JagodowaTruskawka Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) Jak wyglada fraga kraju ktory wygra tegoroczny mundial - Rycerz mieczy, 7 Mieczy, 2 mieczy - Niemcy , ale ten rycerz mieczy.. niebieskawa karta..ale ten czerwony jest bardzo kontrastowy.. Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze tegoroczny mundial wygraja niemcy: 5 denarow, Krolowa pucharow, 5 bulaw / koło fortuny - czyzby jednak Argentyna? O.o Argentyne pokazalo mi w poparzednim rozkladzie jak pytalam o wynik Holandia-Argentyna. Koniec koncow, obstawiam argentyne Edytowane 13 Lipca 2014 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Czarownica Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) Jak wyglada fraga kraju ktory wygra tegoroczny mundial - Rycerz mieczy, 7 Mieczy, 2 mieczy u mnie to są typowo argentyńskie kolory, niebieski, szary i cała żółta 7 mieczy... jeszcze wyszła pośrodku między dwoma niebiesko-szarymi kartami Oczekiwanie - najpierw będą prowadzić Niemcy, ale wygra Argentyna Edytowane 13 Lipca 2014 przez Czarownica Cytuj
Gość Noa20 Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Niemcy początkowo będą prowadzić, potem dogrywka. I wygra Argentyna Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Lipca 2014 Autor Napisano 13 Lipca 2014 Niemcy wygrali w dogrywce Cytuj
Czarownica Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) Ale z nas wszystkich wróżki... Edytowane 13 Lipca 2014 przez Czarownica Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Lipca 2014 Autor Napisano 13 Lipca 2014 Wstyd taki, ze chyba konto skasuje Cytuj
Czarownica Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Pomyślałam o tym, żeby się jakiś czas nie udzielać Cytuj
Gość bakea Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Ale z nas wszystkich wróżki... buahahahaha się usmiałam Cytuj
Gość bakea Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Są pytania, na które nie uzyska się odpowiedzi.. przewidzieć wynik meczu, to tak jak wygrać w totolotka wszyscy bylibysmy milionerami Cytuj
Lena75 Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Oj tam oj tam...gdzies wyczytałam ze tarociski "zaprawione " w bojach maja 80 % przewidywalności.:) Od czasu do czasu moje drogie kobietki macie prawo sie mylic:):) Pozdrawiam Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Lipca 2014 Autor Napisano 15 Lipca 2014 Ja teraz mysle, ze wyraznie widac kolor zolty i czarny... czerwony nby tez widoczny, ale karty w pytaniu o wygrana niemiec.. Nie bede wiecej stawiac kart na kacu ^^ Cytuj
Czarownica Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Widac po kolei czerwony żółty czarny... Za bardzo kombinowałyśmy z tym co nam się wydaje zamiast faktycznie patrzeć na to co widać na kartach (omijając to co o nich, wiemy, że miecze to niby wiatr, jasne barwy etc...) Cytuj
Caliel Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Hahaha dlatego moje drogie nie kombinujcie za bardzo ale dzieki za chwile usmiechu Cytuj
Czarownica Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Niech to przyczyni sie do refleksji w temacie ile tak naprawdę dopowiadamy sobie z tego co wiemy zamiast tego co widzimy jak pytamy o ważniejsze rzeczy...)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi