Skocz do zawartości

Lot(ZWERYFIKOWANY)

Gość Noa20

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Noa20
Napisano (edytowane)

Weryfikacja koniec lipca/początek sierpnia

W związku ze zbliżającymi się wczasami postanowiłam zrobić (z różnych względów) rozkład na przelot samolotem tam i z powrotem.

Jak przebiegnie lot samolotem? (bardziej pod kątem bezpieczeństwa)

Tam:

1. Rycerz kielichów

2. Ósemka buław

3.giermek mieczy- dc

Przelot nad wodą i docelowo woda,

Nie będzie nudy, podróż zleci szybko do zamierzonego celu, ciekawe wymarzone miejsce dla wszystkich uczestników, ładne widoki ale pojawia się nutka rezerwy dla innej kultury i obyczajów

Powrót:

5 mieczy

2. Śmierć

3. Kochankowie- dc

Edytowane przez Noa20
pytanie
Gość pideha
Napisano

A jakie pytanie zadalas kartom? Jak przebiegnie podróż?

• Maestro
Napisano

Tam luzik, możesz byc senna, pewnie z kims pogadasz w samolocie, uwazaj na nieporozumienia, ew.problemy językowe.

Z powrotem zaś cos Ci nie podpasuje, albo bedziesz się niezbyt dobrze czuła, mozliwa czyjas pomoc

Gość Noa20
Napisano (edytowane)
A jakie pytanie zadalas kartom? Jak przebiegnie podróż?

Ale gapa ze mnie :P

Tak: jak przebiegnie Lot samolotem? bardziej pod kątem bezpieczeństwa

Edytowane przez Noa20
Gość pideha
Napisano

1. Kielichy to żywioł wody, generalnie emocje, podróż, oderwanie się od rzeczywistości. Dostaniesz skrzydeł;) Podróż generalnie szybka i w miarę bezbolesna, ten giermek mieczy odwrócony taki trochę ferment jaśnieje :P jakieś opóźnienie albo nieporozumienie słowne, jakas trudność się pojawi :P

Lecisz z facetem?

Bo jakieś oczekiwania, skrywane tęsknoty mi się pojawiły;)

2. Tu jest tak se :P

Bezpieczeństwo bedzie, ale sama podróż bedzie niespecjalnie. Jakieś ogromne poczucie krzywdy w tej 5 wychodzi ( może chodzi właśnie o faceta :P) śmierć generalnie musisz przyjąć na klate

Gość Noa20
Napisano

Tak, lecę z moim facetem:) osz ty znów trafiłaś;)

Oczekiwania? Hm na tą chwilę są spełnione, zobaczymy co będzie przy powrocie... ;)

Napisano

Powrót:

5 mieczy

2. Śmierć

3. Kochankowie- dc

A gdzie Twoja interpretacja na powrót?;-)

Obawiam się, że będziesz chciała rozstać się z panem po tych wakacjach.

Gość Noa20
Napisano (edytowane)

Powrotu nie interpretowałam bo mi się skojarzyły same czarne barwy.

Ale widzę, że nie tylko mi. Od dawna coś wisi w powietrzu..

Powiem tak: z własnego wyboru raczej nie rozstaniemy się, chyba że jakieś potężne czynniki zewnętrzne,

Edytowane przez Noa20
Napisano

Jeśli o sam lot chodzi, to powinno być ok, w powrotnym mogą być jakieś opóźnienia i turbulencje (omatkobardzonielubię).

Powodzenia i pisz jak było :D

Napisano

A moim zdaniem jeden i drugi przebiegnie bez żadnych turbulencji, tyle tylko, że wsiadając do samolotu powrotnego będziecie pokłoceni i część podróży upłynie pod znakiem złowrogiej ciszy :P

Napisano
Powrotu nie interpretowałam bo mi się skojarzyły same czarne barwy.

Ale widzę, że nie tylko mi. Od dawna coś wisi w powietrzu..

Powiem tak: z własnego wyboru raczej nie rozstaniemy się, chyba że jakieś potężne czynniki zewnętrzne,

Wiesz.. to może być tylko mała myśl.... Możesz zastanawiać się nad tym.

Napisano

Myślę że podróż przebiegnie tam spokojnie a powrót z jakimiś problemami.Intuicja podpowiada mi też ze może nastąpić zmiana relacji w związku i może to mieć związek z tą podróżą.

Pozdrawiam:)

Napisano

Jak przebiegnie lot samolotem? (bardziej pod kątem bezpieczeństwa)

Tam:

1. Rycerz kielichów

2. Ósemka buław

3.giermek mieczy- dc

Spokojnie bez nerwów i zleci dość szybko wg mnie ;)

Giermek może pokazywać na problemy z błędnikiem w trakcie lotu - zmiany wysokości etc. Weź ze sobą cukierki do ssania :D

Powrót:

5 mieczy

2. Śmierć

3. Kochankowie- dc

Tutaj chyba będziesz czymś zmęczona, jakieś zamieszanie na lotnisku, małe turbulencje przy lądowaniu i wielkie szczęście jak juz bd w domu :)

• 2 tygodnie później...
Gość Noa20
Napisano

Weryfikacja:)

Lot tam: szybko minął, bez turbulencji. Ponad 4 godziny zleciały nie wiem kiedy. Przy starcie pojawiły się jakieś zgrzyty i trzaski w silnikach samolotu co wzbudziło strach i panikę u mojego faceta i zdążyliśmy się przez to pokłócić (to jego wada- nie opanowanie)

Potem część lotu przekimałam, obudziłam się nad Morzem Śródziemnym i podziwiałam widoki:)

Lądowanie ok.

Powrót: tutaj więcej komplikacji, na lotnisku zdążyliśmy przejść odprawę i okazało się, że to nie ten terminal i trzeba było zawracać - zamieszanie się zrobiło bo część ludzi zdążyło się rozpierzchnąć w różne strony. Zdążyliśmy dojechać na odpowiednie lotnisko ale stres mimo wszystko był. Lot opóźnił się o pół godziny. Znów się pokłóciliśmy o czynnik niezależny od nas.

Uwielbiam start samolotu ale ten był okropny bo silniki bardzo huczały, dotychczas latałam boeingiem a tym razem podstawili airbusa i sama nie wiedziałam co o tym myśleć ( potem okazało się, że ten model tak ma dzięki czemu szybciej się wzbija)

Po godzinie lotu pojawiły się mocne turbulencje i towarzyszyły do samego końca z drobnymi przerwami. Lądowanie zniosłam dobrze choć uszy odetkały się dopiero po dwóch godzinach;)

Do tego wszystkiego po wylądowańiu okazało się, że jeszcze dwie godziny wcześniej wszystkie lądowania przekierowywane były do Krakowa ze względu na jakąś dziurę w pasie ale nam udało się wylądować planowo w Katowicach:)

Oczywiście w trakcie lotu milczenie było niędzy nami ze względu na wcześniejszą kłótnię.

Ten lot był najgorszy w moim życiu ale same wczasy okazały się najwspanialsze ze wszystkich, lepszych nie mogłam sobie wymarzyć:)

Dziękuję Wszystkim za interpretację:)