QPucharów Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Dzisiaj ktoś znajomy napisał mi smsa, w którym była pewna propozycja dla mnie i narzeczonego 1. kto wyszedł z tą propozycją, kto do mnie napisał? 2. jaka była to propozycja? Zapraszam!! P.S.: Mam nadzieję, że ktoś także się zdecyduje i założy warsztat:) Też chcę ćwiczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KociaMama Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Kiedy zweryfikujesz , bo juz musze leciec.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QPucharów Posted July 8, 2014 Author Share Posted July 8, 2014 Zweryfikuję w czwartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gala.tea Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 1. KTO - 7 Pucharów, As Monet, 8 Mieczy - to przyjaciel, albo przyjaciółka, ktoś, kto was lubi i ma możliwość, komu się już powiodło, ale czuje się opuszczony, samotny i potrzebuje wsparcia bratnich dusz (stawiam na kobietę). 2. Propozycja - 4 Denaty, 5 Mieczy, 9 Pucharów - propozycja dotyczy zarobkowania. Może praca, a może jakiś inny sposób. Kosztem będzie porzucenie czegoś, może dotychczasowych zajęć, w rezultacie obietnica spełnienia marzeń w 9 Pucharów. Dobrobyt, pełnia życia, radość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 1. Kto ? 9 pik as pik król pik. To mężczyzna wyszedł z propozycją spotkania. Osoba inteligentna, zdecydowana, król pik to taki król mieczy według mnie 2. Propozycja? -Król trefl 10 karo as karo- coś związanego z pracą, coś co przyniesie zysk (10 karo) i rozmowy dotyczące tego (As karo) Na początku rozmawialiście o tych kwestiach urzędowych i pracy a później atmosfera się rozluźniła (walet kier). tak konkretniej - propozycja pracy być może coś związanego z komunikacją. Ależ to trudne uff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KociaMama Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 1. Rycerz pucharow, 10pucharow, 2 pucharow Zazwyczaj uwazam , ze rycerze to faceci ale kladlam karty Steampunk Tarot i tu rycerzem pucharowym jest kobieta, wiec mysle, ze to wlasnie kobieta a te wszystkie puchary to moze siostra albo szwagierka , z bliskiej rodziny. 2. Glupiec, Rycerz monet, Krolowa bulaw Tu rycerz monet wyraznie wskazuje na prace a z Glupcem razem moga mowic o jakiej takiej niespodziewanej ofercie. Chociaz teraz sie zastanawiam bo kiedys monetowy rycerz pokazal nam dosc niespodziewany zakup- to tez by pasowalo. Tak czy inaczej zaangazowana jest w to kobieta ( bulawowa). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QPucharów Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Weryfikacja 1. Z propozycją wyszła kobieta, moja dobra koleżanka 2. Zaproponowała nam wspólny wyjazd. Wszystkie w drugim punkcie wskazałyście na pracę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 a ten wyjazd to jak daleko od twojego miejsca zamieszkania ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QPucharów Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 dokładnie 119km Nie wiem dlaczego Wszystkim praca wyszła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 ja to nie wiem dlaczego w pytaniu Kto? wyszedł król a nie jakaś dama...chyba przemęczenie materiału. Zupełnie te karty jak nie na tę sprawę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gala.tea Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Mi praca nie wyszła. Zwyczajnie nie umiałam zinterpretować kart. Było oszczędzanie i wydawanie Muszę poćwiczyć :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts