duo70 Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Jak będą wyglądać moje finanse do końca lipca? 4 miecze 4 kije as monet 6 pucharów 10 monet = moc Teraz jest zamartwianie się przez brak pieniędzy. Jest żle. Ale może się sytuacja poprawi. Jest szansa na jakąś kaskę. As monet pokazuje mi bardzo często pieniądze w wysokości ok 1000 pln (plus minus). 6 pucharów- sytuacja lub ktoś z przeszłości, 10 denarów- pokazało mi kiedyś bank i pożyczkę z banku. Wieć może znowu się sytuacja się powtórzy i będę szukała pomocy w banku...Ale czy dostanę ją to tego nie wiem. Moc mówi, że będę musiała się mocno natrudzić, żeby zdobyć kasę. Może ktoś widzi to inaczej. Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 4 + 4 + 1 + 6 + 10 = 25 => 7 ==>> HB VII Rydwan, a więc coś w tym temacie powinno ruszyć jeszcze teraz 'od już' sytuacja może się nie zmienić, będziesz bardzo to odczuwać (4 miecze + 4 buławy) as denarów to faktycznie jakieś pieniądze 6 pucharów pokazała mi gotówkę od babci 6 pucharów obok 10 denarów może oznaczać wsparcie od krewnego/krewnych 10 denarów to jak dla mnie typowa karta rodzinna, więc możliwe, że trochę podratują as denarów + 6 pucharów + 10 denarów mogą mówić o szansie na powrót do czegoś lub kogoś, dzięki czemu powinno się poprawić nie masz ani jednego krewnego, który by pomógł? nie wiem czy pracujesz, czy nie, ale jeśli nie, a wcześniej coś robiłaś, to moim zdaniem możesz do tego wrócić powodzenia! Cytuj
duo70 Napisano 15 Lipca 2014 Autor Napisano 15 Lipca 2014 4 + 4 + 1 + 6 + 10 = 25 => 7 ==>> HB VII Rydwan, a więc coś w tym temacie powinno ruszyć jeszcze teraz 'od już' sytuacja może się nie zmienić, będziesz bardzo to odczuwać (4 miecze + 4 buławy) as denarów to faktycznie jakieś pieniądze 6 pucharów pokazała mi gotówkę od babci 6 pucharów obok 10 denarów może oznaczać wsparcie od krewnego/krewnych 10 denarów to jak dla mnie typowa karta rodzinna, więc możliwe, że trochę podratują as denarów + 6 pucharów + 10 denarów mogą mówić o szansie na powrót do czegoś lub kogoś, dzięki czemu powinno się poprawić nie masz ani jednego krewnego, który by pomógł? nie wiem czy pracujesz, czy nie, ale jeśli nie, a wcześniej coś robiłaś, to moim zdaniem możesz do tego wrócić powodzenia! Pracuję w domu. A krewni najbliżsi , no cóż pewnie by pomogli, ale teraz sami borykają się z problemami. bardzo dziekuję za interpretację Cytuj
Lena75 Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Witam:) oto moja interpretacja: 4 miecze- wskazuje na decyzje podjęta po dokładnej analizie ,więc pewnie myslisz o możliwości wzięcia pożyczki,kredytu 4 kije- wskazuje na uwolnie nie sie od kłopotów- pewnie zostanie Ci udzielona pozyczka As Monet - zwiastuje spadek,wygraną , zmiane na lepsze,przypływ gotówki - dostaniesz kasę-moze warto puścic kupon w toto lotku? 6 pucharów - powrót kogos z przeszłości, 10 monet - harmonia ,spokój,pieniadze których nie mozna wydac. Moc - wewnetrzna siła. Podsumowanie: Moc przedstawie Ciebie,zdeterminowana,z wielka siła wew. jestes silna kobietą, konsekwentna i uparta, dlatego umiesz sobie radzic w sytuacjach kryzysowych.Prawdopodobnie zwrócisz sie o pomoc do banku , i ja dostaniesz ,ale tez szykuja sie inne pieniadze np.ze spadku i moze dlatego pojawia sie ktos z przeszłości. Zycze powodzenia. pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Jak będą wyglądać moje finanse do końca lipca?4 miecze 4 kije as monet 6 pucharów 10 monet = moc No tutaj na początku widać, że średnio u Ciebie z tymi finansami niestety :/ ale później pojawi się szansa na rozwój ale czy z niej skorzystasz. Stawiam na to, że ktoś z przeszłości może niespodziewanie pomóc, podsunąć pomysł i powinnaś wyjść na prostą. Cytuj
duo70 Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 4 + 4 + 1 + 6 + 10 = 25 => 7 ==>> HB VII Rydwan, a więc coś w tym temacie powinno ruszyć jeszcze teraz 'od już' sytuacja może się nie zmienić, będziesz bardzo to odczuwać (4 miecze + 4 buławy) as denarów to faktycznie jakieś pieniądze 6 pucharów pokazała mi gotówkę od babci 6 pucharów obok 10 denarów może oznaczać wsparcie od krewnego/krewnych 10 denarów to jak dla mnie typowa karta rodzinna, więc możliwe, że trochę podratują as denarów + 6 pucharów + 10 denarów mogą mówić o szansie na powrót do czegoś lub kogoś, dzięki czemu powinno się poprawić nie masz ani jednego krewnego, który by pomógł? nie wiem czy pracujesz, czy nie, ale jeśli nie, a wcześniej coś robiłaś, to moim zdaniem możesz do tego wrócić powodzenia! a więc tak: otrzymałam niespodziewane wsparcie od rodziny. Było to miłe zaskoczenie, tym bardziej, że nie prosiłam o nie Dziękuję za trafna interpretację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi