gala.tea Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) Kolejny warsztat dla chcących zgłębiać znaczenie swoich kart. Wprawdzie umieszczone w dziale tarota, ale karty jak najbardziej dowolne :-) 1. W jaki sposób spędziłam urlop? 2. Co łączy towarzystwo, z którym byłam lub jak duże było to grono? Życzę powodzenia! Ilość wyciąganych kart dowolna. Edytowane 22 Lipca 2014 przez gala.tea Cytuj
QPucharów Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Galu odpowiem później na Twój warsztat. :* Cytuj
KociaMama Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 1. 4 monet, 10 bulaw, 10 monet Z rodzina , mezem ,dziecmi. 4 monet moze wskazywac , ze to Ty planowalas urlop, a 10 bulaw pokazuje , ze nie siedzialas bezczynnie , raczej bylo aktywnie , jakies spacery , wedrowki w plenerze. 2. Rycerz monet, Krol bulaw, Cesarz Wyglada to tak jakby laczyla Was wspolna praca. Na pytanie jak duze bylo grono mam: As bulaw , Diabel, Sprawiedliwosc- mysle , ze nieduze ale sprawdzone i zgrane. Nie wiem o co chodzi z tym Diablem tutaj , moze nie wszyscy mogli sie zjawic I Diabel tu pokazuje na ograniczenia????? 1 Cytuj
QPucharów Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) 1. cesarz, 3 pucharów, paź mieczy, rydwan - był jakiś wyjazd, bawiłaś się ze znajomymi i mężem , była impreza ale myślę, że początek urlopu spędziłaś z mężem w domu. 2. jak duże grono - 4 pucharów, 9 buław, mag - myślę ,że kogoś zabrakło. nie było to dużo osób,jakieś wąskie grono znajomych z którymi się spotykasz, macie jakieś wspólne zainteresowania 3. co łączy towarzystwo- as mieczy, Q pucharów, rycerz buław - wspólne pasje, zainteresowania, razem wyjeżdżacie. trudne.... namęczyłam się Edytowane 9 Lipca 2014 przez wiedzma.marta89 Cytuj
gala.tea Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Dziewczyny, obie miałyście po części rację. Wyjazd ja zainicjowałam. Pojechały dwie rodziny z dziećmi. Wszyscy jednak byliśmy w komplecie, Nikogo nie zabrakło, chociaż dzieci drugiej rodziny nie chciały na początku jechać, ale jak się dowiedziały, że jedzie nasza córka, wykazały entuzjazm. Co nas łączy? Wspólne wyjazdy i imprezy oraz to, że jesteśmy rodziną :-) Jesteście coraz lepsze! Gratuluję Kociej Manie i Marcie :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi