maja123 Napisano 9 Lipca 2014 Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) 1 wyjsciowa krol mieczy*........ duzo nauki 2 krzyżuje 3 kielichy*........... duzo ludzi niby przyjaznych 3 świadomość as kieli ..........jestem milo nastawiona*i chetna 4 podświadomości sprawiedliwości.........* wuem ze mnie beda oceniać ze łatwo nie bedzie 5 mija cesarz*............stabilność 6 idzie 2 bulaw ,:.............stagnacja ? bo chyba nie stabilizacja ...* 7 nastawienie jazn gwiazda*...........jestem pelna nadzieji 8 otoczenie 2 miecze*...........logiczne, beda mnie oceniac 9 nadzieja 3 den*. .......... ..podwyżka kase 10 wynik ksiezyc..... ..6 mieczy........ ? ,Mam umowę na zastępstwo kogos na ciazy.wiec z tego wynika ze mnie wywala......jak wroci ktoś.* Co oznacza ten ksiezyc tutaj na wyniku. Mam nadzieję na wieksza kase i nadzieje na kupno chatu jak mi dadza podwyżkę. Otoczenie mieczowy bedzie mnie rozliczać. Ksiezyc i 6 mieczy. ..wywala mnie ??,, karty do konca kwietnia 2014 .* Głównie chodzi mi o ten ksiezyc na wyniku u ti co idzie czyli 2 bulaw. W ciąży nie zamierzam byc wiec to odpada. .... Karty stagnacyjne niejasne mało pracowe........ Edytowane 17 Lipca 2014 przez Czarownica Cytuj
emilr Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 1 wyjsciowa krol mieczy*........ duzo nauki byc moze jak piszesz: dużo nauki. Ale też chcesz pokazać swój profesjonalizm, stanąć po prostu an wysokości zadania2 krzyżuje 3 kielichy*........... duzo ludzi niby przyjaznych skoro są to sie zgadzam. Moze też oznaczać, że liczysz na zrozumienie, ciepłę przyjęcie3 świadomość as kieli ..........jestem milo nastawiona*i chetna pozytywne nastawienie, jesteś otwarta, emanujaca ciepłem4 podświadomości sprawiedliwości.........* wuem ze mnie beda oceniać ze łatwo nie bedziepodświadomie czujesz, że i tak będą liczyły sie wyniki, bedziesz oceniana, rozliczana5 mija cesarz*............stabilność zgadzam sie z Tobą6 idzie 2 bulaw ,:.............stagnacja ? bo chyba nie stabilizacja ...* nieee, to nie stagnacja. To czekanie, ale pełne gotowości. Będziesz na razie rozglądac sie, poznawać, uczyć 7 nastawienie jazn gwiazda*...........jestem pelna nadzieji wierzeysz, że bedzie dobrze, jesteś pozytywnie nastawiona8 otoczenie 2 miecze*...........logiczne, beda mnie oceniac otoczenie nie będzie zwracało na ewentualne potkniecia9 nadzieja 3 den*. .......... ..podwyżka kase podwyżka, przedłużenie umowy10 wynik ksiezyc..... ..6 mieczy........ ? dołożyłabym. Ale 6 mieczy otwiera nowe horyzonty. To droga bez ogladania sie na przeszłość, bilet w jedna strone. Nie sądzę abys tam została. W każdym razie jest jakieś rozjaśnienie sytuacji, wyjście z cienia:) Gdybyś dołożyła, wiedziałabyś w jakim kierunku. No i chyba do końca kwietnia 2015? Cytuj
maja123 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Ta dwojka mieczy to otoczenie będzie zwrscalo uwage na potkniecia i błędy bedzie mnie punktowalo ? Chyba dwa miecze to nie ma poblazania tylko czysta logika. Ostra ocena...... Cytuj
emilr Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Ta dwojka mieczy to otoczenie będzie zwrscalo uwage na potkniecia i błędy bedzie mnie punktowalo ? Chyba dwa miecze to nie ma poblazania tylko czysta logika. Ostra ocena...... wiesz, każdy ma inne doswiadczeni z kartami. Mi 2 mieczy wyszła pare razy właśnie na pobłażanie, jakby przymkniecie oka, machniecie ręką. Zaskoczyło mnie to, że ta karta pokazała sytuację, ale tak było. Owszem jest logika, ale to taki rachunek zysków i strat: czasem nie warto wszystkiego na wierzch wyciągać. Cytuj
Trida Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Kicia pisz czytelniej trochę, ok? I może dłuższe interpretacje niż po dwa słowa do każdej z kart... 1 wyjsciowa krol mieczy*Twoja postawa, gotowa na to i owo lub twarde szefostwo. Rożnie można interpretować bez znajomosci sytuacji. 2 krzyżuje 3 kielichy* Sporo luzu, osób. Wpływy osób trzecich. 3 świadomość as kieli Nadzieja, że bd dobrze. 4 podświadomości sprawiedliwościWiesz, że moze być różnie 5 mija cesarz*Stabilność. 6 idzie 2 bulaw Negocjacje, rozmowy, próby utrzymania pracy. twarde argumenty. 7 nastawienie jazn gwiazda*.Znów nadzieja. Widoczność światełka w tunelu. 8 otoczenie 2 miecze*No i znów negocjacje. 9 nadzieja 3 den*. Że jednak bd mogła zostać, dokształcać się itd. 10 wynik ksiezyc..... ..6 mieczy w sensie dociągnęłaś 6 mieczy?Ja tutaj odnoszę wrażenie, że jednak nie przedłużą Ci pracy ale nie dlatego, że ktoś wraca ale dlatego, że chyba nie do końca się nadajesz na to stanowisko. Cytuj
maja123 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Jestem nowa niby wszyscy mili i atmosfera niby tez miła. Duzo nauki mnie czeka bardzo duzo papierków. dobralam do księżyca. ...hmmm może to ua odejde ? Myślisz ze to jednak mnie zwolnia ? Moze o czyms nie wiem mize to pozory. ....mialam nadzieje popracować tutaj kilka lat. .. Cytuj
Trida Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Wiesz, to że jest fajna atmosfera nie musi być jednoznaczne z zamierzeniami szefostwa. Ja już się nauczyłam na mojej poprzedniej pracy. Śmichy chichy w ciągu dnia a o 16.30 koleżankę zwolnili. Kazali zabrać rzeczy i i tyle ją było widać (umowa zlecenie bez okresu wypowiedzenia). A może Ty znajdziesz coś lepszego? Cytuj
maja123 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 No właśnie. Ksiezyc daje złudzenia. .. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Lipca 2014 Maestro Napisano 12 Lipca 2014 (edytowane) Uważaj, bo surowo Ciebie oceniają. Czy aby nie ma tam za luźnej atmosfery i dość beztroskiego podejścia do obowiązków? Nadchodzi sytuacja, gdy będziesz musiała podjąc decyzje co dalej..Na wyniku masz odejście od złudzeń, opadnięcie klapek z oczu i rezygnację z pracy.. Edytowane 12 Lipca 2014 przez Inez2503 Cytuj
maja123 Napisano 12 Lipca 2014 Autor Napisano 12 Lipca 2014 (edytowane) Tak jest.bardzo luźna atmosfera ale nie ja ja wprowadzam. no właśnie ciekawe co dalej. ...czy to oni zrezygnuja ze mnie czy ja z nich. ....? Widzicie jakas szsnse ze to jednak dobrze się skończy dla mnie ? Edytowane 17 Lipca 2014 przez Czarownica Cytuj
Czarownica Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Ale przecież dobrze się skończy - znajdziesz inna pracę Nie przedłużą Ci umowy w tej pracy. Cytuj
maja123 Napisano 15 Lipca 2014 Autor Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) No serio sie pytam. Mam dołożyć jedna kartę i ja nie ja oprzeć caly celt .?? Dołożyłam na wynik ksiezyc. ..6 mieczy. ..kolo fortuny. ..gwiazda. ...4 bulawy W ciążę nie zamierzam zachodzić do kwietnia. wynik mało jasny.widac nadzieje złudzenia. .a pracy nic w ciążę nie zamierzam Edytowane 17 Lipca 2014 przez Czarownica Cytuj
Trida Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Wynik na pytanie czy zostaniesz w obecnej pracy? Stawiam, ze niestety nie ale Gwiazda i 4 buławy to lepsza perspektywa wg mnie. Także powodzenia Cytuj
maja123 Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 (edytowane) Złudne nadzieje. .... Złudne nadzieje na stabilność Edytowane 17 Lipca 2014 przez Czarownica Cytuj
Czarownica Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Przestań dublować posty, od tego jest edycja pls. Odnośnie tego, że pytałaś na serio - no a ja na serio odpowiedziałam - w tej pracy nie zostaniesz i dobrze, bo lepsze perspektywy przed Tobą. Cytuj
Trida Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Złudne nadzieje. ....Złudne nadzieje na stabilność Maja jeśli zamkniesz się na takie własnie myślenie to nawet najlepsza praca ever nie przyniesie Ci satysfakcji. Masz szansę na coś nowego, fajnego z możliwością tej stabilizacji a Ty dalej w zaparte, ze ohh złudne nadzieje... A może trochę optymizmu ? Cytuj
maja123 Napisano 20 Lutego 2015 Autor Napisano 20 Lutego 2015 Odkopalam watek bo niedługo maja mi umowe nowa dac.ale sie zastanawiam czy dadza mi to co obiecuja czy mam szukac nowej pracy . Może ktoś tutaj widzi coś ciekawego jeszcze w którą stronę to sie potoczy. Cytuj
maja123 Napisano 21 Lutego 2015 Autor Napisano 21 Lutego 2015 Wiem ze ten celt to wyzwanie ale może ktoś z was jak na to patrzy ma przeczucie co do ostatecznego wyniku.... weryf Już niedługo ;-) Cytuj
afercia Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 1 wyjsciowa krol mieczy Zatrudnił Cię mężczyzna, bardzo inteligenty i błyskotliwy. Wymaga dużo od swoich pracowników ale jest sprawiedliwy. 2 krzyżuje 3 kielichy Luźna atmosfera. 3 świadomość as kieli Bardzo emocjonalnie podchodzisz do tej pracy, aż za bardzo. Dla mnie kielichy to nie karty na pracę... 4 podświadomości sprawiedliwośc Chciałabyś uporządkować swoje życie zawodowe. 5 mija cesarz Stabilność, poczucie rządzenia swoim życiem 6 idzie 2 bulaw Wyruszenie w świat. Może podróż za granicę. 7 nastawienie jazn gwiazda* Dużo nadziei na tą posadę. 8 otoczenie 2 miecze* Twarda ocena - tam jest białe lub czarne nie ma nic po środku. 9 nadzieja 3 den Ewidentnie nadzieje na pracę i dalsze rozwijanie swoich umiejętności. 10 wynik ksiezyc..... ..6 mieczy........ ? Odejście. Masz złudne nadzieje, ale 6 mieczy jednak wsadza się na statek. Moim zdaniem nową pracę znajdziesz z granicą. Powodzenia! Cytuj
maja123 Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Napisano 4 Kwietnia 2015 Weryfikuje. Przedłużenie jest. Kasy większej brak. Jestem zawiedziona. Wiem ze nic więcej tu nie osiągnę. Zastanawiam sue nad czyms nowym. ... Cytuj
maja123 Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Napisano 21 Kwietnia 2015 Mam propozycję czegos nowego może to 6 meczy i później gwiazda i 4 bulawy ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi