panna.marta Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Czekam na paczke (zakup z allegro) trochę się dłuży. Czy dostanę paczkę do piątku? 18.06? Zweryfikuję w sobotę. as denarów, 3 puchary, król buław będzie paczka do piątku myślę, że może nawet nie jutro a raczej w piątek. Król buław kojarzy mi się z dostarczycielem jakie będą moje odczucia jak dostanę paczkę (chodzi mi o zakup)? kapłanka II, kochankowie VI, 4 puchary dołożone królowa mieczy tak jakby nie zrobiło to na mnie większego wrażenia Cytuj
Czarownica Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Paczka dojdzie do piątku, co do drugiego pytania, to będziesz chyba jakoś zbyt dokładnie tę rzecz analizować aż w końcu znajdziesz jakieś defekt. Jakby pierwotne spodobanie się zamieni się na "łee, myślałam, ze coś ponad to". Cytuj
Trida Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Czekam na paczke (zakup z allegro) trochę się dłuży. Czy dostanę paczkę do piątku? 18.06? Zweryfikuję w sobotę.as denarów, 3 puchary, król buław Dostaniesz paczkę. jakie będą moje odczucia jak dostanę paczkę (chodzi mi o zakup)? kapłanka II, kochankowie VI, 4 puchary dołożone królowa mieczy Na początku wydaje mi się, że bd bardzo zadowolona ale później zobaczysz niedociągnięcia i bd takie - no ok, kupiłam, jest. Cytuj
QPucharów Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 paczka będzie do piątku mam wrażenie, że będziesz trochę zawiedziona tym, że w ogóle zamówiłaś albo tym co dostaniesz Cytuj
panna.marta Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 WERYFIKACJA Paczka doszła dzisiaj. Rzecz, którą zamówiłam jest bardzo ładna, ale za krótka dla mnie Cytuj
Trida Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 teraz mini jest w modzie nie da się tego jakoś przerobić? Cytuj
panna.marta Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 hehe, chyba nie, ale może odsprzedam. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 a właśnie chciałam pisać, że paczka przyjdzie jutro jedyne co teraz mogę dołożyć to to, że królowa mieczy może pokazywać Ciebie jako osobę, która działa przez Internet (mieczy to powietrze). Zamierzałaś już wystawić tą rzecz na allegro albo tablicy, albo fb? Cytuj
panna.marta Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 tak właśnie ogłosiłam to na fb może ktoś odkupi, ale to chyba wina sprzedającej, że mimo mojego pytania o długość nie odpisała mi. Może milcząca kałpanka a ja ją kupiłam bo na oko wydała mi się dość długa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi