Skocz do zawartości

zakup mieszkania

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

*Czym zakonczy sie moje staranie o zakup mieszkania w 2015*

{b} 6 kielchów. ...9 denarow. ..paz mieczy. ...sprawiedliwość *

hmmm. Cos nie bardzo choc w tej 9 den kasę widac ze bede miala odłożone*

Paz mieczy to nerwowka sprawka to formalności umowa.... ale zadowolenia nie widac. ......*

Napisano

6 kielchów. ...9 denarow. ..paz mieczy. ...sprawiedliwość

Pieniądze będą ale nie bd wg mnie nic takiego, czym byś się zachwyciła i powiedziała - kupuję !!

Ale Sprawiedliwość jest po Twojej stronie i odnoszę wrażenie, że coś znajdziesz.

Może pod koniec roku coś tam się uda :)

Powodzenia :)

Napisano

Paz mieczy mówi może i tym s będę wybredny ze bede negocjować i nue będzie mi się podobać....

Napisano

Paz mieczy to nerwowka sprawka to formalności umowa.... ale zadowolenia nie widac. ......*

Środki finansowe będą. Bedziesz miała cos na oku i skupisz sie na konkretnym mieszkaniu. Jednak coś Cię zaniepokoi, może wyjdą na jaw jakieś ukryte wady (nie tylko fizyczne, moze prawne) i zrezygnujesz. Tak myśle, ponieważ pazik mieczy mi tu miesza. Z sum wychodzi Kapłan V - szczerze mówiąc nie mam pojęcia, co on tu może oznaczać. Ja mam z tą kartą ogromny problem.

Napisano

Kaplan to bank kredyt instytucje sądy formalności i zima....zima pewnie. ..kaplan to tez podróż

Napisano
Kaplan to bank kredyt instytucje sądy formalności i zima....zima pewnie. ..kaplan to tez podróż

hmmm, tak mozliwe. Ja miałam do czyneinia z Ka[łanem tylko w relacjach międzyludzkich. Dziękuję.

No to myśle, ze kapłan podkreśla to, co napisałam.

• Moderator
Napisano

Karta sprawiedliwość to karta transakcji, podpisywania umów, 9 denarów to przecież karta luksusu...

starania zakonczą się podpisanie umowy

Napisano

finalizacji jeszcze nie widać wprost ale starania tak

chyba że jesteś juz na etapie szukania konkretnego lokum i w pełni zdecydowana/y na zakup to może sie udać jak najbardziej

Napisano

Wiem jaka lokalizacja jaki metraż i ile pokoi chce mieć. Mam jasno określone wymagania co do standardu lokalu oraz piętra i rodzaju budynku. Oraz mam określony przedział cenowy za ile chce kupic.

to będzie w kredycie skladam kase narazie. Czyli wiem dokladnie czrgo będę szukac jak układam kwote minimalna

Napisano

Co to, z Arbogastem będziecie mieszkać? :P

Myślę, że znadziesz, kasa jest w 9 denarach, załatwianie wszelkich formalności w Sprawce.

Napisano

to powinno ci się udać

nioo amoz e faktycznie ze smerfem :)

Napisano

{b} 6 kielchów. ...9 denarow. ..paz mieczy. ...sprawiedliwość

tak, kupisz mieszkanie w wyznaczonym czasie.

Napisano

Hejka,

moja interpretacja tego rozkładu jest bardzo pozytywna. Widzę zmianę miejsca zamieszkania (karty mówią, że bliżej miejsca pochodzenia bądź blisko jakiegoś przyjaciela), widać zakupy, sformalizowanie spraw urzędowych.

Jestem zdecydowanie na tak :)

Pozdrawiam

• 6 miesięcy temu...