Frambuesa_ Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 (edytowane) Obecna sytuacja: Rycerz Mieczy Co przede mną: Rycerz Buław Sedno sprawy: Królowa Kielichów Niedaleka przyszłość: Król Buław Rezultat: 7 Kielichów Dziwne, tyle facetow wyszlo.. ;p Interpretuje ich jako wydarzenia. Jak dla mnie to na obecną chwilę jestem trochę zawiedziona, ale pojawi sie ktos kto przywroci te "wiare", mozemy byc nawet kumplami. No i ta Krolowa Kielichow to ja, czyli ze jestem juz gotowa na cos nowego. 7 kielichow jako wybor albo cos o czym marze? Prosze o pomoc ) Edytowane 17 Lipca 2014 przez Frambuesa_ Cytuj
Trida Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 A ja bym powiedziała, że na chwilę obecną dziej się u Ciebie na tyle dużo, że nie do końca masz czas na anse romanse. Ewentualnie jakaś szybka randka itd. Przed Tobą romans zakrapiany fizycznością ale nic więcej. Tobie chyba nie stałe związki teraz w głowie, co ? Sednem sprawy są właśnie Twoje uczucia, abyś dowiedziała się, czego chcesz, nabrała odwagi i transformowała w buławową Rezultat - wg mnie nic na tyle satysfakcjonującego, na ile byś chciała. 1 Cytuj
QPucharów Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 same dworskie karty, ja bym ich nie bagatelizowała. Wydaje mi się, że ktoś się pojawi i chyba nawet nie jeden. W 7 pucharów nie będziesz wiedziała co zrobić, konsternacja i poczucie czy to to czego chcę?? 1 Cytuj
niiwa Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Miecze w uczuciach pokazują urazy, stresy, niepowodzenia oraz lęki. Najwyraźniej nadal odczuwasz duże zranienie przez wcześniejszą znajomość/Ryc.M + Q.Puch/- co blokuje cię aby komuś zaufać. Możesz nadal za nim tęsknić lub wspominać go/porównywać z innymi, co zaburza twoje podejście do facetów. Jest nowa znajomość/Ryc.B/ - nieoczekiwana znajomość, ale bardzo energetyczna, choć na początku niezobowiązująca, ale Cię porwie! Dalej zacznie się przeradzać w coś poważniejszego/Król B./ - ujrzysz potencjał, ale ta 7 puch - to jednak twoje powroty niepewności czego tak na prawdę chcesz. Rozlicz się z przeszłością, dopóki będziesz liczyła na reaktywację jakiejś starej relacji, to nie docenisz żadnego faceta - będziesz bujać i wracać do przeszłości /Ryc.M+7 puch/. 1 Cytuj
emilr Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Obecna sytuacja: Rycerz Mieczy - obecnie moze szukasz na oślep, jesteś troche zdezorintowana, zdenerwowana. Sama nie wiesz, czego konkretnie chcesz. Jeśli jesteś sama to odnoszę wrażenie, że za bardzo sie miotasz. Co przede mną: Rycerz Buław - bardziej skonkretyzowane działania, cos sie zadzieje, moze pojawi sie jakis atrakcyjny rycerz Sedno sprawy: Królowa Kielichów - ja w tej królowej widze niespełnienie, rozżalenie, ale też potrzebe bycia kochaną. Tęsknota za prawdziwą miłoscią Niedaleka przyszłość: Król Buław - zacznie Ci na kimś zależeć, znajomość rozwinie się Rezultat: 7 Kielichów - zakochasz się 1 Cytuj
Frambuesa_ Napisano 19 Lipca 2014 Autor Napisano 19 Lipca 2014 Dzięki dziewczyny, dużo racji w tym co piszecie (przynajmniej o teraźniejszości) Tak Trida, dużo się u mnie dzieje obecnie i nie mam za wiele czasu, ale chciałam sprawdzić czy w sferze uczuciowej też się coś zadzieje Cytuj
pretoria Napisano 20 Lipca 2014 Napisano 20 Lipca 2014 Obecna sytuacja: Rycerz Mieczy Według mnie zostałaś przez kogoś skrzywdzona i nadal to w Tobie siedzi. Co przede mną: Rycerz Buław Przed Tobą szczęście, fajny okres. Pojawi sie zdecydowany, dynamiczny facet. Sądzę, że początkowo to będzie fajna znajomość, przyjaźń. W każdym bądź rzie widać ruch... Sedno sprawy: Królowa Kielichów Dojrzejesz do czegoś nowego, poczujesz się bezpieczna, oddasz się Panu ( zabrzmiało dwuznacznie )... Niedaleka przyszłość: Król Buław Ponownie widać ruch, Pan na pewno nie będzie bierny. Któreś z Was ( stawiam, że on ) pomoże drugiemu, będzie służyło dobrym słowem i gestem. Rezultat: 7 Kielichów Przede wszystkim fantazjowanie, oddanie się marzeniom, snucie planów. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi