Skocz do zawartości

Holandia - argentyna

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wyglada flaga zwyciezcy meczu mundialowego odbywajacego sie o 22:00 09.07.2014

Obstawiam na Argentyne

123799964114d1aDSC_0308.jpg

• Lubię to! 1
Napisano

No a dla mnie Holandia :)

Napisano

Moim zdaniem będzie remis - obie królowe wyglądają jak flagi obu drużyn a pustelnik oświetli Holandię w dogrywce albo rzutach :) bliżej jego światło jest ciepłej pomarańczowej królowej

Napisano

Ja stawiam na Holandię.

Kielichowa - niebieski

Cesarzowa - czerwony

Pustelnik - biały ;)

Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Remis. Dogrywka 0:0 Karnymi mecz wygrala Argentyna, strzelajac 4 karne (holandia 2)

Edytowane przez JagodowaTruskawka
Gość paulinqa123
Napisano

heh ja nie spoglądając na karty tym razem wiedziałam że wygra Argentyna :D a teraz kolej na Argentyne - Niemcy postwi ktoś ? :)

Gość Euterpe
Napisano
WERYFIKACJA

Remis. Dogrywka 0:0 Karnymi mecz wygrala Argentyna, strzelajac 4 karne (niemcy 2)

niemcy??? A nie przypadkiem Holandia?

Napisano

holandia, holandia ;) chochlik sie wkradl

Napisano

Haha ;) Na final tez postawie karty

Napisano

Jako kibic trzymam za Holandię.

W kartach kielichowa niebieściutka jako Argentyna, cesarzowa biało-czerwona berłem wskazuje niebieskie niebo i na koniec pustelnik reflektorem punktowym oświetla zwycięzce :P czyli Holandię.

p.s. Ja to jakos wczorajsza jestem ;p mecz wczoraj, wynik zły, dziekuję, dobranoc....