Skocz do zawartości

paczka

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czekam na paczke (zakup z allegro) trochę się dłuży. Czy dostanę paczkę do piątku? 18.06? Zweryfikuję w sobotę.

as denarów, 3 puchary, król buław

będzie paczka do piątku myślę, że może nawet nie jutro a raczej w piątek. Król buław kojarzy mi się z dostarczycielem

jakie będą moje odczucia jak dostanę paczkę (chodzi mi o zakup)?

kapłanka II, kochankowie VI, 4 puchary dołożone królowa mieczy

tak jakby nie zrobiło to na mnie większego wrażenia

Napisano

Paczka dojdzie do piątku, co do drugiego pytania, to będziesz chyba jakoś zbyt dokładnie tę rzecz analizować aż w końcu znajdziesz jakieś defekt. Jakby pierwotne spodobanie się zamieni się na "łee, myślałam, ze coś ponad to".

Napisano
Czekam na paczke (zakup z allegro) trochę się dłuży. Czy dostanę paczkę do piątku? 18.06? Zweryfikuję w sobotę.

as denarów, 3 puchary, król buław

Dostaniesz paczkę.

jakie będą moje odczucia jak dostanę paczkę (chodzi mi o zakup)?

kapłanka II, kochankowie VI, 4 puchary dołożone królowa mieczy

Na początku wydaje mi się, że bd bardzo zadowolona ale później zobaczysz niedociągnięcia i bd takie - no ok, kupiłam, jest.

Napisano

paczka będzie do piątku

mam wrażenie, że będziesz trochę zawiedziona tym, że w ogóle zamówiłaś albo tym co dostaniesz :)

Napisano

WERYFIKACJA Paczka doszła dzisiaj. Rzecz, którą zamówiłam jest bardzo ładna, ale za krótka dla mnie :(

Napisano

teraz mini jest w modzie :D

nie da się tego jakoś przerobić?

Gość Euterpe
Napisano

a właśnie chciałam pisać, że paczka przyjdzie jutro :lol:

jedyne co teraz mogę dołożyć to to, że królowa mieczy może pokazywać Ciebie jako osobę, która działa przez Internet (mieczy to powietrze).

Zamierzałaś już wystawić tą rzecz na allegro albo tablicy, albo fb?

Napisano

tak właśnie ogłosiłam to na fb może ktoś odkupi, ale to chyba wina sprzedającej, że mimo mojego pytania o długość nie odpisała mi. Może milcząca kałpanka a ja ją kupiłam bo na oko wydała mi się dość długa.