Skocz do zawartości

Czy zajdę w ciążę z Panem X

violetta7726

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

4 karty

1,2 - czy zajde

2,3 - rezultat

księżyc, wisielec, 6 buław, świat

wg mnie księżyc jak i wisielec oznaczają ciążę, zastanawia mnie 6 buław i swiat, czy znaczy ze dziecko przyjdzie na swiat? czy dotyczy partnera?

co myślicie ? pozdrawiam

Napisano

Tak, bedzie ciaza. 6 bulaw to nadejscie a swiat kojarzy mi sie, ze bedzie to dziewczynka albo spelnienie marzen, mi ta karta pokazala pojednanie z partnerem

Gość paulinqa123
Napisano

troszkę jeszcze czasu minie ale na pewno zajdziesz :)

Napisano

Wisielec to karta ciążowa pokazała mi się kilka razy jak komuś stawiałam karty, księżyc podobno też ale jeszcze nigdy mi się nie objawił w takim rozkładzie.

6 buław to radość a Świat ... przyjście na świat :) czyli tak.

Napisano

zapytałam czy będę w ciązy z tym mężczyzną, nie określałam czasu :)

miejmy nadzieje że się sprawdzi ! :)

Napisano

Tak będzie dziecko. U mojej koleżanki świat pokazał synka. Wszystkiego najlepszego.

Napisano
zapytałam czy będę w ciązy z tym mężczyzną, nie określałam czasu :)

Podobnie jak reszta uważam, że dziecko będzie :)

Napisano

Będzie ciąża, masz az trzy karty o tym mowiace. 6 bulaw przynisi dobre wadomosci:-)

Napisano

karty ciązowe, mojej znajomej ciąże pokazał As buław

• Maestro
Napisano

Karty mówią o zmianie dot.Twojego zycia.Zajdziesz, ale nie z nim, z kims kto przyjedzie z daleka, kto może byc związany z daleką drogą, ew. z kims, kto wróci w Twoje zycie.

Napisano

pytanie zasadnicze czy chcesz zajść ?czy pytasz "profilatycznie "?

tu przy pyt od czy z księżycem i wisielcem powiedziałabym że nie

w rezultacie masz 6 buław ze światem co może sugerować że dzięki temu wyjdziesz zwycięsko i na twoja korzyść nieposiadanie dziecka z nim

dlatego proponowałabym zadać pytanie nie zaczynając od czy

dwie karty ciążowe i 2 wyjazdowe ewentualnie rozstaniowe

więc gdyby sie sztywno trzymać tego rozkładu to jestem na nie

ale jeśli tego dziecka z nim faktycznie chcesz a karty czytać całościowo to masz spełnienie nie tylko w tej materii

Napisano

Daffne by sie tu przydała, ona te ciążowe jakoś idealnie zawsze chwyta. Ja jak na to patrzę to sama nie wiem... Jeśli chcesz z nim zajść w sensie "niby wpadka" to tak, ale moim zdaniem w rezultacie nie zejdziecie się ze sobą (jeśli nie staracie sie o dziecko obydwoje). Tradycyjnie w opisie sytuacji za mało danych (nie ma żadnych...), nic nie wiadomo ani co Was łączy, ani jaki macie stosunek do posiadania dziecka...

Napisano

Witam :)

Uważam że Księżyc i Wisielec na zadane pytanie czy z Panem X zajdziesz w ciązę odpowiadają negatywnie , ale rezultat to co innego:) Córka będzie ale z innym mężczyzną, z kimś z przeszłości, z utraconą miłością.

Pozdrawiam :)

Napisano

Dziwny rozkład, bo teoretycznie pytanie czy zajdę jest właściwie rezultatem/odpowiedzią już samą w sobie, po co więc dalej w rozkładzie rezultat?

- Księżyc z Wisielcem to twoje wyobrażenia,pragnienia, które raczej się nie spełnią z tym Panem, o którego pytasz - .

Dalej są karty spełnienia ciąży, ale z innym, którego mogłaś dawno nie widzieć, ALBO będzie to przypadkowy i szybki seks z kimś mało ci znanym.