Gość anhana Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Moje pytanie brzmi : Co zamówiłam dzisiaj przez Internet ? Zweryfikuję w piątek rano:) Cytuj
QPucharów Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) 10 mieczy, rycerz monet, 2 monet - karty kojarzą mi się z komunikacją, może telefon komórkowy, coś z przepływem informacji. W każdym razie coś praktycznego, nie do "zabawy". Edytowane 9 Lipca 2014 przez wiedzma.marta89 Cytuj
gala.tea Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Królowa Buław. Zamówiłaś coś dla urody. Jakieś kosmetyki, żele, lakiery, albo błyskotki, bransoletki, kolczyki, koraliki. Małe gabaryty. Cytuj
KociaMama Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 As mieczy , 2 monet, Krolowa monet. Trudne , mam 2 wersje I nie wiem , ktorej sie trzymac. Jako , ze monetowa lubi dobrze wygladac to cos z uroda zwiazane , moze jakis sprzet do cwiczen typu rowerek albo hula hop. Druga opcja jest taka , ze moze to jakis kurs, materialy , ksiazki , ktore pomoga Ci podniesc albo uzyskac nowe kwalifikacje , cos zwiazanego z praca I rozwojem. Cytuj
Gość anhana Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Weryfikacja: Chodziło o rolki ) Kocia Mama duży plus Dzięki za udział dziewczyny:* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi