Ceres Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Mam takiego dobrego w sumie kumpla, prawie codziennie rozmawiamy na fejsie, sms lub dzwonimy (tylko kumpel Wczoraj do mnie dzwonił ale nie słyszałam a jak oddzwaniałam to już nie odbierał. Znikło mu konto na fejsie a dzisiaj nie odpisuje na sms i nie oddzwonił chociaż dzwoniłam kilka razy. To nie podobne do niego więc zapytałam kart. Dlaczego się nie odzywa? XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, XII WISIELEC, I MAG Jedyne co mi się skojarzyło to to, że kolega ma kolegów, lubiących palić nielegalne substancje sam już w sumie nie pali ale od czasu do czasu jak szkodliwy kolega się pojawi to mu się zdarza pogrzeszyć więc tak mnie te karty natchnęły, że może policja go zwinęła na trochę (Sprawiedliwość), na 24 lub 48 h przymknęła (Wisielec) i kombinuje jak się z tego wywinąć (Mag) Odezwie się w tym tygodniu? V Kielichów, IV CESARZ, VIII MOC Powiedziałabym, że nie. Ktoś, coś inaczej to widzi ? Cytuj
marcepanka Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Witam kolega w tym tygodniu się nie odezwie, żadna z kart nie mówi o kontakcie, a raczej mówią o twoim żalu i tęsknocie za facetem,, Co do przyczyny, rzeczywiście mogą być powody urzędowe, coś go zatrzymało i to skutecznie- Wisielec działa opóźniając wszelkie decyzje. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 nie wiem, co go mogło zatrzymać, ale na pewno było to bardzo ważne, bo same AW wyszły co do kontaktu - w tym tygodniu niestety może się nie odezwać Cytuj
Trida Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Dlaczego się nie odzywa? XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, XII WISIELEC, I MAG Kolega ma trochę swoich spraw do załatwienia. Jest dość mocno zajęty, widać, ze czeka na coś i woli nie dawać znaku życia, co by nikt nie widział / nie słyszał. Mag jest sam. Wisielec też samotnie wisi na drzewie więc to jest chwila dla niego. Odezwie się w tym tygodniu?V Kielichów, IV CESARZ, VIII MOC Możliwe, ale bd to szybki sms w stylu 'wszystko ok'. Chociaż bardziej jestem na tak niż na nie z tym odzewem. Potrzebuje czasu, żeby stanąć na nogi. 1 Cytuj
Ceres Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Weryfikujemy Trida trafiłaś w 100 % Mam takiego dobrego w sumie kumpla, prawie codziennie rozmawiamy na fejsie, sms lub dzwonimy (tylko kumpel Wczoraj do mnie dzwonił ale nie słyszałam a jak oddzwaniałam to już nie odbierał. Znikło mu konto na fejsie a dzisiaj nie odpisuje na sms i nie oddzwonił chociaż dzwoniłam kilka razy. To nie podobne do niego więc zapytałam kart. Dlaczego się nie odzywa? XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, XII WISIELEC, I MAG Jedyne co mi się skojarzyło to to, że kolega ma kolegów, lubiących palić nielegalne substancje sam już w sumie nie pali ale od czasu do czasu jak szkodliwy kolega się pojawi to mu się zdarza pogrzeszyć więc tak mnie te karty natchnęły, że może policja go zwinęła na trochę (Sprawiedliwość), na 24 lub 48 h przymknęła (Wisielec) i kombinuje jak się z tego wywinąć (Mag) Kolega pokłócił się z dziewczyną, bo ma problemy finansowe obecnie więc na przeczekanie wziął kredyt chwilówkę, (jeden już ma nie zapłacił jednej raty i komornicy z chwilówki dwa razy dziennie do domu sie dobijają) ona z tego była bardziej niż niezadowolona i wielka kłótnia więc wyprowadził się na jakiś czas do babci na przeczekanie, telefonu nie odbierał, bo mu wpadł do kibla po wysuszeniu można do niego dzwonić, pisać, on to widzi, czyta ale nie da się odpisać ani odebrać fona, fejsa zawiesił, bo mu się jakiś wirus samorozsyłający do znajomych wprosił wkurzył się i zawiesił. Odezwie się w tym tygodniu? V Kielichów, IV CESARZ, VIII MOC Powiedziałabym, że nie. Właśnie zadzwonił aczkolwiek krótka to była rozmowa, bo z telefonu babci i nie chciał jej wygadać wszystkich darmowych minut Ktoś, coś inaczej to widzi ? 1 Cytuj
Trida Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Czyli nie taki diabeł straszny jak go malują Cieszę się, że mogłam pomóc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi