Skocz do zawartości

Co się wydarzy między mną a panem do konca tygodnia?(ZWERYFIKOWANY)

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Z panem pokłóciłam się i teraz jest chłód między nami.

Razem też współpracujemy.

Co się wydarzy między mną a panem do konca tygodnia?

10 buław 10 pucharów 10 denarów = kochankowie

hmmm same 10-tki..... Teraz oboje jesteśmy przeciążeni, 1000 spraw do załatwienia. Problemy zawodowe mieszają się z emocjonalnymi. Chyba obojgu taki układ ciąży. Oboje przygnębieni. Nie wiem kto bardziej.....

10 pucharów może mówi o tym , że się jakoś pogodzimy i może dojdzie do spotkania, ale czy uda się to do końca tego tygodnia...to mam watpliwości (mimo, że pytałam o czas do końca tygodnia). Z podsumy kochankowie, więc w tle para kochanków.

Inna wersja. Pan ma dziecko z inna kobieta ale nie mieszkaja razem. I może karty pokazały, że będzie teraz skupiony na "rodzinie"?

Już sama nie wiem....

Dziwny układ mi wyszedł. Nieczęsto mi taki wychodzi. Może ktoś ma większe doświadczenia i będzie chętny pomóc?

Edytowane przez duo70
Napisano
Co się wydarzy między mną a panem do konca tygodnia?

10 buław 10 pucharów 10 denarów = kochankowie

Wiesz, wydaje mi się, że nic. Sytuacja będzie taka co najmniej do piątku.

Brak czasu, nieciekawa sytuacja między Wami. Stawiam w pt na jakiegoś smsa, spotkanie wyjaśniające własnie w weekend.

ja tutaj tej drugiej rodziny jakoś nie wyczuwam.

Napisano

Brak czasu, nieciekawa sytuacja między Wami. Stawiam w pt na jakiegoś smsa, spotkanie wyjaśniające własnie w weekend.

czyli, że może coś się zmieni dalej niz w tym tygodniu...no ok

Napisano

Wydaje mi się, że zmiana nadejdzie ale nie na dniach a troszkę dalej. Jak oboje będziecie mieli spokojniejszy czas / luz / złapiecie oddech.

Napisano

Wydaje mi sie ze nic sie nie wydarzy.. Ani w jedna ani w druga strone

Napisano

Każdy będzie dbał o własne dobra, o swój interes. W 10 buław to takie przeciąganie sytuacji. Mierzić Was może to, że jeden do drugiego się nie odzywa ale żadne z Was się nie podda, oczekując na sygnał z drugiej strony. I tym sposobem nic się nie wydarzy faktycznie choć chęci na porozumienie są.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Przez cały tydzień, było nieciekawie między nami. Duzo problemów zawodowych się też pojawiło (które tez nas łączą). Pan w poniedziałek zadzwonił do mnie i drążacym głosem próbował mi się przypodobać. Nie wiem na ile było to szczere ale głos jego drżał jak rozmawiał ze mną. Chyba z emocji :) Rozmowa dotyczyła głównie spraw zawodowych.

• Lubię to! 1