Gość LA Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Dziś zwróciłam sie do kart ponownie. Zapytałam: Czy współpracować z panem Z.? 1. Dana sytuacja: V Pucharów - kierują mną podejrzenia i obawy, 2. Ostrzegająca: 9 Denarów - brak zaufania, 3. Jak działac: VII Rydwan - idź i rusz sprawę! 4. Przeszłość: 2 Denary - była propozycja, negocjacje, 5. O nim: VII Pucharów - hm, mało to zawodowe. Na bazie tej karty określę go jako artystę. 6. Rezultat, przyszłość: Świat - pomyslna wróżba, bede zadowolona. Ten układ jest dla mnie bardziej czytelny, ale i też po mojej mysli :-) Może wczoraj karty nie chciały ze mną rozmawiać, a może ja sie upieram. Cytuj
Trida Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Czy współpracować z panem Z.? 1. Dana sytuacja: V Pucharów Twoje zastanowienie, jakby sytuacja na ostrzu noża i lekka desperacja. Wybieranie kogoś 'bo już trzeba' 2. Ostrzegająca: 9 Denarów Oj czy nie wydasz kasy na marne, czy nie trzeba będzie dopłacać do interesu innym fachowcom. 3. Jak działac: VII Rydwan Spontanicznie i szybko.Chociaż po chwili nasunęła mi się myśl, żeby 'jechać' i szukać gdzieś dalej. 4. Przeszłość: 2 DenaryNegocjacje, rozmowy, ustalenia. 5. O nim: VII Pucharów Nie przepadam za tą kartą, bo to trochę palcem po wodzie pisane, niczym jak Księżyc z AW... 6. Rezultat, przyszłość: Świat Niby zadowolona będziesz ale hmmm... Świat nie zawsze ma aż tak pozytywny wydźwięk. Jest kartą zwiastującą pełnię, szczęście ale czasami po różnych przejściach. Cytuj
marcepanka Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Karta ostrzegająca 9 Denarów może pokazywać, że usługa będzie droga po prostu:) Cytuj
Gość LA Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Trida. W ogole mi się nie śpieszy z wyborem fachowca. Dałam sobie czas do konca wakacji. Do tego czasu, może zupełnie przypadkiem, spotkam kogoś innego. Wszystko może sie zdarzyć Marcepanka. Koszt usługi tego pana to dokładnie 9 tys. Po zweryfikowaniu rynku, to nie jest wygórowana cena. Dzięki dziewczyny. Pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Hmmm to może to już jest Twój brak sił w tej 5 kielichów. Cytuj
marcepanka Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Laksmi może weź pod uwagę, że cena może pójść w górę, tak często bywa w przypadku remontów, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi