duo70 Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 (edytowane) Z panem pokłóciłam się i teraz jest chłód między nami. Razem też współpracujemy. Co się wydarzy między mną a panem do konca tygodnia? 10 buław 10 pucharów 10 denarów = kochankowie hmmm same 10-tki..... Teraz oboje jesteśmy przeciążeni, 1000 spraw do załatwienia. Problemy zawodowe mieszają się z emocjonalnymi. Chyba obojgu taki układ ciąży. Oboje przygnębieni. Nie wiem kto bardziej..... 10 pucharów może mówi o tym , że się jakoś pogodzimy i może dojdzie do spotkania, ale czy uda się to do końca tego tygodnia...to mam watpliwości (mimo, że pytałam o czas do końca tygodnia). Z podsumy kochankowie, więc w tle para kochanków. Inna wersja. Pan ma dziecko z inna kobieta ale nie mieszkaja razem. I może karty pokazały, że będzie teraz skupiony na "rodzinie"? Już sama nie wiem.... Dziwny układ mi wyszedł. Nieczęsto mi taki wychodzi. Może ktoś ma większe doświadczenia i będzie chętny pomóc? Edytowane 16 Lipca 2014 przez duo70 Cytuj
Trida Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Co się wydarzy między mną a panem do konca tygodnia?10 buław 10 pucharów 10 denarów = kochankowie Wiesz, wydaje mi się, że nic. Sytuacja będzie taka co najmniej do piątku. Brak czasu, nieciekawa sytuacja między Wami. Stawiam w pt na jakiegoś smsa, spotkanie wyjaśniające własnie w weekend. ja tutaj tej drugiej rodziny jakoś nie wyczuwam. Cytuj
duo70 Napisano 16 Lipca 2014 Autor Napisano 16 Lipca 2014 Wiesz, wydaje mi się, że nic. Sytuacja będzie taka co najmniej do piątku.Brak czasu, nieciekawa sytuacja między Wami. Stawiam w pt na jakiegoś smsa, spotkanie wyjaśniające własnie w weekend. ja tutaj tej drugiej rodziny jakoś nie wyczuwam. czyli, że może coś się zmieni dalej niz w tym tygodniu...no ok Cytuj
Trida Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Wydaje mi się, że zmiana nadejdzie ale nie na dniach a troszkę dalej. Jak oboje będziecie mieli spokojniejszy czas / luz / złapiecie oddech. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Wydaje mi sie ze nic sie nie wydarzy.. Ani w jedna ani w druga strone Cytuj
Vivere Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Każdy będzie dbał o własne dobra, o swój interes. W 10 buław to takie przeciąganie sytuacji. Mierzić Was może to, że jeden do drugiego się nie odzywa ale żadne z Was się nie podda, oczekując na sygnał z drugiej strony. I tym sposobem nic się nie wydarzy faktycznie choć chęci na porozumienie są. Cytuj
duo70 Napisano 25 Lipca 2014 Autor Napisano 25 Lipca 2014 Wiesz, wydaje mi się, że nic. Sytuacja będzie taka co najmniej do piątku.Brak czasu, nieciekawa sytuacja między Wami. Stawiam w pt na jakiegoś smsa, spotkanie wyjaśniające własnie w weekend. ja tutaj tej drugiej rodziny jakoś nie wyczuwam. Przez cały tydzień, było nieciekawie między nami. Duzo problemów zawodowych się też pojawiło (które tez nas łączą). Pan w poniedziałek zadzwonił do mnie i drążacym głosem próbował mi się przypodobać. Nie wiem na ile było to szczere ale głos jego drżał jak rozmawiał ze mną. Chyba z emocji Rozmowa dotyczyła głównie spraw zawodowych. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi