rubryka Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 zapytałam się swoich kart, jaki będzie mój następny partner, losując jedną kartę - był to rydwan. według mnie oznacza to mężczyznę interesującego, niebanalnego, takiego, który będzie o mnie zabiegał (ew. ja mam latać za nim? rydwan to przecież zawsze pokonywanie trudności). ogólnie moim zdaniem - człowiek godny zaufania, może trochę prędki, ale raczej z typu solidnych, a związek z nim będzie raczej szczęśliwy i z gatunku "poważnych" i długich. zacznie się nagle, być może w podróży. dobrze myślę? z góry dzięki za odp Cytuj
Seid Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Rydwan to karta transformacji, więc niewykluczone, że związek z tym panem może spowodować spore zmiany w Twoim życiu. Cytuj
rubryka Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 ha, zmiany to ja lubię, ale najpierw to on musi się pojawić, choć akurat mi bardzo się nie spieszy Cytuj
Gość Noa20 Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Rydwan to na pewno pan dynamiczny, może prowadzić własny biznes, silny, mający uznanie w otoczeniu. Taka znajomość na pewno wyjdzie Ci na dobre;) Cytuj
Gość bakea Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Będzie to Pan ambitny, przebojowy i wiedzący czego chce... Cytuj
Trida Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Dynamika, ruch, spontaniczność i sport na pewno będą panu towarzyszyły Cytuj
Mala_83 Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Rydwan to ktoś energiczny, gadatliwy, który nie rzuca słów na wiatr tylko woli czyny oraz ciągle jest w ruchu nie lubi nudy Cytuj
Gość LA Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Niezależny, pracowity. Lubi zmiany, ruch, wyzwania. Bądź trudną zdobyczą - to go kręci. Dominuje w łóżku ;-) Na pewno prowadzi samochód. Obiekt wielu kobiet. Cytuj
PurpleFlower Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Może być kierowcą z zawodu ? Pracowity no i tak jak napisał przedmówca dominuje w sypialni Cytuj
Vivere Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Może być interesujący i fizycznie i charakterologicznie. Wydaje mi się, że mężczyzna Rydwan wymagać może od kobiety cierpliwości, wyrzeczeń i dużej tolerancji. On tu jest "kierowcą" i jedzie gdzie chce. Jeśli za nim nadążysz, będzie fajnie ale jeśli jesteś typem spokojnym może Cię zamęczyć. Jest spontaniczny ale i uparty. Jak sobie coś umyśli, trudno mu przetłumaczyć, że powinno być inaczej.Najpierw działa, później myśli. On nie uczy się na błędach. Cytuj
rubryka Napisano 12 Lipca 2014 Autor Napisano 12 Lipca 2014 dziękuję wszystkim za odpowiedź jak ten pan się objawi to zweryfikuję. mhh... z charakternym i upartym to dam sobie radę, nie należę do osób, którym można w kaszę dmuchać a reszta cech mi bardzo odpowiada Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 widzę podobnie go jak Laksmi fajny to będzie facet, obiekt pożądania, odważny, pewny siebie, szarmancki, przebojowy, lubiący wyzwania i taki męski, przywódczy, dobrze zbudowany Cytuj
Lena75 Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Rydwan to miłość w podróży, miłość która szybko się rozwija. Wskazuje na aktywnego człowieka, mężczyznę który lubi dominować,sportowiec,kierowca,ktoś bardzo przedsiębiorczy. Cytuj
Elżbieta. Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Poznasz go stosunkowo szybko, przypadkowo, dzięki sprzyjającym zbiegom okoliczności. Będzie mundurowym, blondynem z dużym temperamentem. Radziłabym uważać na jego chwiejny i zmienny charakter. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi