Skocz do zawartości

Jak wyglada flaga kraju ktory wygra mundial(ZWERYFIKOWANY)

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak wyglada fraga kraju ktory wygra tegoroczny mundial - Rycerz mieczy, 7 Mieczy, 2 mieczy - Niemcy , ale ten rycerz mieczy.. niebieskawa karta..ale ten czerwony jest bardzo kontrastowy..

Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze tegoroczny mundial wygraja niemcy: 5 denarow, Krolowa pucharow, 5 bulaw / koło fortuny - czyzby jednak Argentyna? O.o Argentyne pokazalo mi w poparzednim rozkladzie jak pytalam o wynik Holandia-Argentyna.

1239379d811befakarty.jpg

Koniec koncow, obstawiam argentyne

Edytowane przez JagodowaTruskawka
Napisano (edytowane)

Jak wyglada fraga kraju ktory wygra tegoroczny mundial - Rycerz mieczy, 7 Mieczy, 2 mieczy u mnie to są typowo argentyńskie kolory, niebieski, szary i cała żółta 7 mieczy... jeszcze wyszła pośrodku między dwoma niebiesko-szarymi kartami

Oczekiwanie - najpierw będą prowadzić Niemcy, ale wygra Argentyna

Edytowane przez Czarownica
Gość Noa20
Napisano

Niemcy początkowo będą prowadzić, potem dogrywka. I wygra Argentyna

Napisano (edytowane)

Ale z nas wszystkich wróżki... :lol:

Edytowane przez Czarownica
Napisano

Wstyd taki, ze chyba konto skasuje :D

Napisano

Pomyślałam o tym, żeby się jakiś czas nie udzielać :lol:

Gość bakea
Napisano
Ale z nas wszystkich wróżki... :lol:

buahahahaha się usmiałam

Gość bakea
Napisano

Są pytania, na które nie uzyska się odpowiedzi.. przewidzieć wynik meczu, to tak jak wygrać w totolotka :D wszyscy bylibysmy milionerami ;)

Napisano

Oj tam oj tam...gdzies wyczytałam ze tarociski "zaprawione " w bojach maja 80 % przewidywalności.:):):)

Od czasu do czasu moje drogie kobietki macie prawo sie mylic:):):)

Pozdrawiam :)

Napisano

Ja teraz mysle, ze wyraznie widac kolor zolty i czarny... czerwony nby tez widoczny, ale karty w pytaniu o wygrana niemiec.. Nie bede wiecej stawiac kart na kacu ^^

Napisano

Widac po kolei czerwony żółty czarny... Za bardzo kombinowałyśmy z tym co nam się wydaje zamiast faktycznie patrzeć na to co widać na kartach (omijając to co o nich, wiemy, że miecze to niby wiatr, jasne barwy etc...)

Napisano

Hahaha dlatego moje drogie nie kombinujcie za bardzo ;)

ale dzieki za chwile usmiechu ;)

Napisano

Niech to przyczyni sie do refleksji w temacie ile tak naprawdę dopowiadamy sobie z tego co wiemy zamiast tego co widzimy jak pytamy o ważniejsze rzeczy...;)))