tlumaczka Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Zastanawiam sie czy wybrac prace A , czy zrezygnować i szukac dalej czegos innego Wariant 1 Czyli jeżeli wybiore pracę A Obecna sytuacja: Sprawiedliwość XI, królowa kielichów ( wyciągły mi się dwie karty)powinnam uporządkowac sprawy Rada: Diabeł XV - powinnam uważać żeby się w coś nie "wplątać" ?? Wynik: Sąd XX - powinnam to jednak dobre przeanalizować ( tak mi się wydaje bo ten diabeł obok... ?) Wariant 2 czyli jeżeli zrezygnuje i będe szukała czegos innego Obecna sytuacja: Cesarzowa III - Póki co nie ma tragedii , jestem bezpiczena i mogę szukac Rada; V kielichów - nie tracic nadzieji wynik: Głupiec 0 - napewno pojawi się jakas oferta pracy, coś nowego Proszę o pomoc i jakas wskazówke ;-) Cytuj
Trida Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Wariant 1 Czyli jeżeli wybiore pracę A Obecna sytuacja: Sprawiedliwość XI, królowa kielichów Rada: Diabeł XV Wynik: Sąd XX Wariant 2 czyli jeżeli zrezygnuje i będe szukała czegos innego Obecna sytuacja: Cesarzowa III Rada; V kielichów wynik: Głupiec 0 Pozwolę sobie zinterpretować całościowo, bo ładnie się łączy. Odnoszę wrażenie, że karty mocno sugerują uporządkowanie spraw w starej pracy, bo póki co nic wybitnie fajnego, nowego nie będzie. Ale widać też, w wyniku na wariant A, że odejdziesz z tej pracy za jakiś czas do czegoś lepszego wg mnie. Wariant 2 - Cesarzowa - Ty jak nic, Twoje umiejętności, ale widać, ze w starej pracy jest coś niedokończonego. Wynik - rozpoczęcie nowego ale dopiero, jak wszystko będzie ładnie uporządkowane. Skończ wszystko w starej pracy i zabieraj się za szukanie Cytuj
tlumaczka Napisano 8 Lipca 2014 Autor Napisano 8 Lipca 2014 własnie ja tą prace mam dopiero podjąc i zadałąm pytanie czy podjąc ta prace czy nie i niewiem jak interpretowac ten sąd w wyniku Cytuj
Trida Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Ahhh ja myślałam, że już tam jesteś... Sąd jak sąd, mnie diabeł zastanawia. Jeśli nie spieszy Ci się / bd mogła zrezygnować nawet po tygodniu to idź i zobacz co się z czym je. Głupiec z 2 wariantu sugeruje mi naiwność, że coś znajdziesz.... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Rada co do 1 nie rezygnowac z pnecnej Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
tlumaczka Napisano 8 Lipca 2014 Autor Napisano 8 Lipca 2014 no diabeł tez mnie zastanawia ;/ dziekuje triada też mi się wydaje że cos znajdem bo ten głupiec.....tylko kiedy ....ten telefon milczy jak zaklety.... czy ktoś jeszcze ma jakis pomysł może ? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Oj tam mialo byc OBECNEJ ) Diabel skojarzyl mi sie z przywiazaniem i uwiazaniem - w koncu sa kajdany... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi