Skocz do zawartości

Czy współpracować z panem Z.?

Gość LA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś zwróciłam sie do kart ponownie. Zapytałam: Czy współpracować z panem Z.?

1. Dana sytuacja: V Pucharów - kierują mną podejrzenia i obawy,

2. Ostrzegająca: 9 Denarów - brak zaufania,

3. Jak działac: VII Rydwan - idź i rusz sprawę!

4. Przeszłość: 2 Denary - była propozycja, negocjacje,

5. O nim: VII Pucharów - hm, mało to zawodowe. Na bazie tej karty określę go jako artystę.

6. Rezultat, przyszłość: Świat - pomyslna wróżba, bede zadowolona.

Ten układ jest dla mnie bardziej czytelny, ale i też po mojej mysli :-) Może wczoraj karty nie chciały ze mną rozmawiać, a może ja sie upieram.

Napisano
Czy współpracować z panem Z.?

1. Dana sytuacja: V Pucharów

Twoje zastanowienie, jakby sytuacja na ostrzu noża i lekka desperacja. Wybieranie kogoś 'bo już trzeba'

2. Ostrzegająca: 9 Denarów
Oj czy nie wydasz kasy na marne, czy nie trzeba będzie dopłacać do interesu innym fachowcom.

3. Jak działac: VII Rydwan
Spontanicznie i szybko.

Chociaż po chwili nasunęła mi się myśl, żeby 'jechać' i szukać gdzieś dalej.

4. Przeszłość: 2 Denary
Negocjacje, rozmowy, ustalenia.

5. O nim: VII Pucharów
Nie przepadam za tą kartą, bo to trochę palcem po wodzie pisane, niczym jak Księżyc z AW...

6. Rezultat, przyszłość: Świat
Niby zadowolona będziesz ale hmmm... Świat nie zawsze ma aż tak pozytywny wydźwięk. Jest kartą zwiastującą pełnię, szczęście ale czasami po różnych przejściach.
Napisano

Karta ostrzegająca 9 Denarów może pokazywać, że usługa będzie droga po prostu:)

Napisano

Trida. W ogole mi się nie śpieszy z wyborem fachowca. Dałam sobie czas do konca wakacji. Do tego czasu, może zupełnie przypadkiem, spotkam kogoś innego. Wszystko może sie zdarzyć

Marcepanka. Koszt usługi tego pana to dokładnie 9 tys. :) Po zweryfikowaniu rynku, to nie jest wygórowana cena.

Dzięki dziewczyny. Pozdrawiam

Napisano

Hmmm to może to już jest Twój brak sił w tej 5 kielichów.

Napisano

Laksmi może weź pod uwagę, że cena może pójść w górę, tak często bywa w przypadku remontów,

:)