Skocz do zawartości

Karta lipca - MAG plus dodatkowe (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Wybrałam kartę miesiąca MAg dodatkowe- wyjasniające to : V pucharów,VIII monet, walet mieczy

Moim zdaniem:

Mag:

Wskazuje na atrakcyjnego mężczyznę o silnej osobowości, fascynację nim,spotkanie z ważna lub silniejsza od nas osobą, tajemniczy kochanek.

Zacznę nowy i ważny etap i wezmę sprawy w swoje ręce.

V pucharów:

Ta karta ma w sobie duzo smutku.Myśle ze dopadnie mnie ponownie melancholia ,depresja,poczucie żalu .Poczuje sie samotna i niedoceniana. Karta symbolizuje pozegnanie,strate kogos bliskiego.

VIII monet:

Czeka mnie okres ciężkiej pracy w zyciu zawodowym, zacisne pasa,bede oszczedzac,ale to karta też przypływu dóbr.Zapowiedź romantycznego związku ?

Walet mieczy :

Spotkam kogos inteligetnego o zarliwym sercu,ale bede niezdecydowana i bede sie wahać czy kontynuowac ta znajomośc.W związku partnerskim oziebienie uczuć.W pracy moga wyniknąc jakieś kłopoty.Ktoś bedzie zabiegac o spotkanie ze mna i o wyjasnienie sobie czegoś.

Podsumowując:

Lipiec zapowiada się pracowity z małymi kłopotami zawodowymi.W relacjach ochłodzenie i brak widoków na poprawę..Wydaje mi sie ze emocjonalnie bedzie to cięzki miesiąc.

Pozdrawiam.

Gość bakea
Napisano (edytowane)

Mag to chyba Ty sama wyszłaś:) i masz ku temu powód aby sie Magiem stać... ostatnio moglo cos sie w Twoim życiu wydarzyć co poruszyło Twoje serce, myślenie i spojrzenie na życie inaczej niż do tej pory sobie to wyobrażałaś... Tak jakbyś "przejrzała" na oczy... nie daj się wciągnąć w jakieś manipulacje ... Uważam że masz już asa w rękawie, to dobry moment aby wprowadzić własne pomysły w życie.

Edytowane przez bakea
Napisano

Wybrałam kartę miesiąca MAg dodatkowe- wyjasniające to : V pucharów,VIII monet, walet mieczy

W Magu wyszłaś Ty, jako zajęcie się sobą, swoją przeszłością, rozruch pod koniec lipca.

Tu będzie sporo myślenia, zastanawiania się, 'naprawiania' przeszłości.

Raczej spokojny miesiąc, no poza końcówką ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuje bardzo za odpowiedzi:)

Przyznam szczerze ze nie pomyslałam ze Mag moze być moim sygnifikatorem:) a wydawało by się że rzecz oczywista.

Faktycznie mam nie odpartą ochote naprawić to co zepsułam w przeszłości.Staram się ,ale to daremny trud.Czy przejrzałam na oczy ? Na pewno zrozumialam co utraciłam.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)
Witam :)

Moim zdaniem:

Mag:

Wskazuje na atrakcyjnego mężczyznę o silnej osobowości, fascynację nim,spotkanie z ważna lub silniejsza od nas osobą, tajemniczy kochanek.

Zacznę nowy i ważny etap i wezmę sprawy w swoje ręce.

V pucharów:

Ta karta ma w sobie duzo smutku.Myśle ze dopadnie mnie ponownie melancholia ,depresja,poczucie żalu .Poczuje sie samotna i niedoceniana. Karta symbolizuje pozegnanie,strate kogos bliskiego.

VIII monet:

Czeka mnie okres ciężkiej pracy w zyciu zawodowym, zacisne pasa,bede oszczedzac,ale to karta też przypływu dóbr.Zapowiedź romantycznego związku ?

Walet mieczy :

Spotkam kogos inteligetnego o zarliwym sercu,ale bede niezdecydowana i bede sie wahać czy kontynuowac ta znajomośc.W związku partnerskim oziebienie uczuć.W pracy moga wyniknąc jakieś kłopoty.Ktoś bedzie zabiegac o spotkanie ze mna i o wyjasnienie sobie czegoś.

Podsumowując:

Lipiec zapowiada się pracowity z małymi kłopotami zawodowymi.W relacjach ochłodzenie i brak widoków na poprawę..Wydaje mi sie ze emocjonalnie bedzie to cięzki miesiąc.

Pozdrawiam.

Myślę ,że ten watek mozna już zweryfikowac. Tak jak wyszlo w kartach ,to emocjonalnie ciężki miesiąc.Najpierw trudna rozmowa z moim mężem o naszej przyszłości (zdecydowalismy sie ratowac nasz związek) a potem bardzo nie przyjemna rozmowa z panem S plus sms od jego narzeczonej z jego telefonu.(naprawa przeszłości poszła w pizdu)Czuję sie upokorzona ale ten "kop" pokazał mi z jakim człowiekiem mialam do czynienia i pozwolił mi przejrzec na oczy.Dla mnie ten człowiek symbolicznie umarł, bo pamietam go jako ciepłego i dobrego faceta, a nie chama który załatwia swoje sprawy swoja narzeczoną. Tak ,to strata kogos kto byl mi bliski.Sierpień ma byc fajnym miesiacem ,więc zyje nadzieją.

Pozdrawiam

Edytowane przez Lena75