Jump to content

WARSZTAT - Propozycja(ZAKOŃCZONE)

QPucharów

Recommended Posts

Dzisiaj ktoś znajomy napisał mi smsa, w którym była pewna propozycja dla mnie i narzeczonego

1. kto wyszedł z tą propozycją, kto do mnie napisał?

2. jaka była to propozycja?

Zapraszam!!

P.S.: Mam nadzieję, że ktoś także się zdecyduje i założy warsztat:) Też chcę ćwiczyć:(

1. KTO - 7 Pucharów, As Monet, 8 Mieczy - to przyjaciel, albo przyjaciółka, ktoś, kto was lubi i ma możliwość, komu się już powiodło, ale czuje się opuszczony, samotny i potrzebuje wsparcia bratnich dusz (stawiam na kobietę).

2. Propozycja - 4 Denaty, 5 Mieczy, 9 Pucharów - propozycja dotyczy zarobkowania. Może praca, a może jakiś inny sposób. Kosztem będzie porzucenie czegoś, może dotychczasowych zajęć, w rezultacie obietnica spełnienia marzeń w 9 Pucharów. Dobrobyt, pełnia życia, radość.

Guest anhana

1. Kto ? 9 pik as pik król pik. To mężczyzna wyszedł z propozycją spotkania. Osoba inteligentna, zdecydowana, król pik to taki król mieczy według mnie

2. Propozycja? -Król trefl 10 karo as karo- coś związanego z pracą, coś co przyniesie zysk (10 karo) i rozmowy dotyczące tego (As karo) Na początku rozmawialiście o tych kwestiach urzędowych i pracy a później atmosfera się rozluźniła (walet kier). tak konkretniej - propozycja pracy być może coś związanego z komunikacją.

Ależ to trudne uff :(

1. Rycerz pucharow, 10pucharow, 2 pucharow

Zazwyczaj uwazam , ze rycerze to faceci ale kladlam karty Steampunk Tarot i tu rycerzem pucharowym jest kobieta, wiec mysle, ze to wlasnie kobieta a te wszystkie puchary to moze siostra albo szwagierka , z bliskiej rodziny.

2. Glupiec, Rycerz monet, Krolowa bulaw

Tu rycerz monet wyraznie wskazuje na prace a z Glupcem razem moga mowic o jakiej takiej niespodziewanej ofercie. Chociaz teraz sie zastanawiam bo kiedys monetowy rycerz pokazal nam dosc niespodziewany zakup- to tez by pasowalo. Tak czy inaczej zaangazowana jest w to kobieta ( bulawowa).

Weryfikacja

1. Z propozycją wyszła kobieta, moja dobra koleżanka

2. Zaproponowała nam wspólny wyjazd.

Wszystkie w drugim punkcie wskazałyście na pracę...

Guest anhana

ja to nie wiem dlaczego w pytaniu Kto? wyszedł król a nie jakaś dama...chyba przemęczenie materiału. Zupełnie te karty jak nie na tę sprawę..