Gość Linkinia Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 W rozkładzie skupiałam się na szkole, którą zacznę od września. Od października dojdą studia. Odwdzięczę się za interpretacje 1. Ogólna atmosfera roku szkolnego 2014/2015 – 7 kielichów Wszystko będzie dla mnie nowe, interesujące, podejrzewam też, że niezrozumiałe. Dużo czasu poświęcę na naukę. Cały rok szkolny będzie podporządkowany myśleniu o studiach i szkole. 2. Atmosfera panująca w grupie – królowa kielichów Powinno być przyjaźnie, ludzie chętni do pomocy. Mam nadzieję, że karta nie pokazuję, że będę czuła się osamotniona. 3. Jaki będzie mój I semestr? – wypadła 8 denarów. 5 kielichów, 2 kielichów, as buław, rycerz mieczy --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Na pewno pracowity, dużo czasu spędzę ucząc się. 5 kielichów mogła pokazać tęsknotę za domem, bo nie będę mogła przyjeżdżać do rodziców na weekendy oraz utracone szanse – imprezy czy wyjazdy. Dalej widać radość, ochotę do nauki, ale też nerwy. 4. aki będzie mój II semestr? – 6 buław, rycerz buław, paź denarów --> HB VI Kochankowie Myślę, że powinnam dawać sobie radę ze wszystkim. Semestr będzie dynamiczny, z większą ilością zajęć praktycznych. Ewentualnie pojawi się pan (rycerz buław), który będzie miał wpływ na ten okres czasu. 4. Tego pytający może spodziewać się na pewno – 2 mieczy, 4 denarów --> HB VI Kochankowie Nauka, siedzenie w domu, rezygnowanie z wielu rzeczy. 5. Niespodzianki, sytuacje nagłe bądź trudne – As kielichów, Mag --> HB II Kapłanka Zaskoczy mnie to, że mi się spodoba i będę miała dużo chęci do dalszej nauki. 6. Takie podejście do nauki będzie sprzyjało pytającemu w tym roku – wypadł Cesarz. Królowa buław Skupienie, sumienność, przygotowanie. Królowa buław ma pod kontrolą coś dla niej ważnego i jest zaangażowana. 7. A takie nie... – 10 kielichów, XX Sąd --> HB Cesarzowa Imprezowanie, myślenie o domu, rozpraszanie się. Nie mogę robić sobie wagarów 8. Społeczność szkolna – Świat Różnorodna, ciekawa, otwarta, przyjazna. Cytuj
Trida Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 1. Ogólna atmosfera roku szkolnego 2014/2015 – 7 kielichów Dużo rzeczy z przeszłości. Powiedziałabym, że spodziewasz się czegoś innego niż będzie. Podchodzi mi tutaj lekkie rozleniwienie też z Twojej strony. 2. Atmosfera panująca w grupie – królowa kielichów Fajnie, miło. Każdy bd chciał pomóc drugiej osobie. Taka współpraca bym powiedziała. Nie jakaś wielce zażyła ale nie będzie wyścigu szczurów. Raczej współpraca. 3. Jaki będzie mój I semestr? – wypadła 8 denarów. 5 kielichów, 2 kielichów, as buław, rycerz mieczy --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Będzie i praca i luz. Widzę kłopocki z jednym z przedmiotów. Ale poradzisz sobie. Sporo nauki takiej sama dla siebie. 4. Jaki będzie mój II semestr? – 6 buław, rycerz buław, paź denarów --> HB VI Kochankowie Tutaj łatwo, szybko, z odliczaniem do wyjazdu do domu, do końca będziesz zadowolona i bd mogła pozwolić sobie na więcej luzu. 4. Tego pytający może spodziewać się na pewno – 2 mieczy, 4 denarów --> HB VI Kochankowie Oj stawiam na siedzenie przy książkach pewnych tematach, żeby coś zaliczyć. Ten jeden przedmiot będzie spędzał Ci sen z powiek… 5. Niespodzianki, sytuacje nagłe bądź trudne – As kielichów, Mag --> HB II Kapłanka Impreza vs nauka i co tu wybrać 6. Takie podejście do nauki będzie sprzyjało pytającemu w tym roku – wypadł Cesarz. Królowa buław Stanowcze, z granicą – kiedy zabawa a kiedy impreza. 7. A takie nie... – 10 kielichów, XX Sąd --> HB Cesarzowa Zbytnie rozkojarzenie, myślenie ‘a uda się’, ‘a umie’, ‘a pamiętam’. 8. Społeczność szkolna – Świat Oj różnorodna na pewno nudzić się nie będziesz Cytuj
Erza Napisano 30 Lipca 2014 Napisano 30 Lipca 2014 1. Ogólna atmosfera roku szkolnego 2014/2015 – 7 kielichów dużo nowości, ale też wiadomości, które chciałaś poszerzyć i nie było wcześniej okazji; myślę, że powinno być raczej miło, lekko i przyjemnie 2. Atmosfera panująca w grupie – królowa kielichów raczej przyjaźnie i spokojnie, przewaga kobiet 3. Jaki będzie mój I semestr? – wypadła 8 denarów. 5 kielichów, 2 kielichów, as buław, rycerz mieczy --> HB XVI Wieża, VII Rydwan czeka Cię dużo nauki, takiego skrupulatnego dłubania powiedziałabym oraz poczucia obowiązku (8 den.), trochę tęsknoty za domem, bliskimi (5 kiel.) - to tak na początek, potem owszem nadal dużo nauki i dobre radzenie sobie z przyswajaniem wiedzy (Rycek), ale także zawieranie nowych znajomości (2 kiel. + As buław) 4. Jaki będzie mój II semestr? – 6 buław, rycerz buław, paź denarów --> HB VI Kochankowie tutaj już poczujesz się bardziej pewnie, będziesz wiedziała jaki system nauki obrać, aby wszystko zaliczać z dobrym wynikiem, dodatkowo ugruntujesz swoją pozycję jako uczennica, a także pogłębisz znajomości 4. Tego pytający może spodziewać się na pewno – 2 mieczy, 4 denarów --> HB VI Kochankowie dużo samodzielności Cię czeka w zdobywaniu wiedzy, nauczyciele raczej będą wskazywać pewne zagadnienia niż je szczegółowo omawiać, wiedzę, która będzie potrzebna na zaliczenie będziesz musiała zdobyć sama (douczyć się w domu - 4 den.) 5. Niespodzianki, sytuacje nagłe bądź trudne – As kielichów, Mag --> HB II Kapłanka no ja myślę, że oprócz tego, że nauka tam będzie najważniejsza, to możesz tam spotkać bratnią duszę 6. Takie podejście do nauki będzie sprzyjało pytającemu w tym roku – wypadł Cesarz. Królowa buław świetne karty! Cesarz mówi o systematyczności w nauce, natomiast Królowa buław to zapał do zdobywania tej wiedzy; myślę, że spotkasz nauczycieli, którzy będą dla Ciebie sporą inspiracją i autorytetem 7. A takie nie... – 10 kielichów, XX Sąd --> HB Cesarzowa imprezowanie, zbyt częste podróże do domu, i takie podejście, że jakoś to będzie 8. Społeczność szkolna – Świat zróżnicowana, ale barwna i ciekawa, są luzaki i są pilni uczniowie, lizusy i nieśmiali, ludzie o otwartych umysłach, może też jakaś elita intelektualna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi