Skocz do zawartości

Czy uda mi się uratować moje małżeństwo?

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wróżba jednej karty: Słońce.

Z mężem postanowiliśmy zawalczyć o nasz związek, bo źle się w nim dzieje.Jest to wspólna decyzja.

Słonce odpowiada na pytanie twierdząco.Wskazuje na rodzine,dom, miłość ,ciepło,szczęście.Szczęśliwe zejście się dwojga ludzi.

Napisano

Wróżba jednej karty: Słońce.

Jak najbardziej też jestem na tak.

Słonce jest bardzo pozytywną kartą, wnoszącą 'światełko' do całej sytuacji, rozjaśnia, rozprasza chmury swoim światłem.

Czy jesteście młodym małżeństwem (czy macie dzieci w sensie).

Powodzenia :)

Napisano
Jak najbardziej też jestem na tak.

Słonce jest bardzo pozytywną kartą, wnoszącą 'światełko' do całej sytuacji, rozjaśnia, rozprasza chmury swoim światłem.

Czy jesteście młodym małżeństwem (czy macie dzieci w sensie).

Powodzenia :)

Trido...

Jestesmy małżeństwem ze 16 -letnim stazem...znamy sie 18 lat.....i mamy 8-letnia córkę:)

To dobry człowiek,ma tam czasem "swoje" , ale jest dobrym mężem i wspaniałym ojcem.Jakis czas temu zaczelismy zyć obok siebie a nie razem,potem wszystkie niedopowiadziane sprawy zaczeły się nawarstwiać.Myślę ze najważnijsze ze dostzreglismy problem i chcemy to naprawić.

Gość björn
Napisano

Lepszej karty nie mogłaś wyciągnąć, która oznaczałaby pozytywne rozwiązanie "patowej" sytuacji. Jak najbardziej uda Wam się. :)

Gość bakea
Napisano

Powinno być dobrze, to fajna karta... choć wróżba z jednej karty mało mnie przekonuje :)

Ale skoro ma być dobrze, to mąż chyba wykaze tutaj większą inicjatywę i starania o wasz związek. Jeśli się gdzieś wybieracie, na jakiś wspólny wypad, to bardzo ten wyjazd was do siebie zbliży.

Pozdrawiam.

Napisano
Powinno być dobrze, to fajna karta... choć wróżba z jednej karty mało mnie przekonuje :)

Ale skoro ma być dobrze, to mąż chyba wykarze tutaj większą inicjatywę i starania o wasz związek. Jeśli się gdzieś wybieracie, na jakiś wspólny wypad, to bardzo ten wyjazd was do siebie zbliży.

Pozdrawiam.

Tak...inicjatywę przejął mąż...rozpoczął bardzo trudną emocjonalnie rozmowę.

Gość bakea
Napisano
Tak...inicjatywę przejął mąż...rozpoczął bardzo trudną emocjonalnie rozmowę.

To właśnie mówi karta Słonca :)

Napisano

I popatrzcie moi mili jak to sie wszystko pięknie składa w całość...

W innym poście pisałam o kartach na lipiec ,wyszło:MAg dodatkowe- wyjasniające to : V pucharów,VIII monet, walet mieczy

a potem o sierpniu ;Słońce - AS Monet -III Puchary - III Monety

Druga połowa ciężka ,wyjaśnianie przeszłości....a potem tylko cieplej:)Jestem pełna nadziei i wiary:)

Pozdrawiam :)

Napisano

Słońce to karta, która mówi, że właśnie teraz sprzyja wam Pozytywna Energia, że właśnie teraz jest najlepszy czas na zbliżenie się do siebie, wykorzystajcie to :)!!

Zadałaś pytanie - czy uda mi się uratować moje małżeństwo? -

- z tej karty wnioskuję, że oceniasz męża b.pozytywnie oraz bierzesz pod uwagę jego relację z dzieckiem.

W Słońcu ważne jest aby utrzymywać "temperaturę".

Dopóki będziecie podgrzewać chęć poprawy relacji /rozmowy, wspólne wyjścia, plany itp/ - to ma to szanse na to, abyście wkroczyli w to nowe ciepełko, które sami stworzycie.

Powodzenia.

• Lubię to! 1
Napisano

Także powiedziałbym, że uda Wam się. Karta Słońca to zostawienie tego co było za sobą i rozpoczynanie na nowo;)

Powodzenia

Gość paulinqa123
Napisano

uda się :) fajna karta Słońce jeżeli chodzi o związki

Napisano

Cześć, mam nadzieję, że się Wam uda.

Słońce radzi działać szybko, może jechać gdzieś tylko we dwoje. I być wobec siebie szczerym, jak dziecko na karcie w talii Waitea. Może brakuje Wam właśnie tej swobody, oderwania od problemów... po 18 latach to sztuka być razem, ale ta karta pokazuje, że jest co ratować. Powodzenia :)

Miłka

• Lubię to! 1
Napisano

Jestem na tak. Słońce wielokrotnie pokazało mi wyjasnienie tego, co niejasne. Moze na nowych zasadach w pewnym sensie. Na pewno na uczciwych i bez tajemnic. Powodzenia.