Lena75 Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Witam:) Rozkład na : "co mnie spotka w sierpniu" Słońce - AS Monet -III Puchary - III Monety Słońce: Jeśli Słońce to ja to będę radosna ,szczęśliwą, spełnioną i kochaną osobą.Dodam ze w astrologii jestem Lwem a słońce to moja planeta:) Zbieg okoliczności czy naprawdę szykuje się cos dobrego? Jęsli chodzi o wydarzenia to wyglada na to ze zapowiadaja sie radosne chwile po kryzysie,,szczęscie,miłośc,dobre nowiny,realizacja planów. AS Monet: dobra materialne,przypływ gotówki,wygrana ,spadek,,dobre widoki na przyszłość, możliwośc nadejscia miłości ,szczęsliwy czas w istniejacym związku. III Puchary: Ktoś trzeci w związku,ciąża, nieślubne dziecko.Pomyślność,radość,spełnienie marzeń, w miłości.Kompromis,ulga, pocieszenie. III Monety: Dobra passa,wysokie zarobki,wypełnienie zadania do końca,szlachetność. Ja to widzę tak: Uda się odnowic kontakt z kims kogo nadal kocham ( ten trzeci w związku) Odżyje miłość ,uczucia, będę znów szczęsliwa i spełniona.Możliwe że pojawi sie dziecko.W zyciu zawodowym dobra passa,moze podwyżka. Możliwa wygrana więc będzie trzeba zagrać w toto lotka:) Sierpień wygląda na wspaniały i radosny. Pozdrawiam:) Cytuj
Trida Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Witam:)Rozkład na : "co mnie spotka w sierpniu" Słońce - AS Monet -III Puchary - III Monety Sierpień ogólnie należy do Ciebie. Miłe spotkania w gronie znajomych, na świeżym powietrzu, ogólnie relax, odpoczynek. Może mały / krótki wyjazd. Ogólnie bardzo pozytywna aura. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi