Jump to content

WARSZTAT - Spotkanie(ZAKOŃCZONE)

KociaMama

Recommended Posts

We wtorek 2 tygodnie temu ( 24.06) mialam bardzo wazne spotkanie.

1. Gdzie odbylo sie to spotkanie?

2. Czego dotyczylo ?

3. Jaki byl wynik tego spotkania ( dla mnie) ?

Zweryfikuje w piatek i milej zabawy!

Edited by KociaMama

Ups, ale mam mętlik.

1. Gdzie - 8 Pucharów - miejsce związane z dotychczasowym zajęciem, stawiam na miejsce pracy.

2. Dotyczyło - Rycerz Buław- propozycja zmiany aktywności, częste wyjazdy, podróże, zmiana zajęcia na bardziej aktywne.

3. Rezultat - 10 Buław - przyjęcie propozycji, natłok obowiązków, przeciążenie.

Edited by gala.tea
  • Like 1

1. 9 monet, 10 buław, 9 buław kojarzy mi się z miejscem pracy, może odbyło się po godzinach pracy

2. 2 pucharów, diabeł, rydwan - jakieś dogadanie się , być może umowa albo coś z jakimś wyjazdem, albo chodziło o urlop

2. paź pucharów, 2 buław, 8 buław - wynik dla ciebie ok. padła jakaś obietnica lub propozycja, musiałaś coś rozważyć ale podjęłaś wyzwanie.

Trudne, ale mam nadzieje, że chociaż trochę trafiłam:)

Edited by wiedzma.marta89
lit.
  • Like 1

Guest anhana

1.10 trefl walet pik - Gdzie ? Uczelnia, urząd, szkoła, raczej takie miejsce stresujące, niemiłe.

2. Czego dotyczyło? Walet kier as trefl (o) 9 karo- Nie mam pojęcia szczerze powiem. Walet kier u mnie zazwyczaj pokazuje dziecko, młodzieńca -przy nim niezadowolenie i opóźnienia być może związane z podróżą (10 pik). Może chciałaś gdzieś wyjechać z dzieckiem i nie wyszło? Albo z jakiegoś powodu poważniejszego czeka was podróż ?

3. As kier (o) 9 Trefl Król pik- Wynik taki rczej pozytywny dla ciebie, chociaż mogło być lepiej :D Może zmina miejsca zamieszkania (as kier o) Zamknięcie pewnych spraw i pozostawienie ich za sobą.

Bardzo trudno mi było szczerze powiem.

Dziekuje Wam za odpowiedzi , wszystkie trafne ale najdokladniej gala.tea!!!

1. Faktycznie spotkanie odbylo sie w szkole, w ktorej juz pracuje

2. Mialam rozmowe kwalifikacyjna . Stanowisko teaching assistant bardzo podobne do tego co do tej pory robilam ( teaching assistant 1:1) , a wiec zmiana aktywnosci. I dobrze anhana Ci pokazalo bo teraz pracuje z 1 dzieckiem wymagajacym wiecej pomocy a nowe stanowisko to teaching assistant ogolnie na klase.

3. Dostalam prace ,przyjelam oferte, zrezygnowalam z dotychczasowego stanowiska !

Super Wam wszystkim poszlo. Gratuluje! Wszystkie otrzymujecie po punkcie.