Skocz do zawartości

zakup mieszkania

Arbogast

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Czy uda mi się kupić mieszkanie na kredyt:

rozkład macieja

Obecna Sytuacja, as buław

Wpływy z przesżłości 8 denarów

źródło problemu MAG

karta rady: Gwiazda

to co nieuniknione: 3 mieczy

wynik: paź denarów

Obecna sytuacja to właśnie impuls, pomysł, zalążek działań (sprawdzam zdolność kredytową, szykuję się do rozmowy o podwyżce z szefową).

Wpływ z przeszłości: 8 denarów chyba pokazuje moją ustabilizowaną pracę i dorabianie się

Źródłem problemu jest Mag, czyli skoro karta możliwości jest tutaj problemem, to chyba pokazuje brak możliwości

Karta rady to karta gwiazdy czyli nadziei... czyli spojrzeć realnie na problem, bo to jest możliwe, ale jeszcze nie w tym momencie

Karta tego co nieuniknione to 3 mieczy czyli karta która mowi, ze sporo wyrzeczeń to bedzie mnie kosztowało, że będzie bardzo cięzko

a karta wynikowa to paź denarów - pazie przynoszą szansę, nowiny... denary to żywiół ziemski... karta mówi, że dużo będzie zależało ode mnie samego... nie ma tutaj jednoznacznie transakcji pokazanej ani tego mieszkania, ale własnie to moge być ja... człowiek na dorobku, który się czegoś dorabia...

Gość Euterpe
Napisano

mnie paź denarów pokazał, jak udało mi się uzbierać więcej pieniędzy oraz oszczędność, roztropne wydawanie

rada prosta: nie trać nadziei, jeszcze się w życiu ułoży

jak nie ten dom, no to inny

a jak nie teraz kredyt, to później

pewnego dnia spełnisz swoje marzenie (gwiazda + giermek denarów), tylko się nie poddawaj :przytul:

bardzo mi się podoba Twoja interpretacja :D

Napisano

A na jaki czas kładłeś karty ;)

Jest potencjał, chęć działania i poszukiwań. Są nawet całkiem fajne oferty ale czy to nie jest takie hop siup trochę?

Wpływy z przeszłości 8 denarów
Odkładanie pieniędzy, tutaj przemyślany zakup jak widać. Spokojnie, bez nerwów. Widać, ze się przygotowałeś na to dość solidnie.

źródło problemu MAG
Chyba ciągle Ci coś nie do końca pasuje w lokalach, które oglądasz. Szukasz czegoś takiego 'ohhh', ze bd zapierało dech w piersiach i powiesz - to jest to !!

Otworzyć się na nowe i nie do końca perfekcyjne rozwiązania.

Tutaj możesz albo za długo czekać albo bd zmuszony kupić takie mieszkanie, które nie do końca CI się spodoba.

Potencjał jest, ale chyba odłożysz decyzję w czasie, uzbierasz większą kwotę 'wkładu własnego' by móc sobie pozwolić na coś extra.

Powodzenia :)

• Moderator
Napisano

NIe okreslalem czasu, ale w domyśle okres do dwóch lat

Napisano

Ja jednak wole czas określić ;)

mhm... No to szansa jest :) jakby nie patrzeć ;)

Napisano

nie widac ani kredytu ani zakupu

a tobie chyba nie jest źle tak jak jest obecnie

moze gdybys był bardziej zdeterminowany i juz nastawiony na kupno a nie byłaby to luxna forma pomysł zamiar jeszcze nie do końca sprecyzowany to karty inaczej by wyglądały

wg mnie do tego pomysłu wrocisz ...kiedyś

Napisano

rozkład macieja

Wpływy z przesżłości 8 denarów

źródło problemu MAG

Temat jest na etapie gdybania, "co by było gdyby.." ( As Buław + Mag) W kartach brak jest Twojej gotowości i działania. Jak Cię sytuacja zmusi to zaczniesz obmyślać plan i "dziać" ( 3 mieczy + paź denarów).