egzorcystka Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Cześć, pracuję dla organizacji przyrodniczej(WWF), oczywiście nie robię tego charytatywnie. Lubię tą pracę, wkładam w nią serce, ale codziennie udaje mi się przekonać nie więcej niż dwie osoby do darowizn. Czy mogłabym prosić kogoś doświadczonego o skrypt który pozwoli mi pozyskać darczyńców, a tym samym zarobić na życie i organizację? Wiem że są tu obeznani w temacie, z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Fraida Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Nie wiem czy ktoś da tutaj gotowy skrypt,ale radio to zawsze ciekawa opcja i postaraj się nawiązać współprace także z lokalną prasa,być może właśnie to przyniesie tutaj największą korzyść. Cytuj
enigmatyczna89 Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 A czym są te skrypty? Prosilabym o wyjasnienie. Czy to dziala na zasadzie modlityw? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi