Moderator Arbogast Napisano 9 Lipca 2014 Moderator Napisano 9 Lipca 2014 Czy uda mi się kupić mieszkanie na kredyt: rozkład macieja Obecna Sytuacja, as buław Wpływy z przesżłości 8 denarów źródło problemu MAG karta rady: Gwiazda to co nieuniknione: 3 mieczy wynik: paź denarów Obecna sytuacja to właśnie impuls, pomysł, zalążek działań (sprawdzam zdolność kredytową, szykuję się do rozmowy o podwyżce z szefową). Wpływ z przeszłości: 8 denarów chyba pokazuje moją ustabilizowaną pracę i dorabianie się Źródłem problemu jest Mag, czyli skoro karta możliwości jest tutaj problemem, to chyba pokazuje brak możliwości Karta rady to karta gwiazdy czyli nadziei... czyli spojrzeć realnie na problem, bo to jest możliwe, ale jeszcze nie w tym momencie Karta tego co nieuniknione to 3 mieczy czyli karta która mowi, ze sporo wyrzeczeń to bedzie mnie kosztowało, że będzie bardzo cięzko a karta wynikowa to paź denarów - pazie przynoszą szansę, nowiny... denary to żywiół ziemski... karta mówi, że dużo będzie zależało ode mnie samego... nie ma tutaj jednoznacznie transakcji pokazanej ani tego mieszkania, ale własnie to moge być ja... człowiek na dorobku, który się czegoś dorabia... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 mnie paź denarów pokazał, jak udało mi się uzbierać więcej pieniędzy oraz oszczędność, roztropne wydawanie rada prosta: nie trać nadziei, jeszcze się w życiu ułoży jak nie ten dom, no to inny a jak nie teraz kredyt, to później pewnego dnia spełnisz swoje marzenie (gwiazda + giermek denarów), tylko się nie poddawaj bardzo mi się podoba Twoja interpretacja Cytuj
maja123 Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Bedzie tym bardziej ze czasu nie określiłas Cytuj
Trida Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 A na jaki czas kładłeś karty Czy uda mi się kupić mieszkanie na kredyt:Obecna Sytuacja, as buław Jest potencjał, chęć działania i poszukiwań. Są nawet całkiem fajne oferty ale czy to nie jest takie hop siup trochę? Wpływy z przeszłości 8 denarówOdkładanie pieniędzy, tutaj przemyślany zakup jak widać. Spokojnie, bez nerwów. Widać, ze się przygotowałeś na to dość solidnie. źródło problemu MAGChyba ciągle Ci coś nie do końca pasuje w lokalach, które oglądasz. Szukasz czegoś takiego 'ohhh', ze bd zapierało dech w piersiach i powiesz - to jest to !! karta rady: GwiazdaOtworzyć się na nowe i nie do końca perfekcyjne rozwiązania. to co nieuniknione: 3 mieczyTutaj możesz albo za długo czekać albo bd zmuszony kupić takie mieszkanie, które nie do końca CI się spodoba. wynik: paź denarówPotencjał jest, ale chyba odłożysz decyzję w czasie, uzbierasz większą kwotę 'wkładu własnego' by móc sobie pozwolić na coś extra. Powodzenia Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 10 Lipca 2014 Autor Moderator Napisano 10 Lipca 2014 NIe okreslalem czasu, ale w domyśle okres do dwóch lat Cytuj
Trida Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Ja jednak wole czas określić mhm... No to szansa jest jakby nie patrzeć Cytuj
iridos Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 nie widac ani kredytu ani zakupu a tobie chyba nie jest źle tak jak jest obecnie moze gdybys był bardziej zdeterminowany i juz nastawiony na kupno a nie byłaby to luxna forma pomysł zamiar jeszcze nie do końca sprecyzowany to karty inaczej by wyglądały wg mnie do tego pomysłu wrocisz ...kiedyś Cytuj
Vivere Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Czy uda mi się kupić mieszkanie na kredyt: rozkład macieja Obecna Sytuacja, as buław Wpływy z przesżłości 8 denarów źródło problemu MAG karta rady: Gwiazda to co nieuniknione: 3 mieczy wynik: paź denarów Temat jest na etapie gdybania, "co by było gdyby.." ( As Buław + Mag) W kartach brak jest Twojej gotowości i działania. Jak Cię sytuacja zmusi to zaczniesz obmyślać plan i "dziać" ( 3 mieczy + paź denarów). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi