardzo... królowa buław to jednak strona nie wykazująca się inicjatywa Cytuj
Dominika2 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) dziękuję.. Edytowane 6 Lipca 2014 przez Dominika2 Cytuj
werona Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 dziękuję za odpowiedzi. tak też myślałam że nie będzie łatwo dlatego zapytałam czy kiedykolwiek Zapoznaj się z regulaminem http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html. W tym dziale zamieszczamy rozkłady weryfikowalne z czasem realizacji 3 miesiące, a nie "kiedykolwiek". Cytuj
duo70 Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Nie widac kontaktu ze strony pana, niestety... Cytuj
Trida Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Dominika dlaczego edytowałaś swój post, że nie widać twojej interpretacji? Tak się nie robi... Cytuj
afercia Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 Moim zdaniem w królowej buław będzie próba kontaktu z Twojej strony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi