igorix123 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Witam jak w temacie mam pewien problem ponieważ mnie i parę bliskich osób. Wydaje mi się, że to demon ponieważ często budzimy się wszyscy o jednej godzinie (3) i każdemu z nas coś się dzieje jedni wymiotują krwią innym leci z nosa itp. To coś jest bardzo silne i trochę się dowiedziałem jego zamiarów i czemu to robi. Bardzo proszę o priv gdzie wytłumaczę dokładniej wszystko Z góry dziękuje moje gg 28208523 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 A ile masz /macie lat? PW możesz pisać od 10 postów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobalt60 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 O.o nie ma mnie chwile i wszedzie demony chyba zostane egzorcysta biernym ^^ Temat do archiwum i pozniej out ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts