koteczek29aw Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Oj dawno mnie tu nie bylo...i cosik troche pusto tutaj;) ale. Rozlozylam karty na kolejny miesiac i oto co mi wyszlo: przelozone- walet kier, as karo, dama kier--cos tak uczuciowo sie tu zakrece chyba, byc moze spotkam kogos z mojej branzy heh praca-krol trefl, 9 pik, 10 karo--obowiazki w pracy, odpowiedzialnosc finansowa, jakies wyjazdy finanse-walet trefl, walet karo, 9 kier--musze troche przystopowac z wydawaniem kasy w lekkomyslny sposob widze uczucia-as pik, dama karo, krol karo--a to ciekawe co to za para tutaj zdrowie-dama trefl, 9 karo, walet pik--wieczne problemy z jelitami i ogolnie brzuchem Prosze o zerkniecie na moj rozklad kogos ))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Oj dawno mnie tu nie bylo...i cosik troche pusto tutaj;)ale. Rozlozylam karty na kolejny miesiac i oto co mi wyszlo: przelozone- walet kier, as karo, dama kier-- Dużo spotkań, towarzyskich, jakieś nowe znajomości praca-krol trefl, 9 pik, 10 karo--No tutaj troszkę ciężko, natłok pracy i jakieś niesnaski z szefem? finanse-walet trefl, walet karo, 9 kier--A nikt z Twoich bliskich w tym miesiącu nie ma urodzin? Bo taki jakiś wydatek na bliskiego Ci wypadł uczucia-as pik, dama karo, krol karo--Masz już jakiegoś docelowego ? zdrowie-dama trefl, 9 karo, walet pik--Do ginekologa mogłabyś się wybrać. Masz alergie? Prosze o zerkniecie na moj rozklad kogos ))))))) Fajnie, że jestes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koteczek29aw Posted July 19, 2014 Author Share Posted July 19, 2014 Dzieki Ciastko za zerkniecie na mój rozkladzik;-) W sumie jadę do rodziny niedługo i pewnie wydam kasę na malutka córkę mojej kuzynki, tak więc to się zgadza;-) a co do faceta to nie wiem co to za jeden mi tu się pokazuje bo niby mam kogoś na oku ale on chyba nie jest zainteresowany.:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koteczek29aw Posted July 19, 2014 Author Share Posted July 19, 2014 A I tak, mam alergie niestety:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 To i ja spróbuję Przełożone - Dużo rozmów, wiadomości od osoby przy której będziesz się czuła dobrze. Praca - Być może jakieś spotkanie "biznesowe", z mężczyzną lub na jego polecenie, które przyniesie drobne zyski Finanse - Tu podobnie to widzę jak Ciastko Uczucia- Tutaj chyba ochłodzenie w relacji z mężczyzną- jeżeli masz kogoś na oku to może być trochę chłodno między wami i ty to bardziej odczujesz Zdrowie - nie mam bladego pojęcia j:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 (edited) hmm to w uczucíach specjalnych zmian nie ma niestety. A jeśli mogę zapytać. Byłaś kiedyś zamężna? No alergia może Ci wyjątkowo uprzykrzyć życie w tym miesiącu, więc też uważaj Edited July 20, 2014 by Ciastko08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 przelozone- walet kier, as karo, dama kier--ruszy się coś towarzysko, jakieś flirty może praca-krol trefl, 9 pik, 10 karo--chyba stresujący szef, poza tym norma finanse-walet trefl, walet karo, 9 kier-- też pomyślałam, że na coś wydasz, tylko, ze mi się wydało, że możesz sobie na to pzowolić, ale ja się dopiero uczę uczucia-as pik, dama karo, krol karo--jakieś obczajanie cichaczem przez Ciebie pewnego starszego mężczyzny zdrowie-dama trefl, 9 karo, walet pik-- nie mam pojęcia, a nie chcę zgadywać, ale chyba jakaś dolegliwość, w każdym razie nic o czym byś nie wiedziała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 I jak tam z weryfką ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts