Skocz do zawartości

relacja z Panem oraz intencje(NARUSZA REGULAMIN)

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie jak w temacie jak się potoczy moje relacja z pewnym Panem ?

On

1. W głowie - 6 buław - czuję się zwycięscą, osobą kontrolującą sytuację

2. W Sercu - Mag I (As buław) - Jest zauroczony i na pewno mu się podobam

3. Podstawa - 8 buław - kolejna karta pokazuję pociąg fizyczny i raczej wskazuję na przelotną znajomość

4. Pokazuje - Pustelnik - Pan się wycofał i w tej chwili nie kontaktujemy się ze sobą

Ja

1. W głowie - Królowa Buław - rozbudził we mnie jeszcze bardziej moją kobiecość i namiętność

2. W Sercu - 10 buław (As pucharów) - Jest mi ciężko i nie wiem co mam o tej całej sytuacji myśleć

3. Podstawa - 9 pucharów - jest mi dobrze samej ze sobą

4. Pokazuje - 2 puchary - chciałabym by ta znajomość była bardziej regularna i intensywniejsza

Łączy nas - 5 buław - na pewno jest między nami silna chemia i namiętność, ewentualnie zamiłowanie do sportu

Dzieli nas - 10 pucharów - obracamy się w zupełnie różnych kręgach mogą nas dzielić ludzie albo jego rodzina

Przyszłość - Sąd XX, Wieża XVI. 4 buławy, Król Monet , Kapłan V, Siła VIII nagłe ożywienie relacji, ale bardziej będzie z tego gorący romans niż coś więcej

Jego intencje wobec mnie?

Przełożenie - 3 puchary, 3 miecze, As pucharów

Intencja - Sprawiedliwość XI -ma wszystko wykalkulowane albo chodzi o pracę, gdyż pracujemy w pokrewnych firmach

Myśli - Giermek pucharów - myśli o nie bardzo ciepły hmm czyżby był nieśmiały ?

Czuje - Kochankowie VI - jest niezdecydowany rozważa różne opcje być może dotyczące innej kobiety

Robi - Giermek buław - po kartach widze, że jest mało dojrzałą jednostką ;)

Ukrywa - 4 puchary bo Cesarzowa III właściwie niczego nie ukrywa, bardziej znudzony na coś czeka

Przyszłość - 7 monet, 5 buław, 7 pucharów, 6 bulaw, Mag, As buław, 2 puchary, 10 buław, rycerz buław, Słońce, Siła będzie jakiś romans może nawet wyjazd ..ale dopiero pod koniec wakacji

Rada 4 monety dla mnie jest to nie pokazuj swoich zamiarów i działaj tylko na pewniaka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...