ivi123 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Dzisiejszy sen... Śniło mi się, że na fotelu siedzi mój były facet, a ja u niego na kolanach. Dokładnie rozmowy nie pamiętam, ale były to jakieś żale typu, "dlaczego byłaś taka, dlaczego tak mnie traktowałaś", później mój ex mówi, żebym mu oddała sukienkę ślubną i welon koniecznie, bo przyda się to jego przyszłej żonie (dodam, że nic takiego w rzeczywistości nie posiadałam), więc ja mówię mu, że nie mam, a on dalej swoje... Zostałam też zaproszona na wesele. Pamiętam, że chciałam jak najlepiej wyglądać, przynajmniej zmysłowo. Byłam w czarnej bardzo wąskiej sukience do kolan z rozporkiem prawie do pasa z boku... Wyglądało to nieźle ale krępowało trochę ruchy. Później cały czas plątały mi się liczby 43 i 34.... zupełnie nie wiem o co chodzi To wesele i czarne ubranie nie podoba mi się bardzo... tak jakbym szła na pogrzeb Proszę o pomoc w interpretacji... Dziękuję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts