Skocz do zawartości

znajomość do konca roku

szmergel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok, postawiłam karty na moją znajomość z pewnym mężczyzną (pracujemy razem)

karty:

2 puchary, 10 buław, Sprawiedliwość

wydaje mi się, że może zaiskrzyć ale zanim stanie się poważne pojawią się problemy i na dobrą sprawę nic z tego nie wyjdzie

jakie jest Wasze zdanie?:)

Napisano

Jakie było konkretnie pytanie? Jak potoczy się relacja?

Jeśli tak, to ciężko to widzę, owszem będą jakies spojrzenia, miłe wymiany zdań, może i komplementy, ale niestety znajomość nie wyjdzie poza ramy pracy do końca roku :( Nie tyle mi się wydaje, że pojawią się jakieś poważne problemy, co po prostu nawał obowiązków życia codziennego stłumi chęci na cos więcej niż wzajemna sympatia. Wydaje mi się, że Pan ma dużo na głowie, może remont mieszkania.

Napisano

2 pucharów wskazuje na pragnienie miłości , na przyjazń lub koleżeństwo,będzie wzajemna pomoc,jednak pojawi sie problem : nawał obowiązków,brak czasu jakaś sytuacja Cię przytłoczy.Sprawiedliwośc - moim zdaniem wszystko rozejdzie się po kościach,i będzie to twoja świadoma decyzja.

Pozdrawiam.:)

Napisano

Uważam, że ma kogoś i dowiesz się o tym,

poza tym - zwróci na ciebie uwagę, możecie całkiem miło ze sobą rozmawiać - ale dystans pozostanie.

Gość Noa20
Napisano

Uważam podobnie jak niwa : coś zaiskrzy, potem możliwe zauroczenie ale jak pan zobaczy, że idzie to za daleko to zasłoni się pracą- zwali winę na obowiązki lub konflikt interesów z racji tego, że pracujecie z sobą. A prawda okaże się taka, że kogoś ma. I niestety nic z tego nie będzie.

Napisano
Postawiłam karty na moją znajomość z pewnym mężczyzną (pracujemy razem)

karty:

2 puchary, 10 buław, Sprawiedliwość

Moze jedno, dwa spotkania po pracy, jakaś kawka w przerwie we dwoje w kawiarence ale nic zobowiązującego.

Bardziej na stopie koleżeńskiej.

I to dlatego, że żadne nie wykona konkretnego ruchu w sumie.