tlumaczka Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Od kilku dni nie rozmawiam z Panem X, nie pokłociliśmy się nawet, poprostu Pan milczy, a ja również Pytanie: Czy Pan X się do mnie odezwie ? Wyciągnęłam karty: 1 - obecna sytuacja: ARCYKAPŁANKA II - on chyba jest z jakas kobietą obecnie 2 - czego nie należy robić: 5 denarów - nie prosić się i kontakt 3 - co należy robić: MAG I - a moze jednak brac sprawy w swoje ręce ? 4 - rozwiązanie: 5 buław - tak odezwie się do mnie, napisze jakiegos sma czy inna wiadomość Cytuj
Czarownica Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 1 - obecna sytuacja: ARCYKAPŁANKA II - albo Ty jako ta co przeswietla, albo interesuje go inna kobieta, o której nie wiesz 2 - czego nie należy robić: 5 denarów - nie prosić się o kontakt - dokładnie 3 - co należy robić: MAG I - a moze jednak brac sprawy w swoje ręce ? - nie, to facet ma zainicjować, dać mu pałeczkę, niech on wykona ruch 4 - rozwiązanie: 5 buław - odezwie się Cytuj
Davisa Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Od kilku dni nie rozmawiam z Panem X, nie pokłociliśmy się nawet, poprostu Pan milczy, a ja równieżPytanie: Czy Pan X się do mnie odezwie ? Wyciągnęłam karty: 1 - obecna sytuacja: ARCYKAPŁANKA II - on chyba jest z jakas kobietą obecnie 2 - czego nie należy robić: 5 denarów - nie prosić się i kontakt 3 - co należy robić: MAG I - a moze jednak brac sprawy w swoje ręce ? 4 - rozwiązanie: 5 buław - tak odezwie się do mnie, napisze jakiegos sma czy inna wiadomość Odezwie się. Ale czy Ty jesteś gotowa na tę znajommość? Cytuj
tlumaczka Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 Davisa w jakim sensie czy jestem gotowa na tę znajomosc? Cytuj
Trida Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Pytanie: Czy Pan X się do mnie odezwie ? Wyciągnęłam karty: 1 - obecna sytuacja: ARCYKAPŁANKA II 2 - czego nie należy robić: 5 denarów 3 - co należy robić: MAG I 4 - rozwiązanie: 5 buław A ja bym się zastanawiała, podobnie jak Davisa, czy Ty jesteś gotowa na tą znajomość. Nie powinnaś się prosić o kontakt, tylko może na dniach napisać - hej, co słychać. Nie nachalnie ale naturalnie. Czy się odezwie... Mam mieszane uczucia szczerze mówiąc. Niby karty na tak no ale to będzie albo lekko wymuszone albo takie na szybko, 'na odwal'. Po tych kartach powiedziałabym, że to nie czas na Wasza relacje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Lipca 2014 Maestro Napisano 17 Lipca 2014 Kapłanka mówi o tym, że nie wiesz na czym stoisz tylko czekasz, nie proś, nie żebrz o kontakt, tylko pozwól jemu wziąć sprawy w swoje ręce. Wynik mówi o tym, że on tak czy siak da znać o sobie. Cytuj
tlumaczka Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 ja póki co się nie odzywam, bo własnie nie lubię się prosic Pan też się nie odzywa, w ogole niewiem czemu. Dam mu się wykazać Cytuj
QPucharów Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 1. Kapłanka mówi o Twojej bierności na teraz, nie inicjujesz kontaktu, czekasz 2. nie płaszczyć się, nie robić z siebie ofiary mag z 5 buław mówi, że kontakt będzie ale raczej z jego strony, on zainicjuje. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Od kilku dni nie rozmawiam z Panem X, nie pokłociliśmy się nawet, poprostu Pan milczy, a ja równieżPytanie: Czy Pan X się do mnie odezwie ? Wyciągnęłam karty: 1 - obecna sytuacja: ARCYKAPŁANKA II - on chyba jest z jakas kobietą obecnie to raczej jesteś ty pokazane jest tutaj twoje oczekiwanie i domysły, i kaplanka radzi abys uzbroiła się w cierpliwość 2 - czego nie należy robić: 5 denarów- nie prosić się o kontakt nie narzucac się, nie być nachalną, nie prosić się o kontakt, nie naciskac i nie martwić się i napewno nie rozpaczać ;D 3 - co należy robić: MAG I - a moze jednak brac sprawy w swoje ręce ? czekać na odzew, to on jest pokazany w magu, odezwie się pierwszy, więc należy czekac na jego ruch 4 - rozwiązanie: 5 buław - tak odezwie się do mnie, napisze jakiegos sma czy inna wiadomość w koncu przejmie inicjatywę, odezwie się Cytuj
tlumaczka Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 dziekuje wam za pomoc , jestescie kochani ! nie będe się stresować, czekam , zobaczymy co to będzie.Mam nadzieję że lada moment napisze że pan się odezwał :-) Cytuj
ivi185 Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Odezwie sie, ale Ty masz byc cierpliwa. Daj mu pobyc troche samemu. 5 buław pokazuje pozytywne zakonczenie sprawy ale nie do konca tak jak Ty bys tego chciała. Cytuj
emilr Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Od kilku dni nie rozmawiam z Panem X, nie pokłociliśmy się nawet, poprostu Pan milczy, a ja również Pytanie: Czy Pan X się do mnie odezwie ?Wyciągnęłam karty: 1 - obecna sytuacja: ARCYKAPŁANKA II - on chyba jest z jakas kobietą obecnie 2 - czego nie należy robić: 5 denarów - nie prosić się i kontakt 3 - co należy robić: MAG I - a moze jednak brac sprawy w swoje ręce ? 4 - rozwiązanie: 5 buław - tak odezwie się do mnie, napisze jakiegos sma czy inna wiadomość Ja uważam podobnie: w aryckapłance widzę Ciebie raczej wycofaną, zadumaną, wschłuchuującąsię w siebie. Ty chyba nawet nie czułabys sie dobrze, gdybyś wykazała sie teraz inicjatywą. I dalej czego nie robić: zgadzam sie z Tobą. Nie prosić. Przyszło mi do łowy w zwiazku z Magiem i kapłanką, Mag nie musi przeciez oznaczać pana. Mag ma do dyspozycji wiele atrybutów, z których na razie może sobie nie zdawac sprawy. Bardzo lubię ten opis Maga, wstawiam cytat, pochodzi stąd: Forum dobrytarot.pl • Wyświetl temat - Mag - Tarot Crowleya Mag - Tarot Crowleya "Prawdziwa Jaźń, to znaczenie Prawdziwej Woli! Poznaj Siebie Samego przez Swoją Drogę! Dobrze oblicz Formułę Tej Drogi! Twórz do woli; wchłaniaj wszystko z radością ; dziel z namysłem ; nadawaj wszystkiemu spójność. Pracuj, Wszechpotężny, Wszechwiedzący, Wszechobecny w Wieczności i dla Wieczności. " Aleister Crowley "Księga Thota " Mysle również, że on się odezwie, albo pojawią sie inne mozliwosci (5 buław), moze wpadniecie na siebie gdzieś, może przypadkiem, może w towarzystwie. Ale kontakt jakis jest. Cytuj
tlumaczka Napisano 21 Lipca 2014 Autor Napisano 21 Lipca 2014 i wszytsko już jasne, pan się odezwał , napisał do mnie wiadomośc że nie mógł się odezwać bo miał popsuty telefon, napisał to i .....to by było na tyle....... ( wrrrrr) Bardzo bardzo dziękuję wszystkim za pomoc , jak najbardziej wasze interpretację okazały się poprawne ;-) Jeszcze raz dziękuję ! 1 Cytuj
Davisa Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 nie mógł się odezwać bo miał popsuty telefon 4 i pól dnia bez telefonu to dość sporo czasu w obecnych realiach;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi