zakretka23 Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Czy kolega jeszcze się odezwie? przełożenie Król pucharów, Giermek monet, Sąd Giermek mieczy, 3 monety, 9 pucharów - tak odezwie się i zaproponuję coś nowego czy powinnam poczynić jakieś kroki by się skontaktować ? 1 - obecna sytuacja: As monety - jest zajęty czymś nowym lub kimś 2 - czego nie należy robić: Kapłanka II - nie należy wycofywać się i czekać w milczeniu 3 - co należy robić: Słońce XIX - należy się cieszyć i bawić życiem 4 - rozwiązanie: Król buław - poczekać, aż on pierwszy się odezwie Cytuj
Trida Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Czy kolega jeszcze się odezwie?przełożenie Król pucharów, Giermek monet, Sąd Giermek mieczy, 3 monety, 9 pucharów Trochę to dla mnie sprzeczne. Ja bym powiedziała, ze się gdzieś spotkacie (o ile jest taka możliwość) i wtedy bd ten odzew. czy powinnam poczynić jakieś kroki by się skontaktować ? 1 - obecna sytuacja: As monety 2 - czego nie należy robić: Kapłanka II 3 - co należy robić: Słońce XIX 4 - rozwiązanie: Król buław A wg mnie powinnaś w jakiś sposób o sobie przypomnieć. Niekoniecznie pisać ale wrzucić coś na fb / przejść niedaleko jego miejsca pracy / cokolwiek. Cytuj
Ceres Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Czy kolega jeszcze się odezwie? przełożenie Król pucharów, Giermek monet, Sąd Giermek mieczy, 3 monety, 9 pucharów - tak odezwie się i zaproponuję coś nowego czy powinnam poczynić jakieś kroki by się skontaktować ? 1 - obecna sytuacja: As monety - jest zajęty czymś nowym lub kimś 2 - czego nie należy robić: Kapłanka II - nie należy wycofywać się i czekać w milczeniu 3 - co należy robić: Słońce XIX - należy się cieszyć i bawić życiem 4 - rozwiązanie: Król buław - poczekać, aż on pierwszy się odezwie Druga część kart jak dla mnie sugeruje, że to ty powinnaś poszukać okazji żeby się z nim spotkać, porozmawiać "przypadkiem" Cytuj
x-latek Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Ładne i sexy masz te szpileczki Zakrętko:icon_smile: Cytuj
marcepanka Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Czy kolega się odezwie: z przełożenia: Król Kielichów może mieć plan na kontakt, ale nie działa, bez energii jest ten facet, a karty Giermek mieczy, 3 monety, 9 pucharów nie pokazują kontaktu- Giermek Mieczy to może być sms, mail, ale pozostałe karty pokazują, jego dobre samopoczucie na imprezie w pracy. Drugi rozkład: ad.1 twoje pytanie dotyczy twoich działań, więc powinnaś się zająć czymś nowym, związanym z pracą, hobby, daj sobie szansę na coś nowego, lub kogoś nowego, kto pojawi się w Królu Buław, pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi