serce.89 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 czy to o czym myslimy sie sprawdza?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelka10 Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Chyba to pytanie zależy od człowieka, sytuacji i wielu innych czynników Niektórzy mają różne dary Ja np. wiele razy miałam tak, że bardzo o czymś myślałam, chciałam czegoś a stawało się zuepłnie odwrotnie - na przekór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielki_Mistrzu Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 czy to o czym myslimy sie sprawdza?? To my - ludzie - mamy wpływ na naszą rzeczywistość i tworzymy ją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giko Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Kiedy byłam młodsza i bardzo się czegoś bałam starałam się wyobrazić jak najgorsze scenariusze, z myślą, że skoro sobie to wyobraziłam to na pewno się to nie sprawdzi i żeby się z tym oswoić. Niestety rzeczywistość jest jaka jest, i wiele razy bardzo mnie zaskakiwała. Teraz mam odwrotnie-boję się wyobrażać sobie te najgorsze rzeczy, ponieważ zaczęłam wierzyć w podświadomość i nie chcę ich do siebie przyciągnąć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hope88 Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Hmm jak to sa takie "luźne " myśli ,nie nałądowane silnymi emocjami to sie sprawdza to bardzo szybko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User2 Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Luźne myśli nie zawsze są nasze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hope88 Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Luźne myśli nie zawsze są nasze. hmmm mozesz rozwinać co masz na myśli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts