dziubek79 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Witam uzyskałam na tym forum cenną informację ,iż przy mojej osobie widoczne są "nieciekawe istoty". Czy ktoś może pomóc mi zrozumieć co to może dla mnie znaczyć ? Czy jest szansa na rozwinięcie tematu ? Będę bardzo wdzięczna , moja data urodzenia to 01/08/1979. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Daj link do tematu, w którym ktoś Ci tak powiedział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziubek79 Posted July 11, 2014 Author Share Posted July 11, 2014 http://www.ezoforum.pl/sposoby-na-klatwy-i-uroki/80446-prosba-o-pomoc.html#post619986 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Nie bd komentowała niektórych rzeczy, bo mi nie wypada A do tematu. Nieciekawymi istotami są zapewne myślokształty. Ja do wahadełka mogę usiąść najwcześniej jutro, dlatego też proszę, byś uzbroiła się w cierpliwość. No i ponownie odaj mi Twoją datę urodzenia. Nie będę skakała po tematach I jak możesz datę męża (może być na pw, jeśli dobijesz do 10 postów). Nic strasznego nad Tobą nie ciąży, trzeba by się zastanowić nad tym, co myślisz i nad wspomnianą karmą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziubek79 Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 ja 01/08/1979 mąż 01/11/1984 Będę czekac , to nie problem Dziękuję za odpowiedź.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Dobij do 10 postów i przypomnij mi sie jutro na pw gdybym dzis nie dała rady odpisać albo podbij jutro temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziubek79 Posted July 29, 2014 Author Share Posted July 29, 2014 miałam małą pauzę w wolnym czasie stąd moje milczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Dziubku Monia w poprzednim temacie napisała Tobie, żebyś spróbowała modlitwy oczyszczającej - czy poszukałaś jej chociaż u Wujka Google? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts