maja123 Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 *Czym zakonczy sie moje staranie o zakup mieszkania w 2015* {b} 6 kielchów. ...9 denarow. ..paz mieczy. ...sprawiedliwość * hmmm. Cos nie bardzo choc w tej 9 den kasę widac ze bede miala odłożone* Paz mieczy to nerwowka sprawka to formalności umowa.... ale zadowolenia nie widac. ......* Cytuj
Trida Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 *Czym zakonczy sie moje staranie o zakup mieszkania w 2015*6 kielchów. ...9 denarow. ..paz mieczy. ...sprawiedliwość Pieniądze będą ale nie bd wg mnie nic takiego, czym byś się zachwyciła i powiedziała - kupuję !! Ale Sprawiedliwość jest po Twojej stronie i odnoszę wrażenie, że coś znajdziesz. Może pod koniec roku coś tam się uda Powodzenia Cytuj
maja123 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Paz mieczy mówi może i tym s będę wybredny ze bede negocjować i nue będzie mi się podobać.... Cytuj
emilr Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 *Czym zakonczy sie moje staranie o zakup mieszkania w 2015* {b} 6 kielchów. ...9 denarow. ..paz mieczy. ...sprawiedliwość * hmmm. Cos nie bardzo choc w tej 9 den kasę widac ze bede miala odłożone* Paz mieczy to nerwowka sprawka to formalności umowa.... ale zadowolenia nie widac. ......* Środki finansowe będą. Bedziesz miała cos na oku i skupisz sie na konkretnym mieszkaniu. Jednak coś Cię zaniepokoi, może wyjdą na jaw jakieś ukryte wady (nie tylko fizyczne, moze prawne) i zrezygnujesz. Tak myśle, ponieważ pazik mieczy mi tu miesza. Z sum wychodzi Kapłan V - szczerze mówiąc nie mam pojęcia, co on tu może oznaczać. Ja mam z tą kartą ogromny problem. Cytuj
maja123 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Kaplan to bank kredyt instytucje sądy formalności i zima....zima pewnie. ..kaplan to tez podróż Cytuj
emilr Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Kaplan to bank kredyt instytucje sądy formalności i zima....zima pewnie. ..kaplan to tez podróż hmmm, tak mozliwe. Ja miałam do czyneinia z Ka[łanem tylko w relacjach międzyludzkich. Dziękuję. No to myśle, ze kapłan podkreśla to, co napisałam. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 10 Lipca 2014 Moderator Napisano 10 Lipca 2014 Karta sprawiedliwość to karta transakcji, podpisywania umów, 9 denarów to przecież karta luksusu... starania zakonczą się podpisanie umowy Cytuj
iridos Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 finalizacji jeszcze nie widać wprost ale starania tak chyba że jesteś juz na etapie szukania konkretnego lokum i w pełni zdecydowana/y na zakup to może sie udać jak najbardziej Cytuj
maja123 Napisano 12 Lipca 2014 Autor Napisano 12 Lipca 2014 Wiem jaka lokalizacja jaki metraż i ile pokoi chce mieć. Mam jasno określone wymagania co do standardu lokalu oraz piętra i rodzaju budynku. Oraz mam określony przedział cenowy za ile chce kupic. to będzie w kredycie skladam kase narazie. Czyli wiem dokladnie czrgo będę szukac jak układam kwote minimalna Cytuj
Czarownica Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Co to, z Arbogastem będziecie mieszkać? Myślę, że znadziesz, kasa jest w 9 denarach, załatwianie wszelkich formalności w Sprawce. Cytuj
iridos Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 to powinno ci się udać nioo amoz e faktycznie ze smerfem Cytuj
Vivere Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 *Czym zakonczy sie moje staranie o zakup mieszkania w 2015* {b} 6 kielchów. ...9 denarow. ..paz mieczy. ...sprawiedliwość tak, kupisz mieszkanie w wyznaczonym czasie. Cytuj
emaiko Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 *Czym zakonczy sie moje staranie o zakup mieszkania w 2015* {b} 6 kielchów. ...9 denarow. ..paz mieczy. ...sprawiedliwość * hmmm. Cos nie bardzo choc w tej 9 den kasę widac ze bede miala odłożone* Paz mieczy to nerwowka sprawka to formalności umowa.... ale zadowolenia nie widac. ......* Hejka, moja interpretacja tego rozkładu jest bardzo pozytywna. Widzę zmianę miejsca zamieszkania (karty mówią, że bliżej miejsca pochodzenia bądź blisko jakiegoś przyjaciela), widać zakupy, sformalizowanie spraw urzędowych. Jestem zdecydowanie na tak Pozdrawiam Cytuj
maja123 Napisano 3 Lutego 2015 Autor Napisano 3 Lutego 2015 Oby sie udalo... pewnie na koniec rok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi