Skocz do zawartości

przyszły partner- jedna karta

rubryka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zapytałam się swoich kart, jaki będzie mój następny partner, losując jedną kartę - był to rydwan.

według mnie oznacza to mężczyznę interesującego, niebanalnego, takiego, który będzie o mnie zabiegał (ew. ja mam latać za nim? rydwan to przecież zawsze pokonywanie trudności). ogólnie moim zdaniem - człowiek godny zaufania, może trochę prędki, ale raczej z typu solidnych, a związek z nim będzie raczej szczęśliwy i z gatunku "poważnych" i długich. zacznie się nagle, być może w podróży.

dobrze myślę? z góry dzięki za odp :)

Napisano

Rydwan to karta transformacji, więc niewykluczone, że związek z tym panem może spowodować spore zmiany w Twoim życiu.

Napisano

ha, zmiany to ja lubię, ale najpierw to on musi się pojawić, choć akurat mi bardzo się nie spieszy ;)

Gość Noa20
Napisano

Rydwan to na pewno pan dynamiczny, może prowadzić własny biznes, silny, mający uznanie w otoczeniu. Taka znajomość na pewno wyjdzie Ci na dobre;)

Gość bakea
Napisano

Będzie to Pan ambitny, przebojowy i wiedzący czego chce...

Napisano

Dynamika, ruch, spontaniczność i sport na pewno będą panu towarzyszyły :)

Napisano

Rydwan to ktoś energiczny, gadatliwy, który nie rzuca słów na wiatr tylko woli czyny oraz ciągle jest w ruchu nie lubi nudy :)

Napisano

Niezależny, pracowity. Lubi zmiany, ruch, wyzwania. Bądź trudną zdobyczą - to go kręci. Dominuje w łóżku ;-) Na pewno prowadzi samochód. Obiekt wielu kobiet.

Napisano

Może być kierowcą z zawodu ? Pracowity no i tak jak napisał przedmówca dominuje w sypialni ;)

Napisano

Może być interesujący i fizycznie i charakterologicznie. Wydaje mi się, że mężczyzna Rydwan wymagać może od kobiety cierpliwości, wyrzeczeń i dużej tolerancji. On tu jest "kierowcą" i jedzie gdzie chce. Jeśli za nim nadążysz, będzie fajnie ale jeśli jesteś typem spokojnym może Cię zamęczyć. Jest spontaniczny ale i uparty. Jak sobie coś umyśli, trudno mu przetłumaczyć, że powinno być inaczej.Najpierw działa, później myśli. On nie uczy się na błędach.

Napisano

dziękuję wszystkim za odpowiedź :) jak ten pan się objawi to zweryfikuję. mhh... z charakternym i upartym to dam sobie radę, nie należę do osób, którym można w kaszę dmuchać ;) a reszta cech mi bardzo odpowiada

Gość paulinqa123
Napisano

widzę podobnie go jak Laksmi :D fajny to będzie facet, obiekt pożądania, odważny, pewny siebie, szarmancki, przebojowy, lubiący wyzwania i taki męski, przywódczy, dobrze zbudowany

Napisano

Rydwan to miłość w podróży, miłość która szybko się rozwija. Wskazuje na aktywnego człowieka, mężczyznę który lubi dominować,sportowiec,kierowca,ktoś bardzo przedsiębiorczy.

Napisano

Poznasz go stosunkowo szybko, przypadkowo, dzięki sprzyjającym zbiegom okoliczności. Będzie mundurowym, blondynem z dużym temperamentem. Radziłabym uważać na jego chwiejny i zmienny charakter.