Gość anhana Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Jakiś czas temu udzielałam korepetycji mojemu znajomemu.Już trochę czasu minęło a ja nie mogę doprosić się o kasę, za moją pracę i poświęcony czas. Co prawda tłumaczył się trudną sytuacją finansową ale ile można czekać skoro umowa była inna. Dlatego zadałam pytania: Czy X zwróci mi kasę do końca lipca ? 10 trefl Dama kier król trefl - Na moje oko nie - widać moje zdenerwowanie (10 trefl)( dama kier) i brak kontaktu (król trefl)? Czy X zwróci mi kasę do końca sierpnia? 10 serce 10 pik 9 karo- Tu też obstawiam, że nie ze względu na 9 karo, która zawsze mi wskazuje na opóźnienia. Nie wiem tylko jak odczytać 10 serce i 10 pik ? Czy X zwróci mi kasę do końca września ? As trefl (10 karo) Walet pik As karo (dołożone As serce)- We wrześniu mogę się spodziewać zapłaty ( As trefl 10 karo), otrzymam w związku z tą sprawą wiadomość (as karo) i bardzo mnie to ucieszy (as kier) Do Asa trefl i Asa karo zawsze dociągam kartę dla wyjaśnienia Jak to widzicie dziewczyny ? Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Jakiś czas temu udzielałam korepetycji mojemu znajomemu.Już trochę czasu minęło a ja nie mogę doprosić się o kasę, za moją pracę i poświęcony czas. Co prawda tłumaczył się trudną sytuacją finansową ale ile można czekać skoro umowa była inna. Dlatego zadałam pytania: Czy X zwróci mi kasę do końca lipca ? 10 trefl Dama kier król trefl - Na moje oko nie - widać moje zdenerwowanie (10 trefl)( dama kier) i brak kontaktu (król trefl)? Może oddać w części, ale to raczej mało prawdopodobne. 10 trefl mówiłaby o tym, że może Cię zbywać dalej, robiąc Ci nadzieje, że odda chociaż w połowie ( dama kier), ale ostatecznie nic z tego nie będzie, przedłuży się to w czasie (król trefl) Czy X zwróci mi kasę do końca sierpnia? 10 serce 10 pik 9 karo- Tu też obstawiam, że nie ze względu na 9 karo, która zawsze mi wskazuje na opóźnienia. Nie wiem tylko jak odczytać 10 serce i 10 pik ? Tu też bym się zastanawiała nad spłaceniem w ratach, ale 10 pik raczej to wyklucza, ze względu na brak kontaktu. Czy X zwróci mi kasę do końca września ? As trefl (10 karo) Walet pik As karo (dołożone As serce)- We wrześniu mogę się spodziewać zapłaty ( As trefl 10 karo), otrzymam w związku z tą sprawą wiadomość (as karo) i bardzo mnie to ucieszy (as kier) - No tutaj sobie powalczysz, pieniądze odzyskasz, ale się z nim naszarpiesz, okaże się, że facet wcale nie miał tak złe sytuacji finansowej jak Ci powiedział. Do Asa trefl i Asa karo zawsze dociągam kartę dla wyjaśnienia Jak to widzicie dziewczyny ? Pieniążki zostaną Ci zwrócone, ale przedłuży się to w czasie. Albo dostaniesz je w 3 ratach, albo wyrwiesz je we Wrześniu. Trzymam kciuki Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Jakiś czas temu udzielałam korepetycji mojemu znajomemu.Już trochę czasu minęło a ja nie mogę doprosić się o kasę, za moją pracę i poświęcony czas. Co prawda tłumaczył się trudną sytuacją finansową ale ile można czekać skoro umowa była inna. Dlatego zadałam pytania: Czy X zwróci mi kasę do końca lipca ? 10 trefl Dama kier król trefl - Na moje oko nie - widać moje zdenerwowanie (10 trefl)( dama kier) i brak kontaktu (król trefl)? nie zwróci Czy X zwróci mi kasę do końca sierpnia? 10 serce 10 pik 9 karo- Tu też obstawiam, że nie ze względu na 9 karo, która zawsze mi wskazuje na opóźnienia. Nie wiem tylko jak odczytać 10 serce i 10 pik ? powiedziałabym że tutaj jest szansa na oddanie, lub odda tylko część Czy X zwróci mi kasę do końca września ? As trefl (10 karo) Walet pik As karo (dołożone As serce)- We wrześniu mogę się spodziewać zapłaty ( As trefl 10 karo), otrzymam w związku z tą sprawą wiadomość (as karo) i bardzo mnie to ucieszy (as kier) Do Asa trefl i Asa karo zawsze dociągam kartę dla wyjaśnienia Jak to widzicie dziewczyny ? tutaj już widać pieniądze, ale tez jakby oddanie pozostałości Cytuj
Gość anhana Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Weryfka za lipiec : Pan kasy nie oddał. Kontakt był smsowy z mojej inicjatywy, Pan się faktycznie wykręcał, że niby nie ma jak mi kasy przesłać.. Cytuj
nalka47 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Jakiś czas temu udzielałam korepetycji mojemu znajomemu.Już trochę czasu minęło a ja nie mogę doprosić się o kasę, za moją pracę i poświęcony czas. Co prawda tłumaczył się trudną sytuacją finansową ale ile można czekać skoro umowa była inna. Dlatego zadałam pytania: Czy X zwróci mi kasę do końca lipca ? 10 trefl Dama kier król trefl - Na moje oko nie - widać moje zdenerwowanie (10 trefl)( dama kier) i brak kontaktu (król trefl)? Czy X zwróci mi kasę do końca sierpnia? 10 serce 10 pik 9 karo- Tu też obstawiam, że nie ze względu na 9 karo, która zawsze mi wskazuje na opóźnienia. Nie wiem tylko jak odczytać 10 serce i 10 pik ? Czy X zwróci mi kasę do końca września ? As trefl (10 karo) Walet pik As karo (dołożone As serce)- We wrześniu mogę się spodziewać zapłaty ( As trefl 10 karo), otrzymam w związku z tą sprawą wiadomość (as karo) i bardzo mnie to ucieszy (as kier) Do Asa trefl i Asa karo zawsze dociągam kartę dla wyjaśnienia Jak to widzicie dziewczyny ? Czesc ,nalka jestem albo jak wolisz Beata . Wtrącając moje trzy grosze ... to pan kłamczuszek kase ma i zwyczajnie miga sie od zapłaty Jesli sie ruszy to we wrześniu ! ale to będzie ierwsza rata Cytuj
Gość anhana Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Dzięki Nalka a które karty wskazują na to, że pan jest kłamczuchem ? Czyżby walet pik przy asie trefl ? Cytuj
nalka47 Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Cesc Anahana sam juz valet o tym mówi i karty w skosach również Cytuj
Gość anhana Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Czesc Nalka niewiele potrafie zinterpretowac w skosach szczerze mówiąc bo dopiero się uczę. Rozłożyłam sobie te karty jeszcze raz i walet pik jest w skosie przy 10 kier, przy 9 karo i 10 karo to może mówić o kłamstwie . Ale np o czym mowi mi skos 10 trefl 10 pik As trefl to nie mam pojęcia.. Dzięki za odpowiedź ) Cytuj
nalka47 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja tez sie ucze ,te skosy mi tylko pomagaja lepiej to wszystko pokapować tu Guru jest potrzebna !! Czytam to jako zwrot w akcji ze własnie zacznie sie cos dziać i dostaniesz cześć kasy za prace. Anahana nie ty pierwsza nie ostatnia .ja na moja kasę czekam juz ponad 2 ale kończy mi oddawać .Nie poddawaj sie,to kasa na która zapracowałaś Cytuj
Gość anhana Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Weryfka za wrzesień : Mimo moich działań, kasy brak Cytuj
Gość anhana Napisano 1 Października 2014 Napisano 1 Października 2014 Kasy brak. Dostałam info od tej osoby, że przy następnej wypłacie otrzymam zwrot. Szczerze w to wątpię. Natomiast ta wiadomość była zaskoczeniem i mnie ucieszyła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi