egzorcystka Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Cześć, pracuję dla organizacji przyrodniczej(WWF), oczywiście nie robię tego charytatywnie. Lubię tą pracę, wkładam w nią serce, ale codziennie udaje mi się przekonać nie więcej niż dwie osoby do darowizn. Czy mogłabym prosić kogoś doświadczonego o skrypt który pozwoli mi pozyskać darczyńców, a tym samym zarobić na życie i organizację? Wiem że są tu obeznani w temacie, z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fraida Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Nie wiem czy ktoś da tutaj gotowy skrypt,ale radio to zawsze ciekawa opcja i postaraj się nawiązać współprace także z lokalną prasa,być może właśnie to przyniesie tutaj największą korzyść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigmatyczna89 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 A czym są te skrypty? Prosilabym o wyjasnienie. Czy to dziala na zasadzie modlityw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts