Gość LA Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Stoję przed wyborem fachowca budowlanego. Zapytałam kart którą ofertę przyjąć? Pan Z. XIII Śmierć, Królowa Kielichów, XVIII Księżyc dodałam jeszcze V kielichów, 2 kielichy, 3 miecze Karty mówią, że powinnam zdać się na intuicję. Chciałabym wybrać pana Z. ale widzę tu kłopoty i niezadowolenie. Pan C. 4 miecze, XVI Wieża, AS Pucharów po czym dodałam Cesarzowa, 7 pałek, 6 denarów Widzę, że pan C. ma dobre chęci i będę zadowolona z naszej współpracy. Kochani, zwróciłam sie do Was o poradę, gdyż byłam już zdecydowana na pana Z., ale karty wprawiły mnie w wątpliwości. Czy dobrze je interpretuje? Dodam, że pan C. jest dwa razy droższy. Może powinnam szukać dalej... Cytuj
Trida Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Wg mnie źle zadałaś pytanie... Jeśli ja miałabym wybierać poszukałabym Pana Y (szukała następnego) bo i tu i tu może być nieciekawie, Pan C to porażka (wieża O_O). Cytuj
Gość LA Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Dziękuję za odzew. Jestem już zmęczona poszukiwaniami, spotkałam sie juz z siedmioma firmami. Tylko z tymi dwojga mogłabym się dogadać. Mimo kart, chyba wybiorę pana Z. 3 mieczy na szóstej pozycji (przyszłość) jest pomyślną kartą dla realizacji dobrze obmyślanych projektów. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 mnie przy panu Z martwią księżyc, 5 kielichów i 3 mieczy przy dwóch pucharach - tutaj może być zawód z współpracy Tutaj z HB masz kapłana, a więc nabędziesz dzięki panu Z nową wiedzę w przypadku pana C jest trochę inaczej i tej wieży nie odczytywałabym tak drastycznie - w moich rozkładach, jak jest tam którąś z kolei, to burzy to, co stało przed nią (po lewej), a w tym wypadku masz 4 miecze, czyli niszczy spokój, stabilność, to co było, a następnie masz asa kielichów, więc początek nowego Cesarzowa jest zadowolona, chociaż mogą być utarczki lub coś może Cię martwić (7 buław), a w 6 denarach widać, jak dajesz mu zapłatę z HB wychodzi koło i można to odczytać jako najzwyklejszą zmianę Cytuj
Gość LA Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Dziekuję Euterpe. Juz po pierwszej rozmowie z panem Z. dowiedziałam sie cennych informacji. Facet ma wiedzę i szczerze rozmawiał, nie narzucał sie. Natomiast pan C. - bardzo sympatyczny gawędziarz, nie zobaczyłam w nim fachowca, któremu mogłabym zaufać. Cytuj
Trida Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Laksmi czasami styl rozmowy nie jest wyznacznikiem Mój tata to kawalarz i gawędziarz a jest/był (do czasu choroby) jednym z lepszych fachowców w mojej okolicy. Często jeździł coś poprawiać po 'poprzednich fachowcach' itd Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 nie możesz zaciągnąć u kogoś języka, aby coś się o nich dowiedzieć - nie ma o nich opinii w necie? Cytuj
Gość LA Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Dziś zwróciłam sie do kart ponownie. Zapytałam: Czy współpracować z panem Z.? 1. Dana sytuacja: V Pucharów - kierują mną podejrzenia i obawy, 2. Ostrzegająca: 9 Denarów - brak zaufania, 3. Jak działac: VII Rydwan - idź i rusz sprawę! 4. Przeszłość: 2 Denary - była propozycja, negocjacje, 5. O nim: VII Pucharów - hm, mało to zawodowe. Na bazie tej karty określę go jako artystę. 6. Rezultat, przyszłość: Świat- bardzo pomyslna wróżba, bede zadowolona. Ten układ jest dla mnie bardziej czytelny, ale i też po mojej mysli :-) Może wczoraj karty nie chciały ze mną rozmawiać, a może ja sie upieram. PS Trida. Ludzie są przeróżni. NIc nie ujmuję panu C. w koncu biore pod uwage współprace z nim. Euterpe. O panu C. nie ma nic w necie, a spotkanie odbyło sie u mnie. Pan Z. ma kilka pozytywnych opinii na forum muratora. Obydwaj zostali mi poleceni. Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w mój wątek. Edytowane 9 Lipca 2014 przez LA Cytuj
Gość LA Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 poprawka* 6. Rezultat, przyłość to karta Świat Cytuj
Trida Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Laksmi załóż nowy temat. Aaa i jak poprawka to możesz edytować Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 ja wybrałabym jeszcze kogoś innego, jak dla mnei ani ten ani ten nie będzie odpowieni, tzn nie wykona zlecenia w zadawalający dla Ciebie sposob Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi