marzanna33 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Witam moze ktos doradzi mi dobry skrypt na to ,aby moj partner w koncu odszedl ode mnie.Nie kocham go ,jestesmy sobie obojetni,a wszystkie wypadki losowe nie pozwalaja na sie rozstac,nie mial jakis czas pracy ,wiec juz bylam przygotowana ,ze wroci do swojej rodzinnej miejscowosci,a jak na zlosc praca zaczela sie pojawiac i ciagle cos robi i zarabia.Nie chce robic z tego wielkiego szumu,meczyc dzieci przeprowadzka,chcialabym ,aby to wszlo naturalanie,ze on wyjezdza ,bo musi ,a potem kontakt sie miedzy nami urywa i tyle.W tej chwili mieszkamy razem i chce ,aby on sie wyprowadzil,ale on nie chce,a ja tez nie opuszcze tego mieszkania bo nie chce i w/g mnie jemu jest latwiej ,a jestem pewna ,ze jak ja bym sie wyprowadzila to on tez zaraz by to zrobil.Poradzcie prosze.Pozdrawiam M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts