kraku1994 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 witam prosił bym i wytlumaczenie o co chodzi.. śniło mi sie dzisiaj ze pojechałem na widzenie do kolegi i gdy wchodziłem wychodził znajomy ktory powiedział uważaj bo trafisz tu za to co robisz.... co to moze znaczyc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 a masz czyste sumienie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraku1994 Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 raczej tak , nikogo nie zabiłem i nie okradłem, moge mieć tylk obrudne z powodu jazdy samochodem ale drogówki sie nie boje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 to może masz przed czymś obawy ? zakorzenione głęboko w sobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frogi Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 (edited) Mnie się kiedyś śniło, że ukradłam klapki... i schowałam je za łóżkiem Xd byłam taka przerażona, że mnie znajdą... a w innym śnie byłam przetrzymywana też jako więzień, a najlepsze jest to, że przez samego Jerzego Stuhra he he, który wyglądał mi na jakiegoś szerifa* ;D he he (*szeryfa) potem mnie ganiał jak uciekłam z jakiegoś a la labolatorium O miałam kiedyś że jestem żoną/dziewczyną mafiozy i mam z nim dziecko i jak w filmach akcji wybiegam a tutaj bum ;D Edited July 11, 2014 by frogi jeszcze coś jednego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts