ilovemyswallow Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Witam, nie daje mi spokoju mój dzisiejszy sen. Co prawda nie pamietam już wszystkiego, jednak większość się zachowała Otóż jechałam pociągiem (nie wiem dokąd). Był dość dziwnie urządzony. Miał miejsce z toaletami, wyglądającymi jak te w szkołach/centrach handlowych a zaraz za nimi stał stół/biurko z komputerem. Jechał nim też pewien mężczyzna, blondyn, mnie więcej mojego wzrostu. Próbował lub też uprowadził ten pociąg. Był brutalny i agresywny. Schowałam się w jednej z toalet, ale wyważył drzwi a kiedy próbowałam uciec górą, złapał mnie i ściągnął na dół. W tym momencie pocałowałam go w kark, mówiąc, że jest dla mnie bardzo ważny, czym nieco go uspokoiłam. Pamiętam, że bardzo się go bałam. Później doprowadził mnie do owego wcześniej opisanego stołu, na którym stał laptop i kazał napisać wiadomość mojemu Facetowi, że z nami koniec i niczego już do niego nie czuję. Ze łzami w oczach to zrobiłam, próbując napisać wiadomość w taki sposób, by Ukochany zorientował się, że coś jest nie tak i w jakiś sposób pomógł (treści wiadomości nie pamiętam, wiem, że pisałam coś o "ratatuj" ). Niestety w odpowiedzi otrzymałam, że ma dość takiego zachowania i cieszy się, że nareszcie udało się to zakończyć. Być może ten sen niczego nie oznacza, jednak był na tyle dziwny, że przez cały dzień nie daje mi spokoju, dlatego proszę o pomoc w interpretacji. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts