violetta7726 Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 4 karty 1,2 - czy zajde 2,3 - rezultat księżyc, wisielec, 6 buław, świat wg mnie księżyc jak i wisielec oznaczają ciążę, zastanawia mnie 6 buław i swiat, czy znaczy ze dziecko przyjdzie na swiat? czy dotyczy partnera? co myślicie ? pozdrawiam Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Tak, bedzie ciaza. 6 bulaw to nadejscie a swiat kojarzy mi sie, ze bedzie to dziewczynka albo spelnienie marzen, mi ta karta pokazala pojednanie z partnerem Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 troszkę jeszcze czasu minie ale na pewno zajdziesz Cytuj
Ceres Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Wisielec to karta ciążowa pokazała mi się kilka razy jak komuś stawiałam karty, księżyc podobno też ale jeszcze nigdy mi się nie objawił w takim rozkładzie. 6 buław to radość a Świat ... przyjście na świat czyli tak. Cytuj
violetta7726 Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 zapytałam czy będę w ciązy z tym mężczyzną, nie określałam czasu miejmy nadzieje że się sprawdzi ! Cytuj
Gość LA Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Tak będzie dziecko. U mojej koleżanki świat pokazał synka. Wszystkiego najlepszego. Cytuj
Trida Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 zapytałam czy będę w ciązy z tym mężczyzną, nie określałam czasu Podobnie jak reszta uważam, że dziecko będzie Cytuj
QPucharów Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Będzie ciąża, masz az trzy karty o tym mowiace. 6 bulaw przynisi dobre wadomosci:-) Cytuj
LasMeninas Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 karty ciązowe, mojej znajomej ciąże pokazał As buław Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Lipca 2014 Maestro Napisano 12 Lipca 2014 Karty mówią o zmianie dot.Twojego zycia.Zajdziesz, ale nie z nim, z kims kto przyjedzie z daleka, kto może byc związany z daleką drogą, ew. z kims, kto wróci w Twoje zycie. Cytuj
iridos Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 pytanie zasadnicze czy chcesz zajść ?czy pytasz "profilatycznie "? tu przy pyt od czy z księżycem i wisielcem powiedziałabym że nie w rezultacie masz 6 buław ze światem co może sugerować że dzięki temu wyjdziesz zwycięsko i na twoja korzyść nieposiadanie dziecka z nim dlatego proponowałabym zadać pytanie nie zaczynając od czy dwie karty ciążowe i 2 wyjazdowe ewentualnie rozstaniowe więc gdyby sie sztywno trzymać tego rozkładu to jestem na nie ale jeśli tego dziecka z nim faktycznie chcesz a karty czytać całościowo to masz spełnienie nie tylko w tej materii Cytuj
Czarownica Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Daffne by sie tu przydała, ona te ciążowe jakoś idealnie zawsze chwyta. Ja jak na to patrzę to sama nie wiem... Jeśli chcesz z nim zajść w sensie "niby wpadka" to tak, ale moim zdaniem w rezultacie nie zejdziecie się ze sobą (jeśli nie staracie sie o dziecko obydwoje). Tradycyjnie w opisie sytuacji za mało danych (nie ma żadnych...), nic nie wiadomo ani co Was łączy, ani jaki macie stosunek do posiadania dziecka... Cytuj
iridos Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 a no własnie brak rzetelnych info co do zainteresowanych Cytuj
Lena75 Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Witam Uważam że Księżyc i Wisielec na zadane pytanie czy z Panem X zajdziesz w ciązę odpowiadają negatywnie , ale rezultat to co innego:) Córka będzie ale z innym mężczyzną, z kimś z przeszłości, z utraconą miłością. Pozdrawiam Cytuj
niiwa Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Dziwny rozkład, bo teoretycznie pytanie czy zajdę jest właściwie rezultatem/odpowiedzią już samą w sobie, po co więc dalej w rozkładzie rezultat? - Księżyc z Wisielcem to twoje wyobrażenia,pragnienia, które raczej się nie spełnią z tym Panem, o którego pytasz - . Dalej są karty spełnienia ciąży, ale z innym, którego mogłaś dawno nie widzieć, ALBO będzie to przypadkowy i szybki seks z kimś mało ci znanym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi