LasMeninas Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Mordujemy się tak juz od dłuższego czasu. Jest coś między nami to wiem bo takie rzeczy się czuje po prostu. Ciągle się spotykamy i dzieją się takie śmieszne przypadkowe błahostki typu ja chodzę po sklepie w poszukiwaniu perfum , wywą****e ciekawy męski zapach i myślę że Pan J będzie nim świetnie pachniał po czym kiedy go spotykam on właśnie nim pachnie :diconthudki1: No ale jak już jesteśmy razem to nic się nie dzieje taki powiedzmy sobie "romans wzrokowy" który nie idzie dalej. Co jest ze strony Pana do mnie: 2 kielichów ( prześladuje mnie wręcz w rozkładach na niego), świat, 6 kielichów --> Papież Pracujemy razem może Pan musi zachować dystans w tym Papieżu wymaga się od niego trzymania w ryzach itd. ale uczucia są jak najbardziej cieple Na czym polega problem ( ze jest ten dystans\blokada miedzy nami)? 3monet, koło, rycerz mieczy --> Sparwiedliwosc yhhhh nie wiem... no jakby problem polegał na problemach dnia codziennego nie wiem jak to ugryzc Co mogę zrobić aby przyciągnąć go do siebie? 7 kielichów, paź monet, 7 mieczy/ 6 kielichów zamiast fantazjowac przejsc do działania ale sposobem, wykorzystać spryt i słowo natiamist podsuma to wisielec wiec tak jakby neguje mi tu wszystko i mówi o tym aby nie działać Dokąd to wszystko zmierza? ( karty do konca roku) 8 monet, 7 kielichów, 10 kielichów/Głupiec --> Moc no praca wspolna, bujania w obłokach bedziemy o sobie marzyc i rozmyslać i tyle tylko co z ta 10 kielichów na końcu? Pzrecież to pełnia jakś osiągniecie celu? Proszę rzućcie okiem choć na pojedyńcze pytania
rubryka Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 mhh, ta moc na końcu może oznaczać pewną stabilizację, związek, romans - moc w układach na miłość ogólnie zwykle wiąże się z udanym seksem. Piszesz też, że prześladuje Cię 2 kielichów - ona oznacza zwykle rozwój, spotkanie, związek co do sposobu na złapanie jego - według mnie to taka trochę metoda na odpychanie/przyciągnie - jesteś urocza i zmysłowa, a potem przez tydzień omijasz go wzrokiem, unikasz. Wisielec może oznaczać działanie wbrew Twojej normalnej naturze ale ze mnie taka tarocistka niedzielna
Czarownica Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Proszę, załóż wątek na wzajemnej. Jesteś już doświadczoną użytkowniczką, powinnaś wiedzieć gdzie się wstawia co, pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi