Ceres Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 Wyjeżdżam na weekend na kolejny zlot wielbicieli starych samochodów, mam zamiar tam trochę posprzedawać swoje rękodzieło. 1. Moje samopoczucie na wyjeździe (Król Mieczy, IV Buław) - fajne, będę się bawiła ale jednocześnie trochę izolować się od innych, pójdę spać wcześniej niż inni i nic mnie nie przekona do imprezowania do upadłego 2. Relacje ze znajomymi (IX PUSTELNIK, X Monet) - Od jednych się odgrodzę a z innymi będę wspólnie coś robiła ? 3. Relacje finansowe (V Kielichów, Król Monet) - Zarobię na znajomych ? 3. Co mnie zaskoczy (II Kielichy, III Monet) - Początek jakiejś nowej przyjaźni, współpracy na tle finansowym albo poznam jakiegoś fajnego faceta 4. Na co uważać (IX Monet, IV CESARZ) - Nie wydać od razu wszystkiego co zarobiłam 5. Efekt po wyjeździe (II Buław, VI KOCHANKOWIE, IX Kielichów) - Będę zadowolona z wyjazdu, jakieś nowe znajomości tylko nie wiem czy w sensie uczuciowym czy finansowym Jakieś sugestie ? Cytuj
Trida Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 1. Moje samopoczucie na wyjeździe (Król Mieczy, IV Buław) Bojowo nastawiony na zarabianie i marketing ale raczej na spokojnie, bez ekscesów. Zabawa z rozsądkiem. 2. Relacje ze znajomymi (IX PUSTELNIK, X Monet) Odnoszę wrażenie, ze się bardziej zajmiesz sprzedażą rękodzieła i dopiero jak się spełnisz w tej materii coś zaczniesz się bawić ze znajomymi. 3. Relacje finansowe (V Kielichów, Król Monet) Różnie będzie. Raz ktoś się potarguje i 'stracisz / wyjdziesz na zero' a raz cena będzie dużo wyższa, niż planowałaś. 3. Co mnie zaskoczy (II Kielichy, III Monet) Niespodziewane spotkanie z kimś znajomym. I wydaje mi się, że nie spodziewasz się aż tak dobrej zabawy. 4. Na co uważać (IX Monet, IV CESARZ) Na umiar w zabawie 5. Efekt po wyjeździe (II Buław, VI KOCHANKOWIE, IX Kielichów) Ojj bd zadowolona nawet bardzo powodzenia Cytuj
Ceres Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 Weryfikacja Wyjeżdżam na weekend na kolejny zlot wielbicieli starych samochodów, mam zamiar tam trochę posprzedawać swoje rękodzieło. 1. Moje samopoczucie na wyjeździe (Król Mieczy, IV Buław) - fajne, będę się bawiła ale jednocześnie trochę izolować się od innych, pójdę spać wcześniej niż inni i nic mnie nie przekona do imprezowania do upadłego - samopoczucie fajne, bojowa nastawiona na sprzedawanie i wielka impreza czyli fajnie 2. Relacje ze znajomymi (IX PUSTELNIK, X Monet) - Od jednych się odgrodzę a z innymi będę wspólnie coś robiła ? - Pustelnik - nocna latanie z latarką i szukanie piwa xD i byłam dla znajomych lekko uciążliwa 3. Relacje finansowe (V Kielichów, Król Monet) - Zarobię na znajomych ? - zarobiłam i to więcej niż się spodziewałam, na znajomych też 4. Co mnie zaskoczy (II Kielichy, III Monet) - Początek jakiejś nowej przyjaźni, współpracy na tle finansowym albo poznam jakiegoś fajnego faceta - spotkałam gościa, z którym nie widziałam się 2 lata. To taki człowiek, że czego się złapie to na tym zarabia dzięki niemu ja też zarobię, w zasadzie dzięki jego kontaktom jak wyjdzie będzie super 5. Na co uważać (IX Monet, IV CESARZ) - Nie wydać od razu wszystkiego co zarobiłam - umiaru w zabawie nie zachowałam 6. Efekt po wyjeździe (II Buław, VI KOCHANKOWIE, IX Kielichów) - Będę zadowolona z wyjazdu, jakieś nowe znajomości tylko nie wiem czy w sensie uczuciowym czy finansowym - bardzo zadowolona na kolejny wyjazd za kilka dni już jadę lepiej zaopatrzona Jakieś sugestie ? 1 Cytuj
Ceres Napisano 14 Lipca 2014 Autor Napisano 14 Lipca 2014 Bardzo, mało tego powstały plany kolejnego, na którym powinno pójść o wiele lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi