Skocz do zawartości

Randka - drugie podejście - odbędzie sie dzisiaj?(ZWERYFIKOWANY)

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To odnośnie tego pana:

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/80398-przebieg-dziiejszej-randki-3-karty-zweryfikowany.html

Jestem ciekawa, czy w ogóle dojdzie do niej. Czy zaproponuje, czy sie wymiga, czy przemilczy. To ma być spacer. Chronologicznie

Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie, że dzisiaj będę na randce z P?

3 buław, Król Kielichów, XX sąd, dobrana 8 monet - w 3 buław spokojnie sobie czekam, ale nie wychylam się. W Królu Kielichów sama nie wiem, czy sie odezwie w ogóle. Możliwe, ze złoży mi życzenia urodzinowe. Alb będzie się tłumaczył, że nie. Sąd to na dwoje babka wróżyła - coś sie wyjaśni na pewno dla mnie. 8 monet zawsze pokazywała mi kontynuacje czegoś. Ale patrząc na kartę - on jest tam sam. Ja jednak jestem na nie patrząc na podsumy (VIII sprawiedliwość i HB IV cesarz)

Z góry dziękuję za każdy głos.

Napisano

3 buław, Król Kielichów, XX sąd, dobrana 8 monet

Na pewno będzie odzew ale chyba nie randkowy. Raczej pisanie, rozmowy, poznawanie siebie. Umawianie na spotkanie ale bez konkretnego face to face. Chybaże spontanicznie w tym sądzie.

• Lubię to! 1
Napisano

Dzięki Trido. No właśnie tak czuję, że nic z tego. Zresztą emocje mi opadły.

p.s. Mam pytanie techniczne: jak robisz to, że cytat masz na kolorowo, jak w oryginale? Mi zawsze wkleja sie zwykłą czcionką...

Napisano

Klikam na 'odpowiedz z cytatem' :)

Opadły... ale wczoraj jeszcze było wsio ok :>?

Napisano

Wydaje mi się, że nic z tego. Pan sie wymiga. Ty gotowa w 3 bulaw ale sąd pokazuje chyba wiadomosc jaka dostaniesz od niego, a z 8 monet to bedzie czyms zajety i odwola

Gość Linkinia
Napisano

Wydaje mi się, że się spotkacie. 3 buław ładnie otwiera rozkład, daje duże nadzieje na wyjście. Jest karta męska, król kielichów zawsze kojarzy mi się z kimś słownym, odpowiedzialnym. Na końcu masz Sąd, który mi zazwyczaj pokazuje spotkanie. Dociągnęłaś jeszcze 8 denarów, ja bym je odebrała w kontekście pozytywnym, że w końcu umówiona randka...

Napisano

Mi się zdaje, że to bardziej Tobie zależy na spotkaniu niż jemu.

Jak dla mnie nie dziś.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

sąd pokazał mi też uwolnienie (jak karta dnia, gdy zdawałam egzamin i dostałam zadowalający mnie wynik - koniec nauki na studiach)

też myślę, że do spotkania nie dojdzie (może przez pogodę, bardzo teraz niepewna), ale pan powinien się odezwać (z HB wyłania się konkretna postać) i zajmiesz się swoimi sprawami (8 denarów)

tak widzę tutaj te karty:

3 buław - wyczekiwanie najlepszej chwili do spełnienia zamiarów

3 buławy + król pucharów - wyczekiwanie na pana

król kielichów - rozmyślanie o mężczyźnie

król kielichów + sąd - uwolnienie się od pana, zakończone myślenie o nim, rozjaśnienie sprawy z nim związanej

sąd - wyzwolenie, oczyszczenie sytuacji

sąd + 8 denarów - po oświeceniu nastąpi zajęcie się sobą

8 denarów - praca, obowiązki itp...

Napisano

Dziękuję wam. Ja z tych kart sama nie wiem nic. Mi w sumie sąd też zawsze pokazywał spotkanie. Ale wiecie jak sie sobie interpretuje.

Triduś, tak troche opadły, bo nie lubię przekładania, kręcenia. Musze po prostu komus spojrzec w oczy i wiele sie dla mnie staje jasne. Pisać można różne rzeczy. Przez telefon t też nie to, jeśli na oczy człowieka nie widziałam. Kiedys umówiłam się na randke w ciemno. Prze tel. super facet, gdy go zobaczyłam myślałam, ze zemdleję. Nie wiem dlaczego ludzie wstawiają sfotoszopowane zdjęcia. Pan okazał sie baaardzo sympatyczny, ale dla mnie tylko na stopie przyjacielskiej.

Ja nie potrafie tak poznawać drugiego człowieka. Może jestem w goracej wodzie kąpana, bo poznalismy sie tydzień temu. Ale odkładanie to dla mnie zły znak.

Napisano
Mi się zdaje, że to bardziej Tobie zależy na spotkaniu niż jemu.

Jak dla mnie nie dziś.

Tak dokładnie Pretorio: ja sama tak czuję. Podskórnie.

Napisano

Dzieki Eutrepe. On sie kontaktuje, ale dziwne jest dla mnie że w pracy. Zrobiłam sobie na samym początku celta na niego i coś mi w nim śmierdzi. Nie wiem, ja jestem mega ostrożna.

Napisano

Ostrożności nigdy za wiele :)

Dla pewności zrób raz jeszcze celta lub inny rozkład sprawdzający ( ja lubię rtg ) :)

Napisano

Jak dla mnie do spotkania nie dojdzie ponieważ Pan będzie czymś zajęty i odwoła lub przełoży.

• Lubię to! 1
Napisano

a mnie się wydaje, że dojdzie do spotkania, choć mogą się pojawić jakieś trudności, może Pan się spóźni?

Powodzenia :D

• Lubię to! 1
Napisano

Gdyby panu zależało to by znalazł dla Ciebie czas nawet w najpilniejszych obowiązkach. XX Sąd to też oczyszczenie, otwieranie na nowe. Powodzenia

Napisano
Gdyby panu zależało to by znalazł dla Ciebie czas nawet w najpilniejszych obowiązkach.

Jasne, już to widzę jak Ty rzucasz wszystko i lecisz na spotkanie z chłopakiem, którego znasz tylko z neta ;) trochę realizmu.

Napisano

:)

myślę, że to będzie tak: czekanie, działanie Pana w Sądzie, telefon jakiś i spotkanie, raczej popracujecie nad doprecyzowaniem warunków spotkania, zakładam, że spotkanie się odbędzie dzisiaj:)

• Lubię to! 1
Napisano

Lakshmi, znamy sie niecały tydzień. Nie można tu mówić, że mu na mnie zależy. NIe zna mnie. Ja sama nie raz umawiałąm sie na randki, po czym tak mi sie nie chciało,odkrecałam wszystko. Może po prostu Pan czuje podobnie. Ten był pierwszy, z którym miałam ochote sie spotkać.

Napisano

Ok, może się nie znam. Znając mój charakter, bym sie już wkurzyła na odwołane spotkanie i nie dałabym szansy na kolejne, hahaha ;-) Trzymam kciuki, niech to bedzie elektyzująca randka. Pozdrawiam :-)

Napisano
Ok, może się nie znam. Znając mój charakter, bym sie już wkurzyła na odwołane spotkanie i nie dałabym szansy na kolejne, hahaha ;-) Trzymam kciuki, niech to bedzie elektyzująca randka. Pozdrawiam :-)

eee tam. Każdy jest inny. Ja też sie wkurzyłam, ale może naprawdę miał powód. Nie przekreślam z góry nikogo. Posprzeczalismy sie, pogodziliśmy i tyle. Potem przyznaję, że też kazałam mu czekać, więc może on sam nie wie na czym stoi. Jedna wielka niewiadoma:)

A jestem tylko ciekawa jak karty pokazały, to co sie wydarzy.

• Maestro
Napisano

Będziesz na tej randce, jak nie dzis to jutro.Może gdzies pojedziecie;) Widac też angażowanie sie w relacje.

• Lubię to! 1
Napisano

Moim zdaniem w 3ce jest wyczekiwanie na RW gość stoi i patrzy za tym królem kielichów - przyjdzie czy nie przyjdzie. Wydaje mi się, że czymś będzie zajęty np pracą i jakoś się wymiga :(

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Jestem ciekawa, czy w ogóle dojdzie do niej. Czy zaproponuje, czy sie wymiga, czy przemilczy. To ma być spacer. Chronologicznie

Pan P. nawet sie nie odezwał, randki nie było.

Za to zadzwonił inny kolega, który drobnymi kroczkami buduje naszą relację i myślę, że mu zależy. Umówiłam się z nim na dzisiaj. Razem z naszymi dziećmi:) Będzie więc to prawie rodzinny wypad.

Byc moze więc jego energia pokazała sie w tym Kielichowym. Sąd wskazywałby na coś, co juz jest, odezwał sie krtoś z przeszłosci (nieodległej, ale jednak to juz jakaś znajomość). Bo nijak nie moge dopasować tych kart do Pana P., który mnie olał. Chyba, ze on czekał na mój ruch w tym Kielichowym....:hmmm: Nieważne. Randki z P. nie było. I nie będzie.

Wszystkim dziękuje. Punkciki rozdaję za udział i chęci. Buziaki

Edytowane przez emilr
Napisano

Możliwe, ze czekał lub karty chciały pokazać Ci istotniejsze wydarzenie, istotniejszą relację ;)

Napisano
Możliwe, ze czekał lub karty chciały pokazać Ci istotniejsze wydarzenie, istotniejszą relację ;)
A może karty pokazały tę drugą znajomość?

:)

No właśne dziewczyny. Tak teraz myślę.

• Lubię to! 1
Napisano

W kielichowym mogło być jego rozmyślanie i na tym się skończyło :)

Napisano

Weryfikacja ostateczna

Jednak sie odezwał. Przepraszał.